Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 62

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzulina spune:

buna fetelor
bafta andreuk
felix si eu sunt tot ca tine in ziua 22, avulatie am avut acum cateva zile, si am aceleasi simtome de CM,doar ca sanii nu ma dor, doar sfarcurile parca imi zvacnesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

quote:
Originally posted by tamaryllis

Fetelor, daca o zi a monitorizarii pica duminica ce se intampla? A mai fost cineva la cabinet duminica? sau te cheama la spital.

la spital, dimineata. daca esti aproape de ov daca nu te cheama luni.

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

quote:
Originally posted by tamaryllis
Fetelor, daca o zi a monitorizarii pica duminica ce se intampla? A mai fost cineva la cabinet duminica? sau te cheama la spital.
Ce bina ca v-am gasit, nu gaseam capitolul.Da , pe mine m-a chemat duminica, dar sa iti spuna elaspiranta la

Mergi la inceput

Fetelor! Va salut si eu, nu gaseam noul capitol.Ieri nu am putut sa intru si acum am citit repejor si vad ca s-a lasat cu gravidute.Felicitari Ubi, sanatate si sarcina normala iti doresc!!!Si restul fetelor va doresc sa nu mai vina uratii si sa vina bb-ii.Eu duminica e posibil sa fac laparo, dar abia duminica imi spune sigur.va pupaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Crisarh, bine ca ne-ai gasit! Tocmai ma pregateam sa iti scriu si apoi am vazut...Iti doresc bafta la lapro si sa ne spui repejor ca sunteti 2in 1!

Fetele, m-as bucura sa fie cu ochisori dar lunile trecute mi-au venit uratii mai devreme, spar ca de data asta sa vina muuult mai tarziu, asa peste 9 luni!

Magdita, la nidare m-am gandit si eu, mai ales ca alaltaieri am simtit si ceva intepaturi prin uter. Vom vedea la testul de sarcina pe care il voi face, cred, martea viitoare daca intre timp nu imi vine ciclu...

Zuzi, daca suntem amandoua in aceeasi zi poate ne vedem pe la Iosup pentru echo, vaaaai ce mi-ar place!

Tamy, stai linistita ca te cheama ori la cabinet ori la spital, numa sa ovulezi tu!

Lali, Aris, Rocsy, Georgia (vezi ca ti-am pus filmu ca au bagat plicuri cu bule la aprozar) si toate fetele, va pupacesc!

Felix

Mergi la inceput

Felix, sa dea domnu sa-ti vina peste 9 luni!Eu nu va povestesc de simtome, ca am avut o gramada in decurs de 3 luni, am tot sperat, dar degeaba, asa ca doar va urmaresc.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

sar'na felix , te anunt cand primesc

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Fetele stiti ceva de Ubi, n-a mai dat nici un semn, se ascunde, nu vrea sa faca cinste?

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

ajutati-ma si pe mine ca nu stiu ce decizie sa iau, sa fac IA iar luna asta sau sa fac pauza o luna. Ar trebui sa fac acum stimulare cu gonal, asa am stabilit cu tutu. Sunt varza si nu pot lua o hotarare...dar imi revin eu , ma pun eu pe fufu......

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mada, din cate stiu eu, Anaconda a ramas gravi dupa ce a facut gonal iar asta l-a luat chiar dupa ce facuse 2 luni de stimulare cu clomifen. N-a facut pauza intre ele... Si apoi, gonalul nu produce subtierea endometrului asa cum se intampla la clomifen. Eu zic sa nu pierzi timpul cu intrebari ci sa treci la gonal!
Cere-i lui Tutu scrisoare medicala pt dr de familie sa ti-l dea compensat ca si asa costa o gramada de bani!

Poop sa iei cea mai buna decizie!

Felix

Mergi la inceput