Gravidute & Mamici de IASI (54)
Raspunsuri - Pagina 10
kriss79 spune:
salutare
Incep prin a ura Nusei LA MULTI ANI din toata inima! Sa dea Dumnezeu sa fii sanatoasa si sa ai un baietel sanatos tun si frumos!!
Miha, acum am luat abia Calgel..credeam ca daca a spart deja gingia nu mai trebe dat..
maine incepem si noi supita cu carne..la legume se inneaca, sa vedem cu pieptul de pui cum stam..succes cu Amira!
Alina, imi pare bine ca mai aveti putin si va mutati.veti aniversa primul anisor al lui david in casa noua!!
ella, ce v-ati mai plimbat! e plimbareata fata ta. sa va fie de bine concediul!
Ioana, eu in oct am dat asa:mana I-800 lei, mana II-300 lei, anestezista nu a vrut sa primeasca, dar pregatisem 150 lei. Nu cred ca s-au mai marit cu mult din oct..Erau pers. care dadeau si 700 lei la mana I sau 200-250 euro..fiecare dupa cum considera si dupa cum are..
Andrea, succes la examene si sanatate lui Matei!
Noi am fost azi pe la pediatra..stam bine..avem 68 cm si 7,220 grame..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
alynta27 spune:
Kriss felicitari pentru dimensiune si greutate! Creste frumos Ale! Se cunoaste ca e sanatoasa si ca mami are mare grija de ea!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ella10
Ralu sa stii caci si noi ne uitam dimineata la meteo,cind eram la mare,si ziceau astia ca v-a ploua la mare si er4a senin si frumos,noi am prins vreme frumoasa dar dupa amiaza era un pic mai racoare,adica era soare cu nori si batea vintul si era un pic rece,dar apa era supe si ne-am bagat si in apa,asa ca stai linistita caci astia cu meteo-ul lor...
cam ai dreptate...
ca si acum 2 ani anuntau dimineata furtuni, da' 3-4 zile cat am stat, n-am vazut nici macar un nor, ce sa mai zic de furtuna?
oricum dupa-amiaza vrem sa ne miscam in stanga, in dreapta, deci ar fi super daca ar fi mai racoare...
a... si esti prima persoana pe care o aud ca se poate intra in apa
vorbeam ieri cu o prietena de la C-ta si a zis ca pana acum, ea n-a avut curaj sa intre in apa, ca e foarte rece inca...
las' ca Doamne-Doamne tine cu mine si va fi vreme super.
--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Mai Ralu dar tu de unde ma ajuti cu mutatul, de la mare sau de la Transfagarasan?!
de unde vrei tu, Alina
acum, ce sa zic? Dupa ce ai tot asteptat atat, nu mai patesti nimic daca mai stai inca 3 zile in plus. Numai bine ajung acasa si eu.
--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008
ella10 spune:
Ralu sa stii ca mie nu prea-mi place sa ma bag in apa cind merg la mare adica intru putin ,ma ud si gata,insa acum vazind cita lume era in apa,am zis sa intru si eu un pic,chiar merg la mare si nu ma bag deloc in apa...eu nu stiu sa innot si simt ca ma sufoc daca intru pina la git in apa,intelegi tu ce vreau sa zic
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
ioana spune:
Kriss, multumesc foarte mult pentru raspuns. Cam la atata ma gandeam si eu pentru prima mana, cu celelate eram in ceata total, acum sunt lamurita. Dragut din partea anestezistului ca nu a vrut sa primeasca, asa mi s-a intamplat si mie in 2001 cu medicul de la nou-nascuti si i-am oferit un buchet de flori atunci cand am iesit din spital.
Toate cele bune,
Ioana.
ella10 spune:
Oana bine ai venit alaturi de noi
Sa-ti traiasca puiul
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
anymony spune:
SALUtare lumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
RALU....apa e SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!
Ieri avea cred 20 grade
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
Ralu...ia-o prin vaslui drumul e excelent
si daca vrei sa mergi pe pod...vb pe mes de o scurtatura buna....pina la Giurgeni. mi s-a parut ca am facut repede drumul sincer..da am s mers frate...nu am oprit decit dupa braila....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
Ralu...drum bun!!!!