Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by adinag

Buna dimineata, multumesc pentru !

Aralia, si noua ne place la IKEA, accesoriile sunt faine de tot! Insa mibila care-i ieftina, e mai de calitate decat mobila ieftina di alta parte, adevarat, dar nu tine asa mult.Cel putin la noi, dar noi nemutam des si poate de aia

La Multi Ani sarbatoritilor de azi!!!

Ce frumoase pozele cu Alessia si Antonia! Fain de voi ca va intalniti!

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Noi n-avem ikea la Cta...as fi vrut si eu mobila de acolo, ca am auzit ca e frumoasa si buna si ieftina

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

dar ce vaccin se face in RO inca la spital? [confuz]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by roxx

Neata!
Fetelor, copiilor vostri li se vede urma de la vaccinul din spital? la Luca nu se vede si dr din romania mi-a spus ca pe la 5 luni se citeste si trebuie sa aiba cam 3 mm. Am sunat asistenta de la maternitate pt ca m-am gandit ca poate nu i-au facut vaccinul si mi-a zis ca acel vaccin nu lasa semn. Acum eu ce sa cred?

Nu ne pune si noua nimeni un iepuras?

_

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste
Poze

Roxx, te referi la BCG? Eu nu stiu ce sa spun pt ca aici nu se face asa ceva si chiar ma intreb ce trebuie sa fac cu Lucas cand il duc in Romania... Asteapta, poate e prea mic sa se vada. Mie de exemplu mi se vede foarte putin si doar daca il cauti in mod special, atat e de mic si de putin vizibil, desi mie mi l-au repetat la 14 ani, tocmai ca nu se vedea. Mai bine ca nu are un semn mare, la unele persoane se vede parca ar fi o muscatura.
Si felicitari pt dintisor(i). La Lucas tot nu se vede nimic, desi e mai mare cu o saptamana ca Luca

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Cine a modoficat titlul pozei cu Floris in "Floris la Spa"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by Aralia

quote:
Originally posted by adinag

Aralia, inseamna ca nu ti-a scapat nici dezordinea de pe masa :-)) Din pacate Fin (motanul nostru cel urias) a trantit-o jos si nu prea mai merge ea. Noi in general avem multe de la IKEA, ca nu ne tine buzunarul pentru de altele

Si acolo e ideea asta, ca iti cumperi de la IKEA ca e mai ieftin? Eu una cumpar de la IKEA pentru ca imi place! Magazinul e super organizat, accesorii de calitate, mobila de calitate si la pret bun (fata de cea de PAL clasic romaneasca), chiftele super...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

si aici Ikea e considerat magazin f ieftin, pt cei care nu-si permit scumpeturi. Eu nu am fost inca la Ikea, ca ar trebui sa merg la Madrid, dar un prieten care a fost mi-a zis ca preturile si de cel putin 3 ori mai mic decat la cel din Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

AUGURIIIIIIIIIIIII si bine ai venit, micutule Alessio Michele !!!!!

danuta noastra (danangie) a nascut azi dimineata la 5.45 un bucalat frumusel!!!!

MAi multe amanunte nu stiu, am vazut mesajul pe mess cu piticul bucalat. O asteptam pe ea cu amanunte. Refacere rapida, mamicuto!!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by adyanna

Ellis a nascut prietena ta? Cum e? E bine bebe? pentru bebe!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

sa spun povestea sa inteleaga si fetele:
prietenei mele i s-au rupt membranele la 34 sapt, a stat internata in spital 2 zile, au apucat sa faca dexametazona pt plamani, ieri a avut contractii, a ajuns la dilatatie 5 si i-au facut cezariana; bebitza are 45 cm, 2300 gr si a reusit sa respire singura, nu a fost nevoie de ventilator sau incubator; crede ca luni le externeaza...dar e asa micaaaa!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by adyanna

Poze Alessia (Ellis) & Antonia

Poze noi Antonia

Daca nu aveti ce face cat beti cafeaua....

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

asa o calarea Alessia pe Antonia cea cumintica! a mea avea un ardei iute undeva!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:
Originally posted by creem

Roxx..noua ni se vede vaccinul..eu stiu ca trebuie sa se vada, ca ramane semn pana la adanci batraneti
Tu nu l-ai urmarit..mai tii minte daca a copt sau nu? Noua ne-a explicat din spital ca trebuie sa coaca, altfel nu e activ...sau ceva de genul asta.A copt pe la vvreo luna jumate (daca mi-aduc bine aminte) si s-a spart singur.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

cati, nu s-a intamplat nimic pe manutele lui ca daca era sa coaca, normal ca ramanea semn...ma tot uit si nu vad nimic ..in spital nu mi-a zis nimeni nimic

_

Cum creste
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

quote:
Originally posted by roxx

Neata!
Fetelor, copiilor vostri li se vede urma de la vaccinul din spital? la Luca nu se vede si dr din romania mi-a spus ca pe la 5 luni se citeste si trebuie sa aiba cam 3 mm. Am sunat asistenta de la maternitate pt ca m-am gandit ca poate nu i-au facut vaccinul si mi-a zis ca acel vaccin nu lasa semn. Acum eu ce sa cred?

Nu ne pune si noua nimeni un iepuras?

_

Cum creste
Poze

Roxx, te referi la BCG? Eu nu stiu ce sa spun pt ca aici nu se face asa ceva si chiar ma intreb ce trebuie sa fac cu Lucas cand il duc in Romania... Asteapta, poate e prea mic sa se vada. Mie de exemplu mi se vede foarte putin si doar daca il cauti in mod special, atat e de mic si de putin vizibil, desi mie mi l-au repetat la 14 ani, tocmai ca nu se vedea. Mai bine ca nu are un semn mare, la unele persoane se vede parca ar fi o muscatura.
Si felicitari pt dintisor(i). La Lucas tot nu se vede nimic, desi e mai mare cu o saptamana ca Luca

multumim
da, jasmin, de ala e vb...acu eu pe cine sa cred? asistenta de la maternitate a zis ca i s-au facut vaccinarile si ca nu lasa semn, iar dr mea ca tre sa fie semn ...si eu am 2 semne pe mana, unul e f putin vizibil

_

Cum creste
Poze

Mergi la inceput