Mamici norocoase de sept-oct 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Anca bafta luni la copntrol. Doamne Ajuta sa vii cu vesti bune.
Nusha ai grija de tine cu urechea aia.

Eu am dat iama in piata si am goli-o de fructe si legume. Acu ma duc sa pap. O salata cu ceva... ca n-am gatit nimic.

Eu, iepurica 20+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Fetele multumesc pentru sustinere. Multi pentru Musette, Andreea_and, Clau_geo, Eva, Dyanira, Andy_galro, Andy.p, Claudinna, Iepurila.

Andreea_and, felicitari pentru noua semnatura !!! Si succes cu renovarea.

Claudinna si Nushulica bafta multa luni la eco

Eva, dau un semn luni dupa consultatie

Din pacate, am dureri destul de mari pe partile laterale ale burticii, nu stiu ce pot sa fie. Nu ma simt prea grozav...dar sunt optimista si sper ca totul va fi bine

Vazut poze frumoase cu gravidute scumpe. Nushulica, esti "delicioasa" in poza cu chilotzeii albastri. Super sexy si rochita galbena

Babytza, ce slabuta esti! Foarte draguta fetita voastra! mamica frumoasa.

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Buna din nou burtici,

noi tocmai ne-am intors de la cumparaturi si am reusit sa cumparam 2 biberoane, tetine care bineinteles ca nu se potrivesc cu biberonul desi sun aceiasi marca, pampersi, servetele umede, prosopel uleiuri si lotiuni pt bebe, garmastan, bapante, betadina, baneocin, sab simplex si vigantol, plus pt mami mameloane de silicon de la avent si tampoane pt sani. Nu am gasit dero de nici un fel pt bebe asa ca o sa mai caut.
Cred ca avem cam tot ce ne trebuie pt spital.

Ne-am uitat si la patuturi, saltele si carucioare si cred ca ne-am orientat spre chicco sau bertoni la carut - chicco un model 3 in 1 care e usor si are tot ce ii trebuie dar e cam scump 1200 lei si bertoni un model tot usor fara sa fie 3 in 1 dar care se poate strange si are de toate iar ca pret era 600 lei.

La patut avem de ales intre Babyideal si Arena dar cred ca vom lua babyideal ca mi-a placut mai mult. Costa un pic mai mult dar macar parea mai stabil si avea buzunar lateral, masa de infasat si carusel cu jucarii.

Cam atat am reusit astazi dar sunt multumita.

25+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Andy si Andreea

25+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Andy.p, Eva, Claudinna, nushulica, Anca multumesc pentru felicitari, nici nu-mi vine sa cred ca mai am putin si intru in luna a 7-a, parca ieri saream in sus la vederea testului pozitiv..
Claudinna tinem pumnii si pt tine luni!
Nushulica ce poze frumoase si ce dulci si frumosi sunteti amandoi! Super rochita galbena, iti sta excelent! Stai linistita cu urechea ca n-are ce sa pateasca bebe, ai tu grija si du-te la orl-ist sa te vada.
Anca sa treaca durerile..poate totusi are no-spa efect la dureri daca la contractii nu.
Clau ai cumparat ceva, bravo! pe mine m-ai bagat in ceata cu bapante, betadina, baneocin, sab simplex si vigantol, habar n-am la ce folosesc dar o sa aflu eu pana in sapt 30, ca atunci incep si eu shoppingul serios sper. Carutul de la chicco ce culoare e?
Babytza vazut pozele, esti o mamica tare frumoasa! Ce facea bebe cu degetelul in poza de la eco, ca mie mi se pare ca va arata ceva
Am ramas singurica ca a plecat sotul sa duca din mobila si ce-am mai strans inutil de prin mansarda la cumnata-mea si eu m-am umflat de pepene rosu si simt ca pocnesc. Deja s-a facut balamuc in casa, sa vezi ce ma asteapta de luni...
Cam pustiu pe forum, de-abia astept sa intre majoritatea fetelor in prenatale ca sa .

26+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Anca, sa te intorci cu bine de la Cluj si sa nu te mai pastreze nimeni acolo....sa te intorci acasica si sa ne scrii de la tine din patuc.

