Gravidute & Mamici de IASI (54)
Raspunsuri - Pagina 7
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Dar Robert nu s-a jucat cu ea?[quote]Originally posted by mariussimiuc
Azi am avut pogram administrativ,mancare...curatenie...si Robert a mers dimineata la bunica,sa se intalneasca cu "pietenii din Tatalasi".
Acum mergem cu totii in Copou.Ne intalnim si cu Cristina. Mai vine cineva?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
De ieri am introdus in ciorba Amirei si carnita.Si nu prea i-a placut.Ieri a mancat asa si asa...,iar azi deloc. Am mai lasat-o un pic si mai tarziu i-am pus ciorba intr-un pahar de...coniac. Si l-a baut aproape tot. Are potential fata mamii. [:-))))]
super tare
--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Ralu, multumim. Drum bun....si distractie placuta.
Multumesc. Inca un pic si chiar scapati de mine
--------------------------------------------------------------------------------
ralnied1 spune:
Si de la mine...
La multi ani!
pentru sarbatoritii de zilele astea si pentru cei care se vor serba cat lipsesc eu
Si noi implinim saptamana viitoare 2 anisori de la nunta si ma gandesc sa facem in ziua aia ceva ce sa nu uitam prea curand... Inca nu am o idee fixa, da' ceva-ceva imi bantuie prin creieras Nu va ganditi la prostii! (aviz amatorilor )
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Nu va ganditi la prostii! (aviz amatorilor )
Eu nu!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ralnied1 spune:
oare de ce eram sigura ca vei fi prima chiar, care deja are idei in creieras... ?
eu ma refeream la mersul cu telecabina (ca pentru asta inca n-am curaj!), sau sa facem Transfagarasanul (ca nici pentru asta n-am adunat destul curaj!), sau sa intru intr-o pestera plina cu lilieci (tremur numai cat ma gandesc!)... chestii de astea...
mariussimiuc spune:
quote:
oare de ce eram sigura ca vei fi prima chiar, care deja are idei in creieras... ?
Ce sa fac daca-s singura pe aici la ora asta?
Si la ce ma gandeam eu era multa adrenalina.
ralnied1 spune:
cu siguranta era multa...
ca te stiu de ce esti in stare...
cum esti singura? nu vezi ca si eu bantui pe aici?
mariussimiuc spune:
quote:
cu siguranta era multa...
ca te stiu de ce esti in stare...
ghinetz spune:
Neata.
Miha, unde in Copou ai fost aseara ca eu nu te-am vazut. Noi eram pe la Tei. Si chiar ma intrebam cum de nu vad nici un cunoscut. e drept, noi iesim din casa pe la 5, 5 si... Voi pe la ce ora mergeti la plimbare acum, ca au inceput caldurile? (uite, eu am ratat si plimbarea de azi dimineata, ca Victor era marait, abia l-am adormit; acum fug la treaba. Sigur dupa 11 nu ies din casa.)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"