Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008(52)
Raspunsuri - Pagina 19

grati.ela spune:
La multe lunite fericite bebelutilor care s-au serbat pe 6 si 7 iunie. Un mare pupic si urari de bine celor care serbeaza astazi!
Mitsu ai un baiat frumos foc si extrem de expresiv. Sa-ti traiasca...si eu ciupeam copiii mici (nu ai mei si asta cand eram mica).
Fetelor sunt tare necajita cu Ozi...avea dintisori perfecti si mititica acum zambeste cu juma de gurita. I-a scos nervul dar se pare ca-i obtureaza canalul cam peste un an...pana atunci va avea pansament pe care-l va schimba la 2 saptamani. Sotul este inca socat...imi spunea ca dak la un dinte este atat de disperat nici nu vrea sa-si imagineze ce este in sufletul parintilor ai caror copii au pb mari de sanatate.
Haideti sa dau si eu o veste buna: mi-au dat salariul bonus...sunt prima din universitate care a primit (peste tot unde intrebam imi spuneau ca nu s-a dat asa ceva pana acum...am zis ca pt orice exista un inceput).
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Laura Ioana spune:
Fetelor suntem bine, nu va faceti griji. Nu am mai avut timp sa intru (am fost si putin indispusa din cauza sotzului, deocamdata am rezolvat problemele) si-mi pare tare rau.
Maine plecam la Iasi (de fapt azi), avem o nunta, apoi pana la vaslui si pe urma la mare. Am pus fetei o groaza de hainute, mie inca nu mi-am facut bagajul....si uite cat e ora si nu dorm. Mai vorbim peste o saptamana si ceva
tuturor clopoteilor care de aniverseaza in toata perioada in care voi lipsi!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

danonique spune:
Buna dimineata!Eu sunt la o cafea.Mai vrea cineva?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

danonique spune:
MITSU l-am admirat pe Conrad in toate fotografiile.E un dulce si un frumos.
poze albert

danonique spune:
ALINA abia acum am citit ca ai avut parte de niste emotii mari in legatura cu analizele.Ma bucur ca a fost doar o alarma falsa.Sanatate multa!Pupici!
poze albert

danonique spune:
GUGU ati intrat in categoria iepurasilor.Felicitari!Eu il verific zilnic pe Albert in gurita dar pana acum nu ne putem lauda decat cu gingiile umflate.Pupici.
poze albert

danonique spune:
Vad ca nu e nimeni pe aici asa ca va las si eu.Va doresc o duminica placuta.
poze albert

danonique spune:
Aveam o intrebare si era sa uit sa o pun.Albert se intoarce de pe spate pe burtica dar o face destul de rar.Puiutii vostri se rostogolesc zilnic?Cam de cate ori pe zi?
poze albert

irinouka spune:
LA MULTI ANI, GRATI!!!
multa sanatate tie si tuturor alor tai! sa fii fericita si sa te bucuri clipa de clipa de familia cea grozava! si, in ciuda neplacerii avute cu ozi, sper sa ai parte de o aniversare frumoasa in formula de 4! pupici!
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

irinouka spune:
neatza!
dana-danonique, un si de la mine! ce bine-mi pare ca iti prieste sederea! nicaieri nu-i ca acasa, asa-i?
ellenutz, tricoul cu pricina e primit din state.
gugu, felicitari pt dintisorul iepuresc!
stoisor, sigur va merge bine duversificarea, la cat de bine a inceput! bafta si pe mai departe. a, si sa ne tii la curent cu statuia. :-)))
miricule, ce bine ca mai apuci sa scrii cand si cand! pup si miss u!
bishule, une xamen la 5 zile...hai c-o dovedesti tu si pe sediunea asta. si ce-i tot dai ca esti nebuna si ca n-are lumea nevoie de sfaturile tale??? uf, la cat de obosita si stresata esti, cred ca ai dreptul sa zici si sa faci orice. :-) pup fata si pe bebe conrad cel grozav!
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/