Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008(52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gugu felicitari pentru dintisor!! la cat mai multi si trainici! trebuie sa-i cumperi cadou acum .. ceva alb .. asa se spune .. ca sa aiba dintii albi si sanatosi!

alina da-i cu ignore o vreme, lasa=l sa vorbeasca / urle singur, pleaca din camera .. naravu nu prea are lecuire dar poate o sa reusesti!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

SAARA

MILAN

DANIEL

LA MULTE LUNITE SI ANISORI CU SANATATE SI NOROC, SA FITI CUMINTI SI PAPACIOSI!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

fetelor,

cam la cate kg trebuie sa trecem la pampers nr 4?? am observat ca nr 3 o cam strange pe bitzi la bulanase .. azi dimineata era rosie saracuta ..

ea are vreo 7300 g .. sa-i iau 4? or fi mari?

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

fetelor,

cam la cate kg trebuie sa trecem la pampers nr 4?? am observat ca nr 3 o cam strange pe bitzi la bulanase .. azi dimineata era rosie saracuta ..

ea are vreo 7300 g .. sa-i iau 4? or fi mari?

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

putin, dar mai bine mai lejer.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

gugu multumesc, o sa-i iau nr 4.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ellenutz, eu ii pun nr 4 Anei de multa vreme desi nu are nici 7 kg. Si sunt f buni pt ea. Nu sunt deloc mari. Se simte bine in ei.
Iar sotul...nu merge cu ignor. Daca ies din camera sau ii spun ca nu vreau sa mai discutam se enerveaza si mai tare. In momentele acelea tind sa cred ca o mosteneste pe bunica-sa care avea probleme psihice. Si stiu ca problemele astea se mostenesc genetic de obicei. oooffff...

Virgo, asa este, copiii sunt afectati de tensiunile din familie. La ultima cearta, cea din vacanta, Luca ma intreba: "Mami, ce crezi ca are tati? De ce este asa violent?"

Si sa va mai povestesc ceva...desi imi este greu. Imi vine iar sa plang...
In vacanta, incepand din prima si pana in ultima zi, sotul meu l-a certat pe Luca la fiecare masa. Ca nu mananca cu gura inchisa, ca da pe jos, ca nu tine furculita bine, ca s-a murdarit la gura etc... Am tot incercat sa ii explic caposului ca e doar un copil. Luca isi da toata silinta, dar il vad ca uita, nu o face cu rea intentie. Intr-o zi l-a certat rau de tot. In ziua aceea cand ne-am certat si noi. Am iesit doar eu cu Luca la piscina iar sotul a ramas sa doarma cu Ana in camera. La piscina i-am adus un suc lui Luca si i-am spus sa fie atent sa nu il verse. Imediat dupa aceea l-a varsat. Doamne....cum a putut sa inceapa sa planga... Eu nu-l certasem insa era f afectat de certurile lui taica-su. Plangea din tot sufletul si mi-a spus: "Nu sunt bun de nimic. Mai bine plec in alta parte sa nu va mai fac necazuri.."
Mi-a rupt sufletul cand l-am auzit. Mi s-au umplut ochii de lacrimi instantaneu. I-am explicat cat de mult il iubim si am incercat sa il fac sa inteleaga ca si tatal lui nu vrea decat sa il invete. Era ff afectat..
Ulterior i-am povestit sotului iar el crede ca a fost teatru. Eu stiu ca nu a fost asa....

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

fetelor

un site cu mai de toate ptr bebe .. borcanele, cereale de care nu gasim in magazine ..

http://www.babypoint.ro/

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

alina offf .. mititelu .. mi-au dat si mie lacrimile cand am citit ce a spus pitiku dupa ce a varsat sucul. imi dau seama ca sufera si nu-i place sa fie certat. nu stiu ce sa zic cu sotul tau .. e sever cu luca dar trebuie sa inteleaga ca e doar un copil .. dupa cum se vede treaba, nu prea vrea s-o faca .. stiu ca suna dur dar .. cred ca i-ar trebui un control sau ceva sedinte la psiholog ..

scuze daca am intrecut masura ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Nu Ellenutz, nu ai intrecut masura. Si eu m-am gandit la asta si chiar i-am propus, insa evident ca propunerea mea nu a fost primita cu bucurie. O sa incerc sa il gasesc in toane cat mai bune si sa il conving eventual sa mergem amandoi (poate asa mai indulcesc pastila).

Miri drag, tu ce mai faci? Presupun ca esti tare ocupata... Bebicii tai cum s-au acomodat cu noul program? Mai ales puiul mic Sacha...

Pupici!!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by alina023

Ellenutz, eu ii pun nr 4 Anei de multa vreme desi nu are nici 7 kg. Si sunt f buni pt ea. Nu sunt deloc mari. Se simte bine in ei.
Iar sotul...nu merge cu ignor. Daca ies din camera sau ii spun ca nu vreau sa mai discutam se enerveaza si mai tare. In momentele acelea tind sa cred ca o mosteneste pe bunica-sa care avea probleme psihice. Si stiu ca problemele astea se mostenesc genetic de obicei. oooffff...

Virgo, asa este, copiii sunt afectati de tensiunile din familie. La ultima cearta, cea din vacanta, Luca ma intreba: "Mami, ce crezi ca are tati? De ce este asa violent?"

Si sa va mai povestesc ceva...desi imi este greu. Imi vine iar sa plang...
In vacanta, incepand din prima si pana in ultima zi, sotul meu l-a certat pe Luca la fiecare masa. Ca nu mananca cu gura inchisa, ca da pe jos, ca nu tine furculita bine, ca s-a murdarit la gura etc... Am tot incercat sa ii explic caposului ca e doar un copil. Luca isi da toata silinta, dar il vad ca uita, nu o face cu rea intentie. Intr-o zi l-a certat rau de tot. In ziua aceea cand ne-am certat si noi. Am iesit doar eu cu Luca la piscina iar sotul a ramas sa doarma cu Ana in camera. La piscina i-am adus un suc lui Luca si i-am spus sa fie atent sa nu il verse. Imediat dupa aceea l-a varsat. Doamne....cum a putut sa inceapa sa planga... Eu nu-l certasem insa era f afectat de certurile lui taica-su. Plangea din tot sufletul si mi-a spus: "Nu sunt bun de nimic. Mai bine plec in alta parte sa nu va mai fac necazuri.."
Mi-a rupt sufletul cand l-am auzit. Mi s-au umplut ochii de lacrimi instantaneu. I-am explicat cat de mult il iubim si am incercat sa il fac sa inteleaga ca si tatal lui nu vrea decat sa il invete. Era ff afectat..
Ulterior i-am povestit sotului iar el crede ca a fost teatru. Eu stiu ca nu a fost asa....

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

E , din punctul asta de vedere eu sunt foarte categorica : my way of the highway ! Cand omul meu a propus sa stam , cu copil mic , in plin santier , i-am spus ca viseaza ! A doua zi aveam deja bilet rezervat la avion . Toate pana la copilul meu , las tot , inclusiv pe el , cand e vorba de asta mik . De rest ma doare fix la basca !

Mergi la inceput