Mamici norocoase de sept-oct 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 12
alexa si mami spune:
feli ce apetisant spui tu purcel.
supa am, pt cind o sa se trezeasca alexa si am bagat niste pui cu cartofi la cuptor, pt deseara. mai fac un mujdei cu smintina si scrie pe mine.
asa e cu mutatul , mai ales cind nu esti obligat sa iesi mai repede din casa, ca poate asa te misti mai repede. noi pe perioada renovarilor am stat la ai mei si de cind au terminat mesterii treaba pina ne-am mutat a durat o luna, cite un sac, cite o mobila...
fug la sportul meu favorit, spalatul vaselor:(
alexa simami
clau_geo spune:
Feli ai dreptate cu mutatul insa nu prea are cine sa ne ajute ca ai mei lucreaza iar socrul este destul de in varsta ca sa ne ajute la mutat. Asa ca relaxarea va veni de abia in august ca nu am ce face.
Cat despre apetiul tau, nu-mi vine sa cred ca papi atat ca pe tine nu se vede aproape deloc. Cred ca daca as putea sa pap cat ine nu as mai incapea pe usa. si asa vad ca deja incep sa ma rotunjesc bine la fata.
Cu detergentul pot sa mai astept un pic ca oricum hainutele bebelinei le spal dupa ce ne mutam.
25+ Mami fericita de Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
andy.p spune:
alina ce curajoasa fititza ai si andy ar fi dat pe spate ca e mare amator.FF frumoase pozele,iar alexa nu mai zic se vede clar ca i-a placut.
clau tre sa chemi pe cineva sa te ajute la mutat ,eu tocmai din cauza astas la prima sarcina m-am mutata la cateva luni dupa ce a venit Andy.Mi-a fost groaza.
feli cam acelasi lucru vom manca si noi mai spre seara,in afara de piersici ca n-am .
Eu am pus vreo 4kg,dar toata lumea zice ca nu se vede numa pe burta.Nu ma mir ca asa a fost si la prima sarcina.
25+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
andy.p spune:
ups a mers de doua ori mesjul nush de ce ,nu cred ca m-am trezit inca bine.
25+bbelina
CD27 spune:
astazi va bombardez cu poze: http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
si as manca si eu fructe...dar nu am nimic in casa
CD27 spune:
astazi va bombardez cu poze: http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
si as manca si eu fructe...dar nu am nimic in casa
CD27 spune:
ooops se pare ca am trimis de 2 ori
cantarul primit cadou ma supara , mama lui....7 kg....in cutie cu el, se vedem cine il mai scoate de acolo
felicic76 spune:
alina: stau si ma gandesc ca am o aripa de curcan in supa(am bagat-o de completare, ca nu prea mai aveam pui) si cu mujdei asta era, fug la bucatarie..si de spalatul vaselor, abia astept sa vad ce minuni face MSV.....stiati ca Agathei Christie ii veneau ideile de carti politiste cand spala vasele? oare de ce?
clau: te rog sa privesti cu atentie pb mutatului, mai ales daca ai lucruri multe, o sa devina obositor doar sa le sortezi, sa lea asezi si sa le pui in cutii. Eu una recunosc ca am aruncat multe lucruri numai sa nu fiu nevoita sa le impachetez/despachetez. Si eu am si o tanti(care va fi si bona copilului) care vine si ma ajuta si tot sunt deprimata cand vad ca dormitorul este plin de cutii si saciSi vb Alinei, nu ma da nimeni afara(inca nu am vandut) si poate de aia tergiversez. Acum stau dupa cablu tv, am pus telefon si internet si astept sa vine cei de la cablu, cred ca sambata urm. urmeaza un tur de forta si gata. Dar me repet, nu-i usor si pe mine chiar are cine sa ma ajute: fratele cu cumnata, sora cu cumnatul, cumnatul si cumnata. Si tot este al naibii de greu, ca eu ma misc ca o balenuta cateotada.
andy.p: mananc de sparg si mai ales mananc ca o nesimtita, tot ce am in frigiderl-am rugat pe sot sa nu mai cumpere hrana rece etc. am atacat zacusca pe care o mai aveam, cu ceapa mi-a zis ca sunt irecuperabila si sa fac ce vreau. si el este genul caruia ii plac fetele slabute, gen manechin, slabe rau.Am facut un compromis, de genul dupa ce nasc, merg la miko beauty, pana atunci mi-a luat un sezlong de bambus ptr terasa, care nu suporta greutate mai mare de 90Kg
Avand in vedere ca la 10 sapt aveam 68 kg(pe la 14 sapt eu tot asteptam greturile) si acum la 20 am 70 kg, nu stau prea rau, dar de-abia acum incepem sa punem pe noi, iar eu chiar mananc, nu gluma.......Tare sunt curioasa la sfarsit, norocul meu este ca sunt activa si merg pe jos cel putin 30 min zilnic, altfel.....
Vasile
20+
bibinika
foto
clau_geo spune:
Ai mare dreptate Feli insa cred ca am avantajul ca ma mult doar cu un etaj mai jos in acelasi bloc, asa ca nu o sa ma agit prea tare sa impachetez si despachetez. Le iau asa cum sunt din raft si le mut un etaj mai jos plus ca sotul v-a face mai toata munca saracul. Eu voi fi mai mult cu indicatiileProbabil ca voi apela totusi la o matusa si parintii mei, dar doar seara ca in rest sunt la munca.Puuuppp pt griji si sfturi insa sper din tot sufletul sa ma descurc cu brio. Oricum va tin la curent.
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by andy.p
alina ce curajoasa fititza ai si andy ar fi dat pe spate ca e mare amator.FF frumoase pozele,iar alexa nu mai zic se vede clar ca i-a placut.
clau tre sa chemi pe cineva sa te ajute la mutat ,eu tocmai din cauza astas la prima sarcina m-am mutata la cateva luni dupa ce a venit Andy.Mi-a fost groaza.
feli cam acelasi lucru vom manca si noi mai spre seara,in afara de piersici ca n-am .
Eu am pus vreo 4kg,dar toata lumea zice ca nu se vede numa pe burta.Nu ma mir ca asa a fost si la prima sarcina.
25+bbelina
Mesi frumos Andy pt sfaturi insa asa cum i-am spus si Feliciei sper sa ne descurcam noi cumva tinand cont ca ne mutam doar cu un etaj mai jos asa ca sper sa scapam de carat prea mult.