Mamici norocoase de sept-oct 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
azi se anunta frumos, dupa ploile de ieri.
toata gasca.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Neatza burtici, de azi sunt o doamna maritata . Am avut ieri o gramada de emotii, era sa intrziem la starea civila, dar nu din vina mea (eu am stat cel mai putin la baie/oglinda )
Vreau sa va zic ca nu stiu cand a inceput si cand s-a terminat povestea de la starea civila, dar mi s-a parut ca a durt doar 10minute Dar a fost frumos, au venit colegi, rude ale sotului pe care nu le stiam , apoi am fost la restaurant si am papat, fara dans, dar pentru mine a fost suicient, la final ma dureau toate oasele si nu mai ma tineam pe tocuri , asa ca a fost bine ca n-am organizat un party lung si cu dans. O sa avem tot timpul la botez sau alte sindrofii
Am primit multe cadoutze dragute si utile, chiar nu ma asteptam , dar sunt bine venite(cantar electronic, prajitor paine, cescute etc). Astazi cred ca o sa obtinem si pozele si vi le arat
Avem casa plina de flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

buna dimineata, burtici!
In primul rand, sa o felicit si eu pe CD.Casa de piatra, sa fiti fericiti si sa va iubiti mult!
Eva, felicitari pentru grasunul tau!
Anca, tinem pumnii pentru maine la control!Se pare ca nu sunt singura care sta cu emotii cand vine vorba de control!eu merg de fiecare data cu bagajul dupa mine, pregatita pentru internare!la fel voi face si maine, cand voi merge si eu la control...iar!
Nusha,si tie bafta pentru maine...fericito,vei vedea pe bb David!Bravo tie!
Eu sunt bine...am stat toata saptamana cumintica la pat, am mai intart si v am citit , dar nu tot...ca ar fi trebuit sa stau prea mult pe fund...si nu e voie:D. Am mai avut ceva dureri, dar nu insuportabile, plus ca parca ma incearca si o durere de spate!MA misc din ce in ce mai greu, parca is o mingiuta:))...dar is tare mandra de bblul meu.Sebi e un nazdravan, face tumbe prin burtica...mai rad ca sare coarda cu cordonul ombilical:))
Va pup pe toate, fara exceptii, multa sanatate...si in caz ca nu ma mai vedeti iar cateva zile, sa stiti ca iar m-a internat:)), dar sunt bine=))=)).

25+Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata si de la iasi!

david azi s-a trezit de dimineata si m-a lovit asa mai puternic ca sa nu ma mai plang ca nu-l simtsunt asa de fericita(asta dupa ce azi noapte am avut un cosmar am visat ca mi l-a furat cineva)

alinuto si aici e soare si ieri a fost noi o sa iesim intr-o plimbare pe la gradina botanica ca e plin de flori si aer curat, merci pt complimente dar crede-ma ca chiar se vad kilele alea numai ca nu ati vazut voi poze cu :inainte:

multumesc tuturor pt complimente sunteti voi prea dragute !!!anca, clau geo,andreea and, tzitziri

tzitziri multumim pentru sustinere abia astept ziua de maine la eco...pupici

si tot maine iau rez la toxo facuta in s20 sper sa fie bun. de fapt trebuie sa fie bun

v-am lasat mai intru diseara!

edit: aly ma bucur ca sunteti bine si ca sebi sta cumintel acolo in burtica , lasa ca daca nu citesti pe forum nu-i bai stai tu in pat si vezi de bebe ca de forum o sa ai timp berechet dupa ce nasti

cd inca o data felicitari! si asteptam pozele! sa stapaniti sanatosi tot ce ati primit ieri!!! asa e la starea civila esti tare buimac acu intri nemaritata acu iesi maritata si cu alt nume

21+ DAVID

Mergi la inceput

CD te asteptam cu poze. ma bucur ca te-ai simtit bine!
neata fetelor!

alexa simami

Mergi la inceput

Va multumesc la toate pentru felicitari si va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

s-a indreptat vremea si la noi asa ca plecam la hoinareala
CD felicitari si sa fiti fericiti,fericiti
aly sa fii cumintica si va fi bine
nushu vom avea bb-ei matinali ca si bb-lina se trezeste ff dimineata si-mi trage niste suturi asa ca sa simt

25+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Am obtinut cateva poze:
http://picasaweb.google.com/harmankardon2008/CununieChrisRoxana?authkey=rvuTkz5D1-M

Mergi la inceput

CD super poze si mai ales personajele! sa va fie de bine! rochita f fumoasa, simpla, dar de efect, se asorteaza cu ochii tai bblushul cine e? e scumpic foc.

alexa simami

Mergi la inceput

Merci mult Alina , bebelushul e nepotul, bebele surorii sotului , sa-l vezi cum rade si cum chiuie ,are 4 luni, si e foarte cuminte

Mergi la inceput