Fetele din America (112)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Santa Monica , nu f cald nu frig, nu umezeala si seara briza de la ocean.Si daca cumva ti se face dor e zapada iarna -1.30 h cu masina la zapada si apoi iar la soarele californian.

Maine iar performance cu Hawaiian Dance! teacher este total daruita obiceiurilor hawaiiene.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ei na ca m-am intors si eu de la dc si virginia. am fost cu un semnar dar cred ca am petrecut 80% din timp in scop personal. ooops.
a fost super fain, am si poze, numai ca dupa ce m-am chinuit si le-am pus descriere la toate si le-am uploadat, mi-a disparut descrierea si apare numai titlul albumului. am vazut multe cladiri federale si muzee (preferate muzeul holocaustului unde am plans la fiecare nivel si galeria nationala de arta). o sa mai vedeti in poze un cuplu de protestari taman vis-a-vis de casa alba.
enjoy!

www.apha.shutterfly.com

ps am ajuns aseara acasa, azi am fost la filmul kung fu panda si-apoi la mancat chinezarii ca sa stam in acelasi ton :)
ps1 din alexandria mi-am sunat sotul si l-am intrebat ce cautam noi la tara in utah. mey, tare bine e sa mai fii si la oras cateodata, adevarul e ca nici nu-mi dadeam seama cat imi lipseste.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Corinadana ,in cit timp ti-au facut astia pasaportul ?

Mergi la inceput

Au zis 3 saptamani si a ajuns in 2! fara taxe de urgenta, normal.

Noi cu piscina jos la parter cu Nintendo si carti nu are timp de plictiseala. Sa vad pe unde mai var si eu niste teme...

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetelor vin cu o intrebare...

Fetita cumnatei mele nascuta cu cancer si paralizata datorita tumorii va fi lasata balta de compania de asigurari privata pe care o au...E LEGALA TREABA ASTA? Pana acum compania a platit operatii si tratamente in val de aproape 2 milioane si cica acum nu o mai vor ca si clienta, pt ca e prea scump, desi parintii platesc lunar $1500.
Eu chiar nu inteleg treaba asta....asta inseamna ca nu o va mai asigura nimeni, datorita starii in care se afla, si parintii vor trebui sa plateasca totul din buzunar si cand bani nu mai sunt nepoata mea va muri???
Acum are nevoie de catetere pt a putea urina si face kk si din nou costa o gramada de bani atat cateterele cat si interventia..cum naiba se poate una ca asta??

Se poate oare adresa televiziunilor sa faca un scandal?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Corina, felicitari pt pasaport!!

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Blackpanterro, nu stiu dc este legal sau nu , dar stiu ca fiecare companie de asigurari are un Maximum Lifetime Benefit for each injury or sickness. De exemplu la mine este $1.000.000. Poate ca in cazul fetitei s-a ajuns la un astfel de maximum,tu ai spus ca s-au cheltuit doua milioane.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Pai si daca ai o boala grea si costisitoare te lasa sa mori cu zile?Ce faci dupa ce nu mai ai nici un ban sa platesti tratamentul?Cum poate fi asta legal si constitutional??Mie atat de scarba de companiile de asig...

Mergi la inceput

Adriana multumesc!

Ar trebui sa scrie in hartii ce zici tu acolo Adriana. Verificati ce scrie.
Cati ani are mititica?

Fetelor eu am baut aseara ceva ceai chinezesc ptr slabit, si tot pe buda sunt. Asa tr sa fie? e prima data cand beau aa ceva. La noapte cred ca o sa dorm in buda...

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Nu cred ca o poate "drop" in mijlocul asigurarii, dar sigur au ei ceva acoperire legala. O idee ar fi sa anunte un ziar, TV ceva care sa faca cazul public. Numai la d-astea se sperie idiotii astia,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput