Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Anaxena daca la control a fost colul inchis noi mai prestam...
Tu parca vorbesti de sotul meu....
(si el tot asa "simte" cind am ovulatia, inainte sa-mi vina ciclul...De nastere nu zice insa nimic niciodata...)

Ma duc sa fac ceva cumparaturi pentru weekend...(de-ale gurii in primul rind)

PENTRU DANA INCA O DATA

Mariana 35+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna fetele!
Uauuu se pare ca vom mai avea un bebelus!
Pt. Dana
Mada ma bucur ca ai rezolvat cu maseaua! Bafta azi la control!
Caprioara si eu am prestat cu o zi inainte de ovulatie si se pare ca si la mine reteta a dat rezultate!Spor la invatat!
Boti superba camera gargaritei!Printre atatea flori superbe gargarita ta se va simti chiar ca o adevarata gargarita!
Pagurschimag frumoase pozele cu tine si cu baietelul tau!
Anaxena bafta la control!Eu de vreo 2 luni nu am mai prestat nimic pt ca am colul foarte scurt si mi-a fost teama.Esti o norocoasa!
Camy ma bucur ca te-ai obisnuit cu gandul ca vei avea un baietel!
SUN bine ca au iesit toate analizele bune! Azi ce mai gatesti bun?
Cristina cum ti-au iesit gogosile?Ieri m-am dus sa-mi cumpar o gogoasa ca mi-ai facut pofta si nu am avut chef sa fac eu in casa.

Tecky 36 sapt Raluca Ana
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Azi am schimbat si semnatura.Cand vad ce putin timp a mai ramas ma apuca o frica.
Fetelor eu aveam menstruatia neregulata inainte de a ramane gravida si dr mea mi-a pus ca zi a ultimei menstruatii cu 2 sapt mai tarziu decat data reala.A zis ca la un ciclu neregulat asa se procedeaza.Mai am o prietena care a patit acelasi lucru si a nascut cu 2 sapt mai devreme.Voi ce parere aveti?

Tecky 36 sapt Raluca Ana
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Sotul meu ma inebuneste sa-i fac dulceata de cirese, cine stie cat zahar se pune la 1 kg de cirese, si daca se lasa cu zahar pana a doua zi?

33+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Tecky, imi pare rau ca ti-am facut pofta!!! Ma bucur ca te-ai dus si ti-ai cumparat. Ale mele au iesit bune...
Violeta, eu stiu ca se pun parti egale , al 1 kg cirese , se pune 1kg de zahar...
Eu astept sa imi vina socrii!!!
Nicio veste de la Dana??!!

Cristina 29+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Violeta kg/kg pt dulceata, pt gem mai putin, depinde cum va place de dulce, maica-mea le face de lesini, dar iese f buna...

Ana Aerul conditionat e pus acolo in primul si in primul rand pentru dezumidificare, in Cta este f umeda atmosfera, curg apele pe tine, il voi seta la o temperatura apropiata de cea de afara dar sa scoata mozoleala din aer, ca aia da cel mai mare discomfort, plus ca nu voi tine printesa sub el mergand. Dar va fi foarte necesar si in viitor.

Monica 34+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - alta viata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

buna dimineata burtici si mamici,
si chiar citesc ca se inmultesc mamicile, sa fie intr-un ceas bun si sa fie sanatosi si mamica si bb.

vad ca ceva nu imi merge la site..nu gasesc majoretele..si le aveam inainte..o fi calculatorul meu de vina..
va pup pe toate..ieri chiar a reusit biri sa ma faca sa rad cu lista pentru soacra...e rau de locuit cu soacra in casa..m-oi obisnui si cu asta...daca nu, pot oricand sa plec..mi-a trecut cheful de cununie si la parintii mei acasa am loc berechet si eu si bebicu.

29 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Intrebare: Fetele care aveti pompa de san, le luati cu voi la spital? Ca nu stiu ce sa fac...

S credeti ca e mai indicat sa optez pt o rezerva si sa stau singura in camera sau sa optez pt salon la gramada? (unde problema ar fi ca gramada asta ar putea insemna chiar si 6 paturi...)

Monica 34+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - alta viata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CRIS - teoretic, bebe doarme pe o parte, dar se mai si rastoarna. Si cum nu ai cum sa stai numai cu ochii pe el, poti avea surprize...

CAPRI Unde ai pus lamaie ma??? M-am distrat!
Io eram bey cu "impacarea"

XENA - vezi ca sperma poate provoca nasterea

DMA - si eu ma inscriu la lene. Totusi, m-am apucat devreme, am aspirat, am spalat gemaul din bucatarie (il tot stropesc pentru ca "fac baie" la florile de pe pervaz...), pus un rand de rufe, acuma am tura a doua, curatat incaltari,.... Si am obosit. Acuma astept sa fie gata tura a doua de rufe si iesim in parc.
Dupa amiaza mai vad eu cu restul de treburi.... cat pot, atata fac....

BOTI - nu m-am decis daca sa iau pompita cu mine. La Eliza nu am avut-o. Si abia acasa am avut nevoie de ea.
Daca ai posibilitatea de a opta, alege rezerva solo! Mai ales daca bebe sta cu tine. Asa, e fun sa mai faci conversatie cu alte mamici, dar daca le plang bebeii noaptea nu mai e la fel de fun. La fel de bine poate sa planga a ta... Eu cam asa am patit... Am fost intr-o rezerva cu 2 paturi, tipa cealalta era la a doua nastere. Nu era vorbareata, iar bebele ei dormea non stop. Si Eliza chiraia non stop....

Gata, ne pregatim de iesit in parc.

Anca mami de Eliza si 36+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Cristina, Boti va multumesc pentru raspunsuri.
Boti eu cred ca este mult mai bine sa stai singura, este foarte obositor sa fiti 6 in camera daca va lasa si cu bebelusii in salon.

33+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput