Mamici norocoase de sept-oct 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by andreea_and

Andy.p, Eva, Claudinna, nushulica, Anca multumesc pentru felicitari, nici nu-mi vine sa cred ca mai am putin si intru in luna a 7-a, parca ieri saream in sus la vederea testului pozitiv..
Claudinna tinem pumnii si pt tine luni!
Nushulica ce poze frumoase si ce dulci si frumosi sunteti amandoi! Super rochita galbena, iti sta excelent! Stai linistita cu urechea ca n-are ce sa pateasca bebe, ai tu grija si du-te la orl-ist sa te vada.
Anca sa treaca durerile..poate totusi are no-spa efect la dureri daca la contractii nu.
Clau ai cumparat ceva, bravo! pe mine m-ai bagat in ceata cu bapante, betadina, baneocin, sab simplex si vigantol, habar n-am la ce folosesc dar o sa aflu eu pana in sapt 30, ca atunci incep si eu shoppingul serios sper. Carutul de la chicco ce culoare e?
Babytza vazut pozele, esti o mamica tare frumoasa! Ce facea bebe cu degetelul in poza de la eco, ca mie mi se pare ca va arata ceva
Am ramas singurica ca a plecat sotul sa duca din mobila si ce-am mai strans inutil de prin mansarda la cumnata-mea si eu m-am umflat de pepene rosu si simt ca pocnesc. Deja s-a facut balamuc in casa, sa vezi ce ma asteapta de luni...
Cam pustiu pe forum, de-abia astept sa intre majoritatea fetelor in prenatale ca sa .

26+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Andreea, bepantenul se foloseste pt funduletul lui bb, betadina si baneocinul pt buric, vigantolul este antirahitism iar sab simplex contra colici. Eu asa stiu, daca gresesc sa ma corecteze cineva.
Carutul are 2 variante: bleu cu galben sau verde crud cu gri.
Eu as vrea verde cu gri ca tine mai bine la praf.

25+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexa si mami

saluty!
la noi ploua, dar tot am facut o plimbare cu umbrelele
nusha, esti o draguta si chiar nu se vad kg puse.
roxana, slabuta mai esti! si tina e o dulcica.
clau, wow cite cumparaturi!!! sa le folositi sanatosi! detergent gasesti in farmacii.
andreea, iti urez nervi de otel cu renovarea sa terminati cit mai repede!
fug sa pun masa la termite.

alexa simami

,
Mersi frumos o sa mai caut dar la Dona unde am cautat momentan nu aveau.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CD27

Neatza burtici, de azi sunt o doamna maritata . Am avut ieri o gramada de emotii, era sa intrziem la starea civila, dar nu din vina mea (eu am stat cel mai putin la baie/oglinda )
Vreau sa va zic ca nu stiu cand a inceput si cand s-a terminat povestea de la starea civila, dar mi s-a parut ca a durt doar 10minute Dar a fost frumos, au venit colegi, rude ale sotului pe care nu le stiam , apoi am fost la restaurant si am papat, fara dans, dar pentru mine a fost suicient, la final ma dureau toate oasele si nu mai ma tineam pe tocuri , asa ca a fost bine ca n-am organizat un party lung si cu dans. O sa avem tot timpul la botez sau alte sindrofii
Am primit multe cadoutze dragute si utile, chiar nu ma asteptam , dar sunt bine venite(cantar electronic, prajitor paine, cescute etc). Astazi cred ca o sa obtinem si pozele si vi le arat
Avem casa plina de flori

Felicitari draga Doamna sa fie intr-un ceas bun.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by felicic76

cd: super poze si frumusica foc mireasa! Mi-a placut rochita, foarte potrivita si iti sta foarte bine! sa-ti traiasca si nepotelul, scump foc!.......si ce faci pe forum, nu tb sa fii in luna de miere?
nushulica: vazut poze, nu mai zice ca esti grasa, arati foarte bine! Are loc berechet David sub bluzita galbena
clau: esti o albinuta organizata, vad ca te tii de listuta aia pe care am salvat-o si eu. Sa stapaniti sanatosi cumparaturile si.......la mai multe!

vazut poze si filmulet de claudina, vazut bebe miscaret in burtica, sa mai filmezi, da?

Vasile
20+

bibinika
foto

Buna Feli,

trebuie sa fiu organizata de acum ca in iulie o sa fiu prinsa rau cu mutatul in casa noua plus ca sotul are destule plecari din tara si nu o sa am cu cine sa alerg la cumparaturi. Plus ca nu vreau sa fac totul in august, atunci as vrea sa ma relaxez total

Mergi la inceput

CD super pozele, ai fost tare radioasa si oricat ne-am bucura ca ai intrat sa ne pui pozele iti uram sa ai timp mult si frumos de petrecut in luna / saptamana de miere alaturi de sotul tau. asa ca fugi si distreaza-te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bravo tie clau, ca esti precauta cu cumparaturile. dermalin, eu nu gaseam decit la sensi.
laura, alexa e o curajoasa, nu se sperie de nik. a fost f impresionata, mai ales ca unii erau mecanizati, aveau citeva miscari. a plecat de acolo cu un dino mic, cu care acum doarme
fug la bucatareala, dar mai trec pe la voi

alexa simami

Mergi la inceput

quote:

bravo tie clau, ca esti precauta cu cumparaturile. dermalin, eu nu gaseam decit la sensi.
laura, alexa e o curajoasa, nu se sperie de nik. a fost f impresionata, mai ales ca unii erau mecanizati, aveau citeva miscari. a plecat de acolo cu un dino mic, cu care acum doarme
fug la bucatareala, dar mai trec pe la voi

alexa simami

Saru mana, o sa incerc la sensi maine, ca am una langa mine insa din pacate in weekend e inchisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am pus citeva poze de la expo

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:

Buna Feli,

trebuie sa fiu organizata de acum ca in iulie o sa fiu prinsa rau cu mutatul in casa noua plus ca sotul are destule plecari din tara si nu o sa am cu cine sa alerg la cumparaturi. Plus ca nu vreau sa fac totul in august, atunci as vrea sa ma relaxez total

mai degraba relaxeaza-te in iulie, cheama pe cineva sa te ajute cu mutatul, eu nici acum nu am reusit si deja devine frustrant, plus ca nu vreau sa cumpar lucruri ptr bebe tocmai ca sa nu am ce cara este foarte greu pana te obisnuiesti cu noua casa, plus cate sunt de facut, asa ca sa chemi ajutoare si sa nu te agiti prea mult. Mai bine relax si in iulie si in august
detergentul cred ca poti sa-l iei si mai tarziu, eu am vazut la farmacie, dermalin 2,5Kg, dar nu mai stiu pretul, am uitat
Apropo, la intalnire, m-a intrebat o gravi unde-i toaleta si i-am raspuns am uitat, n-a parut foarte surprinsa, neuron gravid si la ea

Vasile
20+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:

am pus citeva poze de la expo

alexa simami

vazut poze de arheoloaga dotata frumoasa foc alexa si vesela
ce bucataresti? eu am facut supa de galusti si friptura de purcel cu usturoi si piuree si iar mi-e foame..... cred ca intorc niste snitele(in gura), ca mi-am amintit de nushulica . Nashpa duminica, tb sa gatesc eu, ca altfel carrefour scria pe mine........

p.s: am doua kg de piersici, unul in fructiera si unul in cutie, printre rosii, in frigider, cica sa nu le vad da' eu sunt mai smechera si am mancat deja trei din frigider

Vasile
20+

bibinika
foto

Mergi la inceput