Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 62
Raspunsuri - Pagina 11
rocsy2007 spune:
fireyes si mie la laparo mi -a gasit un chist hematic dar mi-a spus ca nu e o problema pt ca este ce a ramas de la ovulatie. asa mi-a zis ioana.
fireyes spune:
Rocsy, mie mi-a curatat tot la laparo, iar acest chist mi-a aparut acum, la o luna si ceva dupa operatie... asa mi-a zis si mie tutu, ca poate fi de la ovulatie, insa de la ovulatie pana acum au trecut 2-3 sapt, iar eu am senzatia ca si chistul a crescut, dupa cum il simt...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
machus spune:
Uite un ca sa te molipsesti!!!!!!
Anul acesta s-a intamplat
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
rocsy2007 spune:
machus tu cat timp de incercari ai avut? ce probleme ai avut tu?
fireyes nu stiu ce sa iti zic. poate iti trece cand iti vine ciclul.
Andreuk spune:
Buna fetele!
Ma mananca...vineri se fac 14 zile de la IA.Ce ziceti, fac si eu un testuletz????Ma dor ffff putin sanii, mai mult sfarcurile.Pe mine de obicei ma dureau de nu suportam nici sutienul.O fi de la utrogestan?Dar nu ma doare nici burta cum ma durea inainte.
rocsy2007 spune:
andreuk daca te mananca fugi...
ca oricum nu iese acum testul. mai ai putina rabdare. asa zic eu
crisarh spune:
quote:Are mare dreptate, si eu am facut teste si am ramas dezamagita. Mai bine uiti cand tre sa vina si poate nu mai vine, dar vine bb.aspiranta la
Originally posted by fireyes
Aerlilian, eu cred ca poti, daca te mananca rau de tot, sa faci un test de sarcina cam la 10 zile de la ovulatie... asta ar fi un minim absolut, dar risti, intr-adevar sa fii dezamagita si poate nu pe buna dreptate. Si nu de alta, dar treci prin niste stari... Ubi cred ca poate sa-ti povesteasca mai detaliat cum a basculat intre agonie si extaz...:)
machus spune:
Rocsy,
eu dupa 1 an de incercari m-am infiintat la dr T (auzisem de el de la o prietena - careia i-am botezat baietelul). La ecografie totul era beton, chiar ovulasem. In acest timp citeam pe net care sunt cauzele infertilitatii si am descoperit ca exista aceasta endometrioza de care nu auzisem pana atunci; citind simptomele mi-am dat seama ca s-ar putea sa posed si eu asa ceva. A 2a oara cand am fost la dr T, i-am spus despre intepaturile cu pricina si m-a programat peste 3 luni pentru laparo.
In urma laparo mi s-a confirmat endometrioza si vestea proasta despre trompe "cam rigide", sanse mici natural.
Verdict: tratament endometrioza, 6 luni incercari naturale dupa care FIV.
Din cauza problemelor cu trompele am hotarat impreuna sotul sa nu pierdem prea mult timp si sa incerc doar 3 luni natural, sa fac tratamentul cu diphereline si apoi FIV.
Au urmat 3 luni de incercari naturale- fara rezultat; de fapt 2 din cele 3 luni au fost cu inseminari facute la Galati pe ciclu natural - am zis sa incerc; apoi 5 luni de menopauza; si dupa ce mi-am facut dosarul pentru FIV si am stabilit schema de tratament cu profesorul, am aflat cea mai minunata veste din viata mea !!!
Concluzie: m-a ajutat ff mult netul, acest forum de unde am aflat multe lucruri.
Nu in ultimul rand, dr T si puterea divina !!!
Anul acesta s-a intamplat
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
rocsy2007 spune:
bravo machus.
mie la laparo mi-a gasit doar 2 leziuni de endometrioza dar care spune tutu nu sunt semnificative. abia le-a gasit.nu am luat diphereline ca nu mi-a recomandat. laparo am facut in ianuarie. am facut o inseminare si doua monitorizari dupa care 2 luni nu am mai facut nimic. azi merg la monitorizare . fac a doua IA . sper sa reuseasca. eu incerc de 6 ani sa raman dar la tutu merg doar de 1 an.
rocsy2007 spune:
problema mea e ca ma preseaza timpul. nu mai sunt la 20 de ani. am 32 si timpul trece.