Nushulica, tin pumnii la morfofetala pentru tizul David

Eva,felicitari pentru bebe care creste intr-o saptamana cat altii in zece.....ei,nici chiar asa, dar asa e vorba basmului

23+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

saluty!
la noi ploua, dar tot am facut o plimbare cu umbrelele
nusha, esti o draguta si chiar nu se vad kg puse.
roxana, slabuta mai esti! si tina e o dulcica.
clau, wow cite cumparaturi!!! sa le folositi sanatosi! detergent gasesti in farmacii.
andreea, iti urez nervi de otel cu renovarea sa terminati cit mai repede!
fug sa pun masa la termite.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Pupici pe burtici la toate gravidutele!! Dupa o destul de lunga perioada de timp in care nu am scris si pentru ca am fost din nou la control, am revenit sa va spun ca suntem bine, bine!! Tensiunea mea este buna, inimioara ingerasului nostru bate cu putere si eu pana acum am luat 8 kilograme in greutate!! Pentru ca urmatoarea eco la doctor va fi in luna iulie, am fost la un cabinet privat pentru ecografii, unde am platit 100 euro pentru un filmulet 4D si poze 3D dar desi am baut o gramada de lichide pentru ca ingerasul nostru sa se poata misca mai in voie, a stat ca de obicei mai tot timpul ascuns si doar de cateva ori ne-a aratat fetisoara suparata si manutele la urechiuse, aratand parca ca ecografia il cam deranjeaza!! Cred ca vrea sa ne arate ca daca la inceput noi am zis ca am vrea sa fie o surpriza daca va fi baietel sau fetita, asa va fi!! Pentru noi conteaza ca ingerasul nostru este sanatos si miscaret!! Are personalitate la fel ca si taticu' si intotdeauna da de stire mai mult ca de obicei cand nu-i convine cate ceva!! Eu am inceput sa dorm destul de putin noaptea din cauza insomniilor si imi gasesc cu greu o pozitie in care sa pot dormi bine si sa nu am dureri de spate. De aceea m-am hotarat sa cumpar pana la urma una din pernele speciale gravidutelor pentru dormit si ajutor la alaptat!! Mananc de cate ori imi este foame(uneori chiar exagerat de mult de abia respir si ma simt ca un balon!!) si incerc sa beau cat mai multe lichide!! Plimbari prea lungi am observat ca nu prea pot face, desi uneori cam intrec masura cand plec la cumparaturi si durerile de spate se accentueaza!! A inceput sa imi vina destul de greu sa ma aplec si obosesc destul de repede!! Remediul este pastila cu magneziu si repaus dar tot ceea ce conteaza este ca ma simt bine in general!! Felicitari gravidutelor care au venit cu vesti bune de la eco si bafta celor care urmeaza sa mearga!! Bebei sanatosi si miscareti la toate gravidutele!!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata fetelor! Vad ca sunt cea mai matinala azi
Asaaaa....am fost ieri la Baby expo la Cluj si am ajuns destul de tarziu aseara si nu am mai intrat sa va spun ce si cum dar va spun acum: sunt foarte multe oferte de carucioare, noi am si dat comanda de carucior 2 in 1 si pe sapt. viitoiare ne ajunge acasa. Poze nu am ca am uitat sa fac dar o sa pun link-ul sa-l vedeti. Hainute pentru bebei nu prea erau doar cateva stand-uri de unde am luat hainutzele de botez pentru o fetita care o botezam duminica viitoare. M-as fi asteptat sa fie mai multe haine si produse pentru bebei dar destul de slabut.....oricum noi mai mult pentru carucior ne-am dus, pe care l-am si gasit si sunt tare incantata de el....si sa stiti ca arata mult mai bine decat in poze si este ffff usor manevrabil.
http://babysland.ro/p_02.html

Va pup pe toate si va doresc o zi minunata!

Andreea24+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata si de la noi,nu chiar asa de matinali.
Vazut poze de frumoase,frumoase.In curand sper sa apuc sa va puna si eu pozici.
Andreea deci te-ai dus cu folos la targ.Imi place caruciorul,e frumos si daca zici ca si usor manevrabil atunci chiar e k.Nush daca mergem si noi ca m-am trezit fara chef cred ca de la vreme care sucks

toate burticutzele.

25+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput