Mamici norocoase de sept-oct 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 10
nushulica spune:
quote:
Originally posted by andy.p
s-a indreptat vremea si la noi asa ca plecam la hoinareala
CD felicitari si sa fiti fericiti,fericiti
aly sa fii cumintica si va fi bine
nushu vom avea bb-ei matinali ca si bb-lina se trezeste ff dimineata si-mi trage niste suturi asa ca sa simt
25+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
daaa sunt niste scumpi oricum...acum sa vedem cum o sa rezistam la programul" pe care o sa ni-l faca ei
cd frumusica mireasa cu burtica
iata ca daca tot ma plictisesc am dat o comanda la quelle la o paturica si o plapumioara cu pernuta offf oare cate o sa-i mai cumpar lui bebe?? ca are o gramada de chestii deja
21+ DAVID
felicic76 spune:
cd: super poze si frumusica foc mireasa! Mi-a placut rochita, foarte potrivita si iti sta foarte bine! sa-ti traiasca si nepotelul, scump foc!.......si ce faci pe forum, nu tb sa fii in luna de miere?
nushulica: vazut poze, nu mai zice ca esti grasa, arati foarte bine! Are loc berechet David sub bluzita galbena
clau: esti o albinuta organizata, vad ca te tii de listuta aia pe care am salvat-o si eu. Sa stapaniti sanatosi cumparaturile si.......la mai multe!
vazut poze si filmulet de claudina, vazut bebe miscaret in burtica, sa mai filmezi, da?
Vasile
20+
bibinika
foto
AlexaM spune:
Casa de piatra CD si tot ce iti doresti!
Felicitari fetelor pentru vestile de la eco!
Eu mai am o luna pana sa merg iar sa il vad pe bebe...abia astept.
Vreau si eu parola de la contul comun, va rog...o aveam pe PM dar s-a sters...Multumesc mult!
Alexa
27+
Matei
CD27 spune:
Nu prea ma simt in forma pentru luna de miere asa ca o amanam putin ca sa profitam atunci din plin
Incerc sa fac un album pe contul comun cu alte cateva pozici
nushulica spune:
ooo am mancat de pranz si dupa mi-era de ceva dulce si am mancat jumate de ciocolata snickers, si deodata david s-a apucat de gimnastica manca-l-ar mama de sportiv!!! chiar imi place cum face...dar oare ii face rau ciocolata daca il agita asa?
felicic are loc berechet sub bluzita sa vedem cu pielea cum stau pana acum a functionat perfect cu uleiul de la eucerin si crema de la galenic n-am nicio vergetura!!! dar mai avem ceva paine de mancat...
21+ DAVID
_irina_ spune:
Gata, mi-am setat casuta de PM. Imi trimiteti si mie adresa de la contul de poze?
Nushulica, ai mai comandat pana acum ceva de la quelle?
Azi am o durere de cap infernala. Si mai e si casa cu fundul in sus, ca sa fie meniul complect.
24+
claudinna spune:
pupici pt fete si bebici!!
CD, super ati fost la cununie!! tu ai fost o frumoasa si rochia, imi place mult!
felicic, te asteptam si pe tine cu filmulet de bebe miscarretz. nu se vede prin burtica? daca nu se vede inca, mai ai putin si sa vezi cum se face revolutie:)
am emotii pt maine la control...sa-mi tineti pumnii!!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
27+ Florin Razvan
alexa si mami spune:
noi am fost la plimbare, la o expozitie cu dinozauri, in marime naturala
am vazut ca multe fete merg miine la tinem pumnii tuturor sa vina cu vesti bune.
fug sa o bag la somn pe alexa si daca nu adorm, revin
alexa simami
iepurila spune:
ne-am intors si noi de la o mica plimbare.
CD foarte frumos cuplu. Inca o data Casa de piatra!!
Andy, cat costa carutul pe care l-ati comandat?
Bafta maine la toata lumea la controale, echografii.
Eu, iepurica 20+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
andy.p spune:
CD imi place ff mult rochitza ta ,ai aratat super .Si bb-lusul e tare dragutz,cred ca de abia astepti sa te joci si sa alintzi propriul puiutz.Acum acumulezi doar experienta
nushu daaa f.scumpi si sunt dsigura ca vor avea acelasi program si dupa ce vor iesi din burtic,dar noi ne vom adapta din mers De obicei ciocolata agita copii,s-ar putea sa aiba acelasi efect si la bb-ei.La fel patesc si eu cand mananc cioco,acuma m-am dat pe din aia alba.
irina ia un paracetamol simplu daca te doare ff tare ,e mai bine decat sa stai sa te chinui.O fi de la vreme,ieri am patit si eu asa.
claudinna scoatem agitatetele,dar sigur e bine
alina cum a reactionat alexa la vederea gigantilor??
Si noi am fost la plimbari asa ca acum ne vom odihni un pic.
25+bbelina
laura si andy (07.04.2002)