Mamici norocoase de sept-oct 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 18
JulyMorning spune:
Ah, am si io doua nelamuriri:
1. Sa ma duc cu ne-mancata sau mancata la ecografie? Oare influenteaza in vreun fel?
2. Asta e un alt babism oare, sau are ceva samanta de adevar: bebelusul e mai bine sa se nasca la 7 luni decat la 8, daca e sa se nasca prematur. ??? Personal, mi se pare o mare aberatie, nu gasesc explicatia si desi am intrebat pe toata lumea de la care am auzit asta, toti au aceeasi explicatie, invariabil: "Pt ca asa e, pur si simplu".
alinush, normal ca va tin la curent, desi io sper sa iasa bine si sa n-am ce sa va spun . Scuzati egoismul
_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
alexa si mami spune:
kid f bune vestile! Ce bine ai explicat chestia cu cresterea, sa inteleaga toata lumea!
alexa simami
babytza spune:
CD imi pare rau ca esti trista dar nu inteleg ce cauti pe forum ? Nu ar trebui sa fi cu sotul acum si sa aveti si voi parte de momente de calitate ? Nu ma intelege gresit ca nu deranjezi cu prezenta ta aici...dar parca nu aici e locul tau saptamana asta. Fericitul sot unde este ?
Sper sa iti revii si sa iesi din starea asta, ca este pacat....
Valentina 22 +
Asa creste gandacelul nostru
babytza spune:
July eu am nascut la 8 luni dar nu s-a obosit nimeni sa imi explice care e dif si de ce e mai bine la 7 luni nu la 8. Mai era si o moasa pe acolo care a venit in treacat pe la mine si a aruncat o fraza de genul.."daca are 2 kg si traieste sa zici mersi mama..." Imi venea sa o omor...Eu eram si tanara si nu stiam de capul meu..asa ca iti dai seama ca nu am stiut ce sa intreb. Ma-m panicat si nu am mai intrebat nimik...Oricum bebe a fost bine , a avut 2500 si au tinut-o 3 zile pe antibiotic, dar in rest a fost bine. A luat foarte bine in greutate ,pentru ca prematurii recupereaza foarte bine...
Si eu la fel stiu, ca daca e sa se nasca prematur e mai bine la 7. Cred ca are leg cu dezvoltarea plamanilor..Poate spun tampenii, o sa ma interesez...
Valentina 22 +
Asa creste gandacelul nostru
musettepink spune:
July mancarea nu influenteaza ecografia.Poti merge linistita mancata!Iar celalta intrebare e un babism,s-a discutat si la curs,cel mai bine pt bebe e sa se nasca la 9 luni dar acu daca se naste la 7 sau la 8 nu e problema,normal ca cu cat sta la mami in burta cu atat mai bine dar chestia ca daca nasti la 7 e mai bine ca la 8 luni e pur babism.Merci mult pt mesaj,acu l-am vazut!Sarumana!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!
26+LUCA
kid2003 spune:
CD??? Depresie post mariaj ? Hai, fruntea sus, mamico, ce poate fi mai frumos decat sa ai jumatatea ta langa tine si sa iti astepti bebelul mult dorit! Bucura-te de aceste cateva saptamani de fericire in doi, pentru ca nu veti avea decat cateva saptamani in doi, apoi urmeaza casatoria in 3 ohooo, si ce mult se schimba datele problemei atunci!
July, super! Ma bucur ca ti-a iesit painica si pandispanul, suna bine, e o reteta din carticica? Da-i detaliile si lui Musette, ca e oferta buna, mai bun decat ce e pe piata si la pret super! Eu tot astept sa isi dea duhul Moulinexul meu sa imi iau si eu ca tine, ca mi-e cam tarsha sa cumpar nou si asta a mea sa mearga saraca, inca!
Alinushca, habar nu am, dar tind sa cred ca nu a slabit. Tind mai degraba sa cred ca a fost evaluarea un pic gresita la eco. Gandeste-te ca ei masoara si greutate si lungimea oaselor cu cursorul acela, il pozitioneaza pe ecranul ecografului, ori e destul de greu sa pui exact pe extremitati, daca pozitioneaza cursorul cu 1 mm mai departe de ex. pot aparea diferente la calcul...chiar si de sute de grame. Si e destul de greu in trim 3 sa mai masori ceva super la fix, bebe e tot contorsionat si un ecografist bun ca Iosup poate sa greseasca cu cateva zeci/sute de grame...Eco asta de trim 3 e mai mult asa, sa vada pozitia, sa vada colul, sa vada eventuala esarfa de cordon. Lasa ca Dumnezeu stie mai bine ce face si cand va fi cazul sa fie bebe.
