Fetele din America (112)
Raspunsuri - Pagina 5
miereamara spune:
Mai cu viza eu stiam asa: ti se da viza de la ambasada americii, sa zicem pe sase luni. Tu trebuie ca in alea sase luni sa iti faci intrarea in America, pt ca viza asta face, iti da dreptul de a te prezenta la granita americii si a cere dreptul de sedere. Ofiterul de la immigration iti da mai departe dreptul de sedere, care poate fi de la o zi...pana la sase luni, cat vrea el. Ma rog, exemplul cu o zi este exagerat, dar vreau sa subliniez ca viza nu are legatura cu dreptul de sedere.
In cazul tau Andrada, mi se pare ca functionarii de la ambasada au comis o ilegalitate.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
ruxij spune:
Da, categoric, 100% e asa cum zice miere. Entry visa e una si duration of stay e alta. Dar pe aia de la ambasada nu ii controleaza nimeni.
Andrada spune:
Asta le-am explicat si eu, am facut si cerere la consul sa ii arat ca dreptul de sedere il depasea pe cel dat de ei, dar n-a mers,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
pumba spune:
honey-cumpara-i o pusca sa aveti 2
imi place cana, in care sunteti amandoi.
eu de saptamana viitoare ,merg la tenis cu cea mare de la 11-12.30, perfect,dupa ,venim acasa e ora pranzului, pana la 4 am liniste ,pe seara afara in curte sau in parc.
sa ma laud - azi am facut ordine in garaj saptamana viitoare avem pe strada garaje sale. harnicuta mai sunt.
corinadana spune:
Am primit pasaportul!!! sa vedeti ce frumusel este, cred ca i model nou ca doar eu am asa, mexicanii mei nu au asa. ha!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Liris, ce-am mai ris... Ca eu tot asa sint! Tot vin unii pe la usa mea sa ma atraga la nu stiu ce religie. Eu ii refuz, dar cica sint atit de politicoasa ca ei mai vin.
Si cu cei care dau telefon am discutii interminabile, cite unii sint prea draguti sa le inchid telefonul in nas.
Alexandru e si el in vacanta de vreo doua zile. Deocamdata am fost la piscina si azi a vrut musai sa vada "Kung-fu Panda". Noroc cu tati, ca il duce el.
Saptamina viitoare e mai libera pentru el, dar Anuta va merