Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008(52)
Raspunsuri - Pagina 20
miri_mik spune:
neatsaaaaaaaaa!
ce dor mi-era de cafea cu voi!
danonique, nu exista o regula de cate ori se intorc. cand le vine cheful. uneori sacha e mai activ alteori nu-l intereseaza decat nik. nute ingrijora. intr-osaptamana doua n-ai sa-l mai poti opri.
mitsule, iti trebuie un shlap. ca sa-ti revii. stai linistita ca toate trecemmai devreme sau mai tarziu prin faze d-astea de amor putin violent. dar nu inseamna ca trebuie sa-ti pui cenusa in cap. nu e o stare de fapt. io zic ca ti-ai varsat frustrarea despartirii pe sunculitele lui. acu intra toate in normal. e al naibii de frustrant sa vezi ca copilul supravietuieste si fara tine ca mama zile la rand. se ciobeste mitul mamei atotputernicesi atotstiutoare. ma asteapta si pe mine asta incepand cu iulie... o sa ma roada vinovatiile ca-l dau la cresa. dar si viata mea merge inainte, si a lui. el are nevoie de societate, il are pe bruno langa si tanti chantal face o treaba grozava cu el. hai, curaj sa treaca necazul. si apropos... conrad e un delicios! imi vine sa-l mananc si ma uit nostalgica la ochisorii lui albastri.
ellenutsa, la noi neluatul in greutate are alte cauze. e suparat, inconstient, pe mine. de la mine suge la 3 ore noaptea. imi vine sa-l arunc pe geam cand ma trezeste la 1 si p-orma la3 si la 4 tre s aies pe usa... dar imi zic ca in curand pleaca si maica-mea si ne mutam in somn. va plange noaptea ca altfel nu-i chip. desi... bruno pana la 7 luni n-a dormit o noapte intreaga, pana s-a dus la gradi.
cu serviciul meu... va pot povesti o gramada. n-am muncit efectiv decat 3 zile, in dublu (cu cineva langa mine care-mi arata alea alea) dar mi se pare grozav de complicat si de responsabil...
sa va zic doar o faza: vine un domn, de la bussiness class. da boarding pass si imi intinde bagajul pe banda. eu il verific. ok, il vad ca exista...ma pun sa-i fac eticheta de bagaj, dar in loc sa scriu 22F, am scris 21F pt loc. ii urez drum bun fara sa-mi dau seama de "oroare". peste 5 minute, noroc c anu plecase bagajul pe banda, vine omul si zice... domnisoara mi-ar place enorm de mult sa plec pana la los angeles, dar in dupa-masa asta n-am timp. ma uit la el, nu pricep... fetelor! ii trimisesem bagajul in los angeles nu la londra. nu va spun cate scuze mi-am cerut, cate sorry-uri... dar ala fusese un "george bond" de treaba. i-am zis c-am sa-l visez noaptea:)))
pe de alta parte, flamandele lu' peshte ma mujca de cur. deocamdata s-au legat de cum merg. ca o rata sau mai stiu eu cum:( ma rog, ia o pauzarisme. astept sa se lege de flamanda mea care nu e perfecta dar e inteligibila sid e faptul ca uneori de la atata flamanda nu mai pot schimba pe franceza si imi iese cate o varza pe gura. nu sunt singura careia i se intampla, ca deh, 3 limbi deodata...dar ele simt nevoia sa ma rontsaie de cur...pana am sa le spun, in enleza cel mai probabil ca my ass is no chicken meat. eh... va mai zis io cam cum decurg...hostilitatsile.
alinutsa, ce zici tu acolo nu se numeste iubire... se numeste un fel de co-dependenta. cum poti iubi sincer un om care te umileste si care-ti chinuie copilul? nu te judec, nu dau cu parul. stiu ca iti trebuie momentul potrivit sa te rupi si mai stiu si ca ti-e frica, chiar daca n-o spui pe fata de ceea ce te asteapta dupa. si nu zic ca ar fi usor, dar ar fi mai sanatos. pup fata sa-si gaseasca linia de plutire.
