Gravidute & Mamici de IASI (54)
Raspunsuri - Pagina 9
alynta27 spune:
Ella frumos Transfagarasanul! Ce de-a zapada... Imi pare rau ca nu ati avut parte de prea mult soare, la mare!
Ralu multumesc! Cred ca puteti veni cat mai repede la casa noua! Sper sa facem si motul lui David acolo! Drum bun spre mare!
Andreea succes la examene! Multa sanatate lui Andrei!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Multumesc Iulia! AM nevoie de mult spor cu mutatul!
Andrei
David
Cum a aparut Printul!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Multumesc Iulia! AM nevoie de mult spor cu mutatul!
platesti bine? vin sa te ajut
--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Ella frumos Transfagarasanul! Ce de-a zapada...
Stateam acum si ma gandeam: oare sa iau si vreo saniuta dupa mine?
quote:
Ralu... Drum bun spre mare!
Multumesc!
ANY!!!!!!!!!!!!! Ai ajuns acasa? (cred ca ramanem pe varianta Vaslui, da' ne decidem la noapte, dupa ce iesim la bulevard )
--------------------------------------------------------------------------------
ella10 spune:
mai avem de pus niste poze dar trebuie sa le selectez caci am facut vreo 400 de poze,acum am pus doar citeva pt raluca;o sa prinzi vreme superba la mare ralu,imi pare atit de rau ca nu am planuit si noi plecarea la mare pe sapt viitoare...mie imi place foarte mult la soare si sa ma bronzez, dar poate-l induplec pe sot si mai mergem vreo trei zile dupa ce plecam de la carei;acum a trebuit sa ne intoarcem caci sotul trebuie sa mearga la serviciu,fiind turul doi la alegeri...dar de pe 17 iar intra in concediusi plecam iar din oras.
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ella10
... o sa prinzi vreme superba la mare ralu,imi pare atit de rau ca nu am planuit si noi plecarea la mare pe sapt viitoare...
Ella, eu, aseara, ascultam ingrozita pe la Meteo cum anuntau aia ca din noaptea asta se stica vremea si ca joi-vineri, in Dobrogea (si in alte zone!) vor fi ploi, vijelii si tot asa...
ioana spune:
Fetelor, am o rugaminte la voi: cine stie care mai sunt onorariile pentru cezariana la Cuza Voda? Voi ajunge acolo in 2-3 saptamani si m-ar interesa situatia recenta, ca de la prima mea cezariana au trecut, ehei, aproape 7 ani...
Asadar: medicul care opereaza, mana a doua si anestezistul, cu restul e mai usor,presupun.
Va multumesc. Ioana.
P.S. Va multumesc si pentru ca m-ati ajutat sa ma decid. Intrebam acum cateva saptamani de patut, oscilam intre patut de lemn sau de panza, pana la urma am cumparat de panza, de la Chicco, de pe Tudor Neculai.
ella10 spune:
Ralu sa stii caci si noi ne uitam dimineata la meteo,cind eram la mare,si ziceau astia ca v-a ploua la mare si er4a senin si frumos,noi am prins vreme frumoasa dar dupa amiaza era un pic mai racoare,adica era soare cu nori si batea vintul si era un pic rece,dar apa era supe si ne-am bagat si in apa,asa ca stai linistita caci astia cu meteo-ul lor...
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
oana_pradatu spune:
Salutare
Sunt mamica a unui bb de 2 ani si 3 luni.
Vreau si eu sa intru in grupul vostru .
V-am tot citit dar nu am avut curaj sa va scriu.
Am vizionat si poze cu copilasii vostri.Toti sunt dragalasi.
Va pupam
alynta27 spune:
Mai Ralu dar tu de unde ma ajuti cu mutatul, de la mare sau de la Transfagarasan?!
Andrei
David
Cum a aparut Printul!