Eu sunt chiar curioasa cum vom naste (cu conditia sa nu modificam DPN-ul initial), sa vedem cine naste la termen sau dupa (sau chiar la fix )
July, eu nu prea cred in chestia cu 7 sau 8 luni. Mai ales ca acum nu se intampla asa brusc nasterea si se pot lua unele masuri (se fac injectii de maturarea plamanilor bebeului pentru o nastere iminenta) si e mai bine sa fie cat mai avansat bebelul ca sa aiba mai multa putere sa respire si sa isi regleze temperatura singur. Orice saptamana castigata e un succes si o garantie ca bebe va fi ok.
bb2
JulyMorning spune:
Asa, deci pana la urma e un babism! Ce tampenie. Stiu ca si soacra-mea imi zicea acu' ani de zile idiotenia asta. Toata lumea zice ca si voi, cu cat sta mai mult in burtica, cu atat mai bine si desteptii se trezesc sa zica ca mai bine la 7 decat la 8.. pfffff
kid da, e o reteta din carticica. Pe site-ul morphy richard din uk sunt cartile masinilor de download-at, am studiat sa vad daca astia mi-au trimis aceeasi carticica
Kid, cum de intri in concediu asa repede? E prenatalul sau ai bagat si de odihna ceva, inainte?
babytza tind sa cred ca a stat doar 3 zile pe antibiotic tocmai prin prisma faptului ca s-a nascut la 8 luni si nu la 7 . Sa-ti traiasca si sa fie bebe sanatos, bine ca a trecut.
Pe la 2 plec la doctor, ma duc singura, al meu e in sedinte . Uof, grea viata de fumeie gravida
_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
andrey2008 spune:
Buna maicutelor.
Multumesc mult ptr.urari,si eu va doresc sarcini usoare si sa aveti parte de bebelusi sanatosi si cumintei.
CDva doresc si eu casa de piatra si tot binele din lume,sa fiti fericiti si sa aveti multi copii sau ma rog cati doriti voi.Sunt deacord si eu cu fetele:ce cauti pe forum?mergeti undeva macar cateva zile acum cat mai puteti.
JULIeu am auzit de la o colega de servici ca ar fi mai bine sa nasti la 7luni decat la 8deoarece la 7luni nu sunt dezvoltati plamani dar se pot dezvolta afara in timp ce la 8luni nu sunt nici cum nici dezvoltati nici nedezvoltati si nu se mai pot dezvolta normal si pot aparea tot felul de complicatii sau boli de plamani.Sper ca ai inteles ceva si nu te-am plictisit cu povestea mea.
Merg sa fac curatenia,am atata treaba de facut si sper sa si pot ptr ca in ultimul timp am avut niste dureri urate de spate si burta.
pe toate.
Ioana27+
bitza2008 spune:
Ioana, eu as zice sa lasi curatenia!!Mai bine pune sotul sau pe altcineva, nu e de joaca cu aceste dureri!Ai grija de tine!
Eu nu mai pricep ce e cu nasterea la 8 luni. Adik la 7 luni se poate dezvolta "afara" si la 8 nu...nu suna prea logic!
27+LUCAS
AMR 13 saptamani!!!
CD27 spune:
July bafta la eco
Eu stau pe forum pentru ca sunt la munca teoretic, desi nu pot sa fac nimic. Sotu e la munca si el, am zis noi sa nu mergem nicaieri ca am fost obosita sambata seara si m-a durut burtica si am zis sa mergem in luna de miere dupa ce nasc, dar nu cred ca a fost o idee buna , trebuia sa mergem undeva chit ca ieseam doar la mici plimbarisi schimbam orasul
ca acum am tot felul de ganduri, ca sotu il iubeste mai mult pe nepot, ca pe Mikul nostru nu-l vrea nimeni. O sa ma credeti nebuna, dar stau si plang acum asa degeaba
24s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/