grati.ela, tot la 2 saptamani? infernal:(dar poate ca nu trebuie schimbat la 2 saptamani ci numai cand cade? pupici! fata vostra nu e cu nimic mai putin frumoasa, chiar si cu un dintisor stirb.
laura ioana, speram ca toate sunt bine acum pe la voi. sotii astia... cand ii apuca, ii apuca pe toti. dar pe undeva trebuie intelesi si ei. le-au sarit pernele de sub fund.
ceska? te-ai ascuns?
tinna! te-am visat azi-noapte. de tine si pe domnul george bond:)) de ce nu mai zici nik?
honey? nopti albe in continuare?
stau pe aici o vreme sa va vaz. da' de da' de:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
miri_mik spune:
grati.ela, la multi ani! sa va petreceti ca-n povesti si sa te simti cea mai iubita mama de pe terra!
irinouka, pumpizam! stau aci cu ochii pe voi:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Ellenuta spune:
neata zuzici
si eu pe aici la o .. bitzi a dormit snur de la 22 la 7 dimineata .. ce fericita sunt .. apoi a papat, am tras o joaca si acum doarme iar ..
mitsu ce dulce e bebe C. cum ai putut tu sa chinuiesti un copil asa frumos .. mechant maman (vorba lui bruno)..
laurici petrecere frumoasa si sper sa fie totul ok cu sotiorul .. barbatii astia ne scot din fire ..
iri parca vazusem si pe site la debenhams .. e super dulce bodyul .. poate ii gasesc si eu.
dana a mea e de groaza .. cum o pun pe spate imediat tzop se intoarce pe burtica .. ii place tare. uneori se rostogoleste de doua ori ..a invatat sa-si scoata si manuta de sub ea si e cea mai fericita.
grati pup-o pe ozi din partea mea .. mititica de ea prin ce trebuie sa treaca.
stoisor cum a dormit sara??
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
La multi ani, Gratiela! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi.
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
SACHA
ANTHONY
EDITH
VICTOR
ADELINA
PAUL
MATEI
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, CLOPOTEILOR! SA FITI SANATOSI SI PAPACIOSI!
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
fetelor
bitzi are pielea aspra pe genunchi .. si mai are cateva zone mai aspre pe picioruse .. e pielea asa putin brobonata .. nu e rosie sau sa arate ca o eczema .. ce o fi? eu ii dau mereu cu crema dar nu vad nicio imbunatatire ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
emabucuresti spune:
va multumim frumos fetelor de urari, am mancat tort diplomat de ziua lui fi'miu cat pentru o luna,hihi.Si am uitat ieri, dar azi dau un de sampanie din partea lui!
Ellenuta ce frumos spui tu La multi ani clopoteilor!
Si din partea mea, la multe lunite si la multi ani
SACHA
ANTHONY
EDITH
VICTOR
ADELINA
PAUL
MATEI
Sa fiti sanatosi norocosi si fericiti!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Ellenuta spune:
miri lasa-le pe colege sa te rontaie de cur .. sunt invidioase, ce mai tura vura. nu mai stiu ce sa inventeze ca sa te supere. nu le da satisfactie .. da-le cu flit. arata-le tu lor de ce esti in stare.
am ras la faza cu LA-ul .. noroc ca si-a dat seama omu si a fost de treaba. sunt destui scortosi pe lumea asta.
cand il dai pe sacha la cresa?
am citit ce i-ai scris lui mitsu .. offf .. ma regasesc partial in ce ai scris acolo .. cand vad ca bitzi sta bine mersi la altii in brate, ma apuca asa niste nervi pe ea .. dar, cum ai spus e doar frustrarea ca poate sta si fara ma-sa ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
iri, am gasit dar e bluzita, nu body .. e tare dulce, poate o gasesc si aici desi nu am vazut-o ultima oara cand am fost
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_63625_619671_-1
si sunt lesinata dupa astia
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_63625_605573_-1
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE