Fetele din America (112)
Raspunsuri - Pagina 9
miau-miau spune:
quote:
Asa am zis si eu...foarte trist ce se intampla in State cu asigurarile medicale.Au o plecere imensa sa kick a person when down...dupa ce ca saraca nepoata-mea e batuta de soarta astia o lasa balta ca si cum nu ar conta.
nu au nici placere nici neplacere e vorba de business. daca tu lucrezi 20 de ani si platesti 250/luna la asigurare se fac vreo 60000. de unde sa scoata 1 milion? daca statul nu baga bani in medical, ci in armata si alte kestii, daca vrem grija pt individplatita din banii nostri de taxe, mergem la canada.
blackpanterro spune:
Hai mai Miau, sa nu imi spui ca le plangi de mila astora de la asigurari, din putina mea cunoastere stiu ca au profituri de miliarde tocmai pt ca vor bani dar cand sa plateasca baga tot felul de motive in fata...Daca dai $1500/luna te astepti sa primesti in schimb banii de care ai nevoie in asa o situatie.La fel e si la asig la masini...platesti asigurare, faci masina praf si capeti alta noua in schimb...oare omul nu valoreaza mai mult decat o masina?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Carolyne
De ce pentru guvern, armata, etc se pot acoperi astfel de polite de asigurare, iar pentru un cetatean obisnuit nu? Care mai si plateste o suma considerabila din propriul buzunar.
Blackpanterro multa sanatate nepotelei tale.
Poate ca nu votam cu cine trebuie.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Miere, felicitari tatalui tau. Ce norocos!
Andrada spune:
Asta cu votatul e ca in bancul ala cu chelnerul care lua comanda: 2 cafele cu zahar, una neagra, 3 capucino, 1 lapte fara zahar...etc si cind ajungea in spate : 16 turcesti la masa 4! Chiar conteaza ce votam, nu-s tot ai lor? Cica pe vremuri aveau cercuri de influenta companiile care sint in profit double-digits ( pharma, oil, insurance), acu s-au desteptat trimit 1-800-FLOWERS la ambii candidati.
I-am luat tobogan cu apa lu' baiatu( altul mai mare ca ala vechi l-au mincat veveritele) si sint frinta!!!!!!! Sint 100 de grade la noi s-a intrerupt scoala,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
blackpanterro spune:
http://www.indybay.org/newsitems/2008/06/04/18504321.php
Pur si simplu imi e sila de Bush & Co. Sper din suflet sa intre in istorie ca the worst president of the US.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Ramona J spune:
Pai Andrada, daca era Kerry in locul lui Bush tot aia era? Oi fi eu mai naiva, dar inca mai cred ca are importanta cu cine votam. E drept ca nu ma incred in tot ce aud in perioada electorala.
Sneeuwklokje spune:
Adriana exista spitale care trateaza gratis copiii. Catolice sau din alte organizatii.
O pot lasa balta daca are o asigurare cu max lifetime. Nu toti au. Eu de exemplu nu am... si pica taman bine. M-au verificat bine la inceput si li s-a parut ok.
Oricum daca nu e asigurabila in privat si prin boala are un handicap, iar parintii nu-s bogatani... poate intra sub asigurarile de stat.
Andrada spune:
Ca sa se califice ptr asigurarile de stat trebuie sa faca pina la 200% ( in unele state pina la 100% )din FPL care e 17,500 adica maxim 35,000 pe an ptr o familie de 3.
A facut 36,000 pe anul trecut e super-bogata si nu se mai califica. Si trebuie sa astepte 6 luni daca face sub 17,000 pe an si un an daca face 17,500-34,000.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
miau-miau spune:
nu importa cu cine votezi, america tot america ramine, cit o mai ramine.
cui ii convine sa faca cercetari, cine poate, stie, unde sa se asigure ca sa nu ia tzeapa. in general ai ce-ti da de la servici, daca ai servici. oricum, daca nu ai de la serviciu, sau contractezi, la o fam de 4 pers, 1000/luna doar asig medicala nu-i de colo. si nici sa umbli pe la spitalele de saraci nu te asteptai cind ai depus actele de usa.
oricum, america e tara banilor, numai ca nu-i facem noi chiar asa cum credeam cind am "fugit" din ro.
problema mea acu' e ca ori ca plecam in china , ori in america, tot intre oamenii astia traiesc.