Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 62

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

In legatura cu durerile de sani: luna asta, pe mine a inceput sa ma doara sanii incepand cam cu Z10, iar durerile au crescut cam in Z13, cand am si ovulat. Azi sunt in ziua 16....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Machus, nu iti stiam povestea. M-ai emotionat...meriti din plin. Sanatate si sa ai un bebic frumos si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Rocsy, eu zic ca totul e sa te relaxezi. Daca ai facut laparo si este ok, acum iti trebuie rabdare si incredere in DD!!!
Stiu ca este greu de facut si usor de spus, la mine a venit asa de la sine, nu stiu, ma linistisem in mod suspect si eram optimista.
Si mi s-a intamplat cand m-am relaxat si nu ma mai gandeam obsesiv la acest lucru si ma impacasem cu gandul ca oricat de hotarata sunt eu, se intampla atunci cand vrea Cel de Sus. Pregantindu-ma de FIV stiam ca totul depinde de DD.

Nu vreau sa para ca tin prelegeri pe aici, dar asa mi s-a intamplat mie.
Eu am 30 de ani.

Anul acesta s-a intamplat

http://md.lilypie.com/mQ83p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

nu are cum sa zica cineva ca ti prelegeri. toate suntem interesate sa auzim povesti din experienta altora care au suferit ca si noi.ne da sperante . ne ajuta sa mergem mai departe. cand una dintre noi reuseste parca si noi suntem cu un pas mai aproape de bebe.

Mergi la inceput

mai am doar putin si plec la tutu. ma inarmez cu rabdare ca am nevoie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Bravo! Asa trebuie !!!

Anul acesta s-a intamplat

http://md.lilypie.com/mQ83p3.png

Mergi la inceput

tutu mutu

Mergi la inceput

nu e asa fetelor ca se potriveste?

Mergi la inceput

fetelor eu m-am gandit schimbam subiectul ....magdita fi atenta ...deci se va numi...."pacientele gravi si optimiste ale lui tutu mutu"...ce ziceti?

Mergi la inceput

hellooooooooooooooooo fetele vorbesc singuraaaaaaaaaaaaaaaaaa. ce faceti?a duc diseara la tutu mutu si ii zic ca nu mai animati forumul dedicat lui. trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Mergi la inceput