Ingineri fosti, viitori...(22)
Raspunsuri - Pagina 7
tuinea spune:
Buna diminetaa fetelor!
Eu sunt ca dupa razboi, inca nu mi-am revenit dupa toata agitatia din ultimile zile.
La multi ani Kati sa fi sanatoasa si toate dorintele sa ti se implineasxca fara prea multe eforturi!
Otilai nu stiu de ce ai zis azi 'La multi ani!' dar zic si eu ca eu cu sarbatorile din Romania sunt pe dinafara si cautati in capul meu dar nu am gasit nimic ...
L aDublin a fost superb! Hotelul marfa, cu piscina cu tot ce tine de spa si toate cu acces pe de-a moaca asa ca dupa tot mersul sambata prin Dublin m-am dus si mi-am cumparat costum de baie si am tras o scaldar duminica de dimineat ade vreo ora.
Uite si pozici pe aici:
http://fex.insa-lyon.fr/get?k=MM10nre4LOs220ubdVp
Este valabil doar 10 zile! ca am rugat o colega de la Lyon sa ma lase sa pun.
Sunt franta de oboseala si am munca ca la nebuni ca vreau sa termin o mie de treburi si nu stiu cum pana la 1 iulie cand ma imbarc si plec la Lyon.
Va doresc sa aveti o zi usoara fetelor!
Cristina
nma spune:
salutare!
"La multi ani Kati!" Sa ai parte de tot ce e mai frumos si bun.
aseara am ajuns si noi acasa. Sunt franta. In apartament am 36 de grade. Din acest motiv Andra a dormit doar 30 de min de dimineata. Acum ma chinui sa o adorm iar. Alex a ramas la socri pt o luna (sa vedem cat rezista ).
Va pup si revin maine cu mai multe povesti.
Nico, mami de Andra si Alex
iepumic spune:
Hello fetele. SI La multi ani celor cu nume de Petru si Pavel, ca azi e sarbatoare mare.
Eu am reusit azi ceva lucruri bune si anume:
- sa imi recuperez, in sfarsit, masina de la service, dupa scandaluri nenumarate cu societatea de asigurari care ne-a dat refuz de plata pentru reparatii, fara motiv. Slava Domnului ca am masina, in sfarsit..
- am reusit sa ajung in noul birou al firmei, tocmai ce ne-am mutat. Partea rea e ca degeaba am facut eu rost de masina acum, ca aici e jale cu locurile de parcare, mi-am facut multi nervi azi dimineata.
In rest...am o migrena groaznica, mi-e frig in birou si afara mor de cald. Deh, nu poti sa le ai pe toate.
Si ABIA ASTEPT CONCEDIUL!!!!!!!!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
nma spune:
o de la mine dar asa in viteza cici coplilu vrea mancare si plimbare.
anca ai cam incurcat sarbatorile. sincer m-am cam panicat ca nu am felicitat pe nimeni si am luat calendarul. sf petru e in 29. dar a fost sarbatoare si ieri. eu am aflat dupa ce am spalat o tura de rufe. toate fetele
tuinea spune:
Buna dimineta!
Multumim frumos nico de cafeluta, ceiut si tot ce ne-ai mai pregatit tu pe acolo.
Eu aseara am avut operatiune impachetarea si fetelor nu mi-a venit sa cred cate draci am putut strange intr-o singura camera.
In fine am impachetat, am invadat toti pretenii cu cate o cutie sau o valiza de la Cristina asa ca in final am reusit si am depozitat tot. Am mai ramas cu chestiile fara de care nu poti supravietui o saptamana fara sa le utilizezi si pe care le voi pune in masina persoanei care ma va conduce la aeroport - de data asta am gasit pe cineva care sa ma duca nu ma mai duc cu taxiul.
In rest munca ca la nebuni mai ales ca s-a dat liber la workshopul meu care va avea loc in Romania si deci mai am si chestia asta de rezolvat.
Acum ma apuc de treaba ca nu mai merge!
Va pup si sa aveti o zi minunata!
Cristina
iepumic spune:
Salutare.
Nico, nici macar nu pot sa imi asum meritele.....pentru incurcat sarbatorile, ca nici atat nu stiam...am zis si eu ce am auzit la radio. LOL
Azi e mai racoare in Bucuresti, simtitor...pe la voi cum e?
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
nma spune:
Buna dimineata!
Tot eu trebuie sa fac cafea? O fac ca parca e mai buna aici. Deci va poftesc la o poveste langa o cana de sau ceiut.
Cistina unde te muti? Pobabil ai spus tu dar neuronul meu e varza.
Anca azi e si la noi mai bine ca ieri tot canicula. Aseara la ora 20 erau 30 de grade afara.
Nu stiu ce e cu mine, pobabil caldura, dar nu mai am nici un strop de ramdament. Tot aman de azi pe maine si nu e bine. Azi incerc sa ma mobilizez.
Kati nu mai spui nimic?
O zi buna tuturor!
iepumic spune:
Hello fetelor.
Binevenita cafeaua, Nico. Eu am avut ceva randament azi, la 8 si un sfert eram la birou si de atunci am "produs" in continuu, de am ametit. Dar intr-adevar, la noi in birou este super rece ca merge aerul conditionat in disperare.
Sunt cam suparata ca ma duc niste arhitecti cu vorba si trebuia sa primesc niste bani si nu i-am primit drept pentru care acum nu am bani de platit avansul pentru vacanta...ne propusesem sa platim saptamana asta si ....nimic.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
nma spune:
Buna dimineata!
Eu am fost tare matinala azi dar cum nu a mers net-ul va servesc cu si ceiut doar acum. Vad ca la prima ora am randament bun caci am terminat tot ce mi-am propus. Andra a fost o dulcica ca s-a trezit si m-a asteptat cumintica in patut.
Aseara am ajuns foarte tarziu acasa. Am fost in Caciulata la baita. dupa o zi de canicula o baie pana tarziu e perfecta. Andra a vrut doar in bazin. Ii place foarte mult in apa.
Anca zilele acestea am fost si noi in situatia ta, dar ieri am avut noroc ca ne-au intrat ceva banuti. Sotul deja era stresat ca nu mai avea cu ce sa plateasca oamenii.
Iar nu ma lasa domnisoara sa scriu. stie de unde se opreste calculatorul si televizorul si cand nu te astepti te trezesti cu ele oprite.
O zi buna tuturor!