Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 62
Raspunsuri - Pagina 12
tamaryllis spune:
In legatura cu durerile de sani: luna asta, pe mine a inceput sa ma doara sanii incepand cam cu Z10, iar durerile au crescut cam in Z13, cand am si ovulat. Azi sunt in ziua 16....
tamaryllis spune:
Machus, nu iti stiam povestea. M-ai emotionat...meriti din plin. Sanatate si sa ai un bebic frumos si sanatos!
machus spune:
Rocsy, eu zic ca totul e sa te relaxezi. Daca ai facut laparo si este ok, acum iti trebuie rabdare si incredere in DD!!!
Stiu ca este greu de facut si usor de spus, la mine a venit asa de la sine, nu stiu, ma linistisem in mod suspect si eram optimista.
Si mi s-a intamplat cand m-am relaxat si nu ma mai gandeam obsesiv la acest lucru si ma impacasem cu gandul ca oricat de hotarata sunt eu, se intampla atunci cand vrea Cel de Sus. Pregantindu-ma de FIV stiam ca totul depinde de DD.
Nu vreau sa para ca tin prelegeri pe aici, dar asa mi s-a intamplat mie.
Eu am 30 de ani.
Anul acesta s-a intamplat
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
rocsy2007 spune:
nu are cum sa zica cineva ca ti prelegeri. toate suntem interesate sa auzim povesti din experienta altora care au suferit ca si noi.ne da sperante . ne ajuta sa mergem mai departe. cand una dintre noi reuseste parca si noi suntem cu un pas mai aproape de bebe.
rocsy2007 spune:
fetelor eu m-am gandit schimbam subiectul ....magdita fi atenta ...deci se va numi...."pacientele gravi si optimiste ale lui tutu mutu"...ce ziceti?
rocsy2007 spune:
hellooooooooooooooooo fetele vorbesc singuraaaaaaaaaaaaaaaaaa. ce faceti?a duc diseara la tutu mutu si ii zic ca nu mai animati forumul dedicat lui. trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.