Fetele din America (112)
Raspunsuri - Pagina 7
blackpanterro spune:
Corina, nepotica mea numai ce a implinit 1 an.
Asa, am zis si eu Andrada, cum naiba sa ii lasi pe oameni balta?Cred ca parintii inca au acoperire, numai nepoata nu mai are, sau nu va mai avea...
Eu i-am spus sa mearga la ziar si la televiziune dar nu stiu ce va face.
Ce porcarie...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Ramona J spune:
Ce situatie! Eu le-as scrie intii o scrisore in care le-as povesti ce-i asteapta.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
pumba spune:
adriana- pt nepotica ta
corina- incearca green tea .eu nu am incredere in ceauiri speciale de slabit, te poti trezi cu alte belele.
felicitari pt pasaport.
Andrada spune:
Sa ii reclame intre timp la Better Business Beureau ( parca bbb.org) si Consumer Action ( la web site-ul lor)
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
corinadana spune:
Pumba dar ceaiul verde nu are cofeina? si de cate ori sa beau din ala? asta al meu zice o cup pe zi.
Si azi dimineata tot la buda dar va ca am cu 2 kile mai putin ca si ieri ...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
sinzi_ana spune:
Adriana, si eu stiu la fel...din pacate...ca ai o limita pe care o acopera compania de asigurari, apoi platesti din buzunar...
Noi avem o limita anuala, in fiecare an se re-innoieste...
Nu au discutat cu compania de asigurari? Ce le-a spus exact???
Andreea, si noi am fost la Kung fu Panda in weekend...Am fost cu 2 pitici (DAvid si baietelul prietenei mele care are 3 ani) si a fost atat de amuzant, ca s-au agitat in timpul reclamelor ca nu mai vine Panda, si cand a inceput filmul, Robert a adormit...S-a mai trezit la sfarsit, si ne-a spus ca filmul a fost super!!! Si mai povestea chiar secvente din film!! (cred ca le-a visat!!!!)
Corinadana, nici eu nu am incerede in ceaiuri de slabit...am luat si eu o saptamana si mi-a fost tare rau de la ele...Acum folosesc doar seminte de in (flax seeds)
David azi a inceput summer camp. L-am lasat dimineata cu racheta la spinare, foarte nerabdator sa inceapa (dimineata imi spunea ca mai sunt 0 zile pana la summer camp) si la fel de nerabdator sa plec...
Am emotii...caci trebuie sa isi poarte singur de grija, in sensul ca la pranz se vor balaci in piscina si trebuie sa isi puna slipul, sa il dea jos singur, sa se stearga...sa se dea cu crema de protectie solara...ah...mititelul...parca l-am trimis in armata!!!!
Era si o mamica crizata ca sotul ei nu s-a interesat de lunch ca ea nu le da copiilor ei "junk" adica cookies si hamburger si incepusera sa se ia la cearta acolo...haha...
De abia astept sa vad cu mi s-a descurcat soldatelul!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
sinzi_ana spune:
Adriana, si eu stiu la fel...din pacate...ca ai o limita pe care o acopera compania de asigurari, apoi platesti din buzunar...
Noi avem o limita anuala, in fiecare an se re-innoieste...
Nu au discutat cu compania de asigurari? Ce le-a spus exact???
Andreea, si noi am fost la Kung fu Panda in weekend...Am fost cu 2 pitici (DAvid si baietelul prietenei mele care are 3 ani) si a fost atat de amuzant, ca s-au agitat in timpul reclamelor ca nu mai vine Panda, si cand a inceput filmul, Robert a adormit...S-a mai trezit la sfarsit, si ne-a spus ca filmul a fost super!!! Si mai povestea chiar secvente din film!! (cred ca le-a visat!!!!)
Corinadana, nici eu nu am incerede in ceaiuri de slabit...am luat si eu o saptamana si mi-a fost tare rau de la ele...Acum folosesc doar seminte de in (flax seeds)
David azi a inceput summer camp. L-am lasat dimineata cu racheta la spinare, foarte nerabdator sa inceapa (dimineata imi spunea ca mai sunt 0 zile pana la summer camp) si la fel de nerabdator sa plec...
Am emotii...caci trebuie sa isi poarte singur de grija, in sensul ca la pranz se vor balaci in piscina si trebuie sa isi puna slipul, sa il dea jos singur, sa se stearga...sa se dea cu crema de protectie solara...ah...mititelul...parca l-am trimis in armata!!!!
Era si o mamica crizata ca sotul ei nu s-a interesat de lunch ca ea nu le da copiilor ei "junk" adica cookies si hamburger si incepusera sa se ia la cearta acolo...haha...
De abia astept sa vad cu mi s-a descurcat soldatelul!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
pumba spune:
corina - daca ai stat pe buda toata ziua, ai eliminat doar apaeu stiu de la doctorul OZ ( oprah) ca trebuie sa bei cam 3 cani pe zi de ceai verde,are antioxidanti ,bun pt multe.
va uitati la meci? e acum franta cu romania. eu trebuie sa plec la tenis,pa.
miereamara spune:
Eu ma uit. Meciul poate fi urmarit pe ESPN2 sau online cu comentariu in limba romana aici:
http://cablu.tv/index.php?option=com_content&task=view&id=176&Itemid=301
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
CamiM spune:
Si eu si eu m-am uitat la meci...!!!
Puteau mai bine ai nostrii. dar e ok si asa cel putin n-am mancat bataie cum preziceau comentatorii.
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008