Gravidute & Mamici de IASI (54)
Raspunsuri - Pagina 6
danyelle005 spune:
Neata
Poftiti la cafea si la o felie de torthttp://good-times.webshots.com/photo/2247501190103159727qbjPMn?vhost=good-times
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
mariussimiuc spune:
Helau!
LA MULTI ANI ANDREA!
LA MULTE LUNITE AMALIA SI IULIUS!
Daniela,foarte apetisant tortul... Multumim!
Eu in ultimul timp am facut doar prostioare,gen gogosi,clatite,vafe...Nu mai am pofta de nimic in mod special...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alynta27 spune:
Salutare!
Daniela arata bine tortuletul!
Miha te inteleg perfect cum e cu tragerea de inima sa faci ceva! Poate o fi si caldura de vina!
Nonna ce se mai aude de Laura si Raluca?
Kriss trec ele si durerile de dintisori! Uffff!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Nu mai mergem la film ca e foarte maraita..nimic nu ii convine si aseara mi-a plans isteric..de i-ar iesi odata dintisorul,dar tot numai colt e.
Cum adica a plans isteric?
Daca intr-adevar e de la dintisor plansul asta de ce nu-i dai ceva sa nu o mai doara?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alynta27 spune:
S-a dus careva la film? Sa ne spuna si noua!
Andrei
David
Cum a aparut Printul!
mariussimiuc spune:
De ieri am introdus in ciorba Amirei si carnita.Si nu prea i-a placut.Ieri a mancat asa si asa...,iar azi deloc. Am mai lasat-o un pic si mai tarziu i-am pus ciorba intr-un pahar de...coniac. Si l-a baut aproape tot. Are potential fata mamii. [:-))))]
iulia-stefy spune:
LA MULTI ANI CASIAN!!!
LA MULTI ANI ANDREA !!!
LA MAI MULTE LUNITE AMALIA SI IULIUS!!
Miha, sincer nu stiu ce e in capusorul ei, dar scoate limba, parca ma ameninta ca daca ii dau sa manance vomita. Acum e si cu muci, dar... de la prima lingurita scoate limba...
Mai, dar ce-i faci Amirei de o obosesti asa?
Ralu, multumim. Drum bun....si distractie placuta.
Michelle, multumim de aprecieri.
Monica, multumesc pentru tort si cafea. Tortul arata super.....
Cristina, pentru domnisoara sa-i treaca supararea.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alynta27 spune:
Miha hai ca e comica Amira ta! Sa bea e supita din pahar...!
Andrei
David
Cum a aparut Printul!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Asta e din ciclul "cum facem copilul sa pape" ...
Din ciclul "cum mai distram copilul"...i-am pus o plapuma pe jos si atat s-a mai rostogolit cand pe-o parte cand pe alta,ca la un moment dat a ajuns sub...perdea. Avea o fatza asa mirata...nu stia ce se intampla...
alynta27 spune:
Dar Robert nu s-a jucat cu ea?
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by alynta27
Asta e din ciclul "cum facem copilul sa pape" ...
Din ciclul "cum mai distram copilul"...i-am pus o plapuma pe jos si atat s-a mai rostogolit cand pe-o parte cand pe alta,ca la un moment dat a ajuns sub...perdea. Avea o fatza asa mirata...nu stia ce se intampla...
Andrei
David
Cum a aparut Printul!