Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 2
M&M spune:
Boti, am reusit sa bad si eu camera Gargaritei!!! E minunata!!! Cred ca esti tare mandra de ce ai realizat.
Naste Dana???
DANA, nastere usoara si bebe sanatos!!!!
Camy, ce bine ca te-ai mai linistit!!!
Ana, parca si tu ai azi programare la doctor!!! Bafta!!!
Si cand ma gandesc cat mai am eu de asteptat!!!Pe de-o parte e mai bine asa.
Cristina 29+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Caprioara spune:
Mariana, uite aici:
PH-ul vaginal
Medicii au ajuns la concluzia ca si ph-ul dinauntrul vaginului influenteaza sansele de a avea un baietel sau o fetita. Ph-ul spermei este unul alcalin, iar daca in vagin avem aciditate, toti spermatozoizii vor muri, incepand cu cei care contin cromozomi tip Y, care sunt mai sensibili.
Daca ph-ul vaginal este alcalin, atunci creezi un mediu propice spermatozoizilor, si in special celor de tip Y sa ajunga la intalnirea cu ovulul, si astfel ai sanse mai mari sa ai un baietel. Invers, daca ph-ul este mai acid, cei care rezista mai mult sunt spermatozoizii de tip X si ai sanse mai mari sa ai o fetita.
Acu, parca bicarbonatul crea mediu alcalin, nu?
Si aici, mai multe:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=154
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 35+
AMR 5 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
mariana_1976 spune:
Caprioara, multmesc mult de raspuns.
Eu am vazut mai demult pe net pe siteurile americane ca se vind acele "pachetele" pentru baietei sau fetite.Intr-unul din seturi era si un indicator de urina ca sa putem testa daca este acid sau alcalin.
Se mai preciza ca se indica o anumita dietas pentru ambii parteneri ca sa favorizeze fie mediul acid, fie cel alcalin...
Zau ca nu mai stiu ce sa cred...Pe Markus l-am "creat" prestind zilnic, deci si inainte de ziua ovulatiei...La Magda a fost o ovulatie mai timpurie si m-am trezit sa fac testul de ovulatie in ziua 14 cind a doua liniuta era ceva mai palida, iar apoi in ziua 15 clar negativ...Credeam ca ratasem ovulatia...
Anaxena ce tare ai fost cu "Ziua Colului".Bafta la doctor!
Marimar multumesc pentru raspuns. Noi am fost atit la KL cit si in Singapore, asa ca probabil de data asta vom alege ruta pe Dubai, acolo nu am ajuns...Cre' ca tre' sa-'ncep sa pun la "ciorap" cite ceva de pe acum, dat fiind ca biletele pina in OZ sunt scumpe rau in perioada de toamna-iarna europeana cind dorim noi...
Si eu am niste contractii dar nu dureroase...Ma tin asa de la 30 de saptamini...Sunt cele BH.
Eu ieri am fost la control si cica totul e in regula, col luuung, moale si inchis.(ca de obicei, nici nu ma asteptam la altceva!)
Mariana 35+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
boticelina spune:
Buna dimineata fete cucuiete!
Haide Dana!!!! Un rand de agitate pentru o mamica curajoasa!
Multumim de aprecieri pt camarutza , am vrut sa v-o arat si goala pt ca va fi destula mobila in ea.
Caprioara, mochetica am luat-o din Cta de la Brick, eun magazin gen praktiker sau Bricostore dar local, nu e lant natonal din pacate. Avantajul lui e ca tocmai din cauza asta gasesti si lucruri deosebite.
Mada, poate vad ca ne faci si tu o surpiza azi , ca dupa cum bine observa cineva, la noi pepenasii se coc in perechi, fetitza si baiat
Monica 34+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - alta viata
"If you are unware of your choices, then you have none"
anaxena spune:
voi mai prestatzi sau sunt singura nebuna de pe-aici,nu de alta dar aseara mi-a zis sotzul ca simte ca s-a micshorat vaginul ca lungime...inainte de sarcina imi zicea cand imi vine si ciclu si tot el mi-a zis ca am ramas insarcinata...e autocunoscator de vaginul meu si tot imi zice ca el simte ca eu nasc,pai normal!!oi nashte si eu in 2 sapt!!!
Sun nu pun poze ca am zis ca fac altele azi si cand sa fac nu mai aveam baterie..asha ca le fac maine...pai dc vezi ce mare sunt te sperii
Ana-Maria38+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 14 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
vias spune:
Anaxena....trebuie sa ma impac cu gandul ca e baiat...nu are rost sa ma mai mint singura...se vede clar puta baiatului meu...asta este...conteaza ca e sanatos...asa ca pune caruciorul albastru..
Marianamultumesc pt lista de nume....o sa ma mai gandesc..
..si galerie pt Dana
Cami 34s+, cu
pustai
anaxena spune:
Boti,super tare camera...mocheta nici nu mai zic!!!!!avem si noi ceas cu hello kitty!...vai ce camera frumoasa!!!nu shtiu ce sa zic de aerul conditionat in aceeashi camera cu bb,eu una nu l-ash fi pus...eu am in sufragerie si ma gandeam ca dc nu face fata sa pun unul pe hol
Ana-Maria38+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 14 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Violeta_m_tm spune:
Camy ma bucur ca te-ai mai linistit, si ai inceput sa te obisnuiesti cu gandul.
33+
poze
bebele meu
vio
dma2007 spune:
ana stai linistita ca nu esti singura, eu am o prietena care a prestat pana in ziua in care a venit BB
dana wow inca un pepenas! Doamne ajuta sa fie bine!
mada, ana bafta la control
fetelor va multumesc din suflet pentru sustinere, acum sunt mai bine(ma ucide durerea de oase), fetita mea probabil avut o zi mai proasta
intrebare: mai are cineva lene cronica?ca eu nici nu pot ridica din pat...
dar acum trebuie sa ma mobilizez ca am f multa treaba
camy ma bucur ca te-ai obisnuit, si eu am reusit sa ma obisnuiesc mai greu dar lasa sanatosi sa fie!
28s+! surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dara_d spune:
Boticelina foarte frumoasa camera bebelinei.
Ana xena bravo tie , noi nu mai avem voie sa prestam de la nenea doctorul de prin saptamana 32 ,asa ca.............
Si la mine sotul meu a fost primul car edupa 7-8 zile de la ovulatie imi spunea ca sunt insarcinata ,ca asa ma simte el........el stie ce o fi simtit si cum m-a vazut ca aratam in perioada aia.
Acum astept sa imi spuna daca se prinde din timp de nastere......
35+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png