Mamici norocoase de sept-oct 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Ilia La Multi Ani!!! Sa ai o zi superba si la anul sa sarbatoriti cu bebe frumos si mancacios!

CD27 Casa de piatra, petrecere frumoasa si multi multi ani impreuna alaturi de copii frumosi si sanatosi!

Anca tinem de pe acum pumnii pentru luni la doctor, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu tine si cu Carla cea scumpa!

Andreutac distractie placuta la botez!

Clau, Andy g shopping placut!

Si noi ne apucam de strans in mansarda ca l-a lovit pe sot ca trebuie sa o compartimentam, sa mai facem 2 camere, si s-a gandit el ca dupa ce vine bebe nu mai putem asa ca luni ne vin muncitorii. El deja isi inchipuie ca voi face vreo 3 copii unul dupa altul si sa aiba fiecare camera lui...Am asa un chef de santier in casa...si parca vad ca ne tine cel putin o luna.

25+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Ce toanta sunt, uitasem ca azi am schimbat si noi semnatura, 26 saptamani implinite!

26+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Hey ne-am intors de la piatza cu proviziile de fructe(oricum mult nu tin ca eu haplea numai fructe mananc).
clau spor la cumparaturi si sa te faci mumoasa
musette ce harnicutza esti ,noi il asteptam pe tati ca eu singura nu mai pot
andreea_and te inteleg perfect si noi tre sa ne apucam de zugravit si numa cand ma gandesc.Spor la treaba.

25+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

A am uitat sa te felicit ptr schimbarea semnaturii si la mai mare

25+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

abia acum am reusit sa intru, am facut ordine pe la haine, pus deoparte cele mici, impachetat cele bune pt sezoanele urmatoare.
ilia, La Multi Ani fericiti! petrecere frumoasa!
CD Casa de piatra! Petrecere frumoasa!
toate, revin dupa ce o sa adorma copila.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

ILIA99

Andreea_And, felicitari, mai ai putin si intri in trimestrul 3. Spor la reamenjare/ renovare!

Anca, ma gandesc la tine si la Carla sa va fie bine luni la control si sa nu va tina din nou in spital!!! Astept vesti de la tine dupa control!

26+ Luca

AMR 92 DE ZILE !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Illia, LA MULTI ANI!!!!
andreea, felicitari pt schimbarea semnaturii!!
anca, felicitari pt intrarea in trimestrul III!!
si eu merg luni la control, sper sa fie bebe bine, ca de jucaush...deja ii simt cate un piciorus, mai ales seara. aseara l-a simtit si sotul, de mai multe ori, lovea asha de puternic!
va pup si eu de week-end!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
27+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor!!!

sa incep cu urarile intai

ilia99 la multi ani si multa sanatate!!!

cd casa de piatra!!!! multa fericire si sanatate sa aveti toata viata de acum inainte!!!

andreea and felicitari pentru schimbarea semnaturii!!! acush intri in luna a7a

eva eu intrebam daca a ajuns luca la 1 kg da vad ca el si-a luat avant tare!!! sa fie un sanatos ca grasan e frumoase pozele mami!!!

claudina si eu merg luni la dr la morfo fetala!!! iti tin pumnii si tie si ma bucur ca-l simti bine pe bebe

pe mine urechea asta nu ma mai lasa aseara m-a durut iar ingrozitor de am adormit abia pe la 2...am si fost plecati aiurea si cred ca iar m-a tras curentul nush ce sa ma mai fac si acum stau cu vata in ureche...oare il poate afecta in vreun fel pe bebe ?? luni intentionez sa ma duc si la un orl-ist dar sa vad daca imi poate da ceva

mi-am facut si eu in sfarsit album pe contul comun si am bagat ceva poze dar mai veki ca recente nu am (adik de la 18s cele mai recente) cand fac mai pun

21+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

nushu, nu cred ca-l afecteaza pe bebe durerea de ureche, dar e nasol pt tine. fereste-te de curent!
am vazut burtica galbenaaaaaaaa!!

dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
27+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claudinna

nushu, nu cred ca-l afecteaza pe bebe durerea de ureche, dar e nasol pt tine. fereste-te de curent!

dupa botez
totul pentru bebe
27+ Florin Razvan

doamne ajuta sa nu pateasca bebe nimic! ca aseara tare mai eram stresata de asta

de curent ma feresc dar mai bate vantu afara ce sa-i fac eu plus ca la serviciu nu pot sa opresc aerul conditionat la 20 oameni pt mine...si tot asa ...dar incerc cat pot sa ma feresc si umblu cu vata in ureche(am ajuns s-o fac si pe asta)

21+ DAVID

Mergi la inceput