Ingineri fosti, viitori...(22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata fetelor!
Ceiut, cafelute si alte bunanati sunt pregatite!
Azi la noi era soare si frumos de dimineata asa ca m-am hotarat sa-mi pun chiar fusta dar acum ma cam caiesc un pic deja norul este peste tot si ploaia se lasa anuntata. Problema nu este acum ci cand voi pleca acasa ...
Nu ma certati ca nu aveti ce sa faceti cu capul meu sec care se incapataneaza sa vada vara petse tot ...
La 1 iulie plec in Franata si paote - am zis poate pentru ca acum la Lyon sunt 14 grade!- voi avea parte de vara si daca nu dau si o fuga pana in Spania poate prind ceva din ea si daca nici acolo nu o fi si n-o fi plec si in Romania ca acolo sigur o gasesc!
Important este asa cum spuneata toate cautarea mea sa nu se soldeze cu una bucata Cristina racita cobza sau ma irau cu una bucata viroza instalata.
Fetelor scuzati filozofia cautarii de vara dar azi sunt melancolica! Stiu ca e cam devreme pentru asa ceva dar asta este ...
Sa ma apuc si de treaba dar tot cu melancolia lenevelii of course!
Va pupic si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetele, ca de obicei, eu din "fuga calului" apuc sa scriu..noroc ca scriu repede si-mi sar tastele de sub degetele.
Pisi, ce eroina...proasta rau, vrei sa zici. Ca numai un om prea putin normal la cap ar putea sta cu un os in gat 4 zile si sa-si vada de treaba.
Nico, haidem impreuna la endocrinolog, ca la mine au trecut deja 3 luni de cand am aflat ca nu-i de bine si n-am ajuns.
Cristina,cand te-oi pricopsi mataluta cu ceva anexita cronica si mai stiu eu ce....eu una, ma pazesc ca nu stiu cine de nu stiu ce...pot sa umble englezoaicele si in pielea goala....mie daca mi-e frig imi pun 3 pulovere...sa rada sa se strice, mi se rupe...ca si eu rad de ei cand se plang de caldura la 25 de grade si le zic "las ca vedeti voi la peste 40 de grade cum e".
Oti, bine ca te-ai lamurit pana la urma cum e cu analizele. CUmnata mea are 31 de ani, e la prima sarcina si e in saptamana 19, cred....nu sunt sigura. Probabil e o chestie constructiva..na.
Despre mine ce sa zic:
- lucrez, lucrez, lucrez (facem un mall in Chitila);
- ne mutam cu birourile deci maine sunt libera....adica lucrez de acasa...numai bine sa stau cu zidarul care vine sa imi dreaga peretii din sufragerie dupa ce au fost agresati aseara de cei care au venit sa imi monteze termopanele.....nu va povestesc ce-i in sufragerie.....numai moloz, zici ca a trecut buldozerul.
Cam atat....revin maine cu amanunte.

Va PUUUUUUUUUUUUUP

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineta! Vad ca eu fac deschiderea asa ca fac oficiul de dimineta!
Anca sa sti ca eu chiar m-am obisnuit. Se mai intampla na sa 'behai' cum s-ar spune dar na si acasa mai facem asa.
Vad ca si la tine la serviciu tot ca la mine ca la nebuni. la mine macar mai noroc ca proful a plect de aiz in concediu deci pot sa-mi fac ale mele treburi fara sa-mi sufele cineva in ceafa.
Maine dimineta plec la Dublin pentru doua zile si dece sa nu zic ca abia astept. Mai ma aerisesc un picut.
In rest vremea este buna, nu calduroasa dar nu ploua si este cat de cat senin cerul. Nu m a imbat cu apa rece dar macar traiesc momentul. Ieri tot asa de bine a fost de dimineata dar dupa amiaza am avut parete numai de dusuri!
FVa doresc sa aveti o zi placuta si suoara si un weekend minunat!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

WE PLACUT TUTUROR, CU SOARE, ARMONIE SI MULTE BUCURII VA DORESC!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!

Kati, sa iti dea D-zeu sanatate, fericire si tot ce iti doresti! sper ca sunteti bine cu totii! Bafta si la examenul de soferi, cred ca se apropie , nu?

la mine e sora-mea, asa ca nu prea mai am timp de net!
va pup pe toate si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sara buna inginerele mele!!!!!
sar'na de urari!!!!!
poftiti la ceva papitza si ceva rece de baut:

n-am apucat sa intru din lipsa de timp. sunt bine, in vacanta, cu bateriile full unii, pusi pe shotii, deci ne distram.n-am apucat sa citesc nimik, nus tiu daca apuc acuma dar ma stradui
va pup pe toate, si va doresc o saptamina usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Kati, sa fii sanatoasa si iubita!
Multumim de bunatati si distractie placuta mami!

P.S. la mine este inca 22 iunie

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

LA MULTI ANI KATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa fii sanatoasa in primul rand, ca de restul nu imi fac eu probleme! Sa-ti traiasca copiii si sa-ti aduca numai bucurii. Iarta-ma de intarziere, dar nu am mai intrat pe net: sambata n-am avut timp, ieri n-am fost in stare din cauza oboselii dupa ziua de sambata.
Practic sambata a trebuit sa construim praguri, sa reparam pe ici pe colo, sa dam cu vinarom si sa facem curat in casa care arata ca dupa bombardament: moloz, ciment, praf peste tot. Am reusit sa le facem pe toate sambata dar ieri am fost ca si cum ne vidase cineva de energie pe amandoi.
Va pup....sunt la munca dar nu am nici un spor, ca nu-mi place ce am de facut azi asa ca ....

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sar'na pt urari!
de sarbatorit nu am sarbatorit mare lucru, am mincat cite o felie de praji(de la cofetaria din colt), am stat la meci cu o bere rece in fata si cam atit.
anca, bine ca ati rezolvat macar! si apoi va reveniti voi, luati o mica pauza si gata!
ma duc si eu la nani, mai devreme azi ca nu este meci
va pup, sa aveti o saptamina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata! sarbatoritilor de astazi!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 16+

Mergi la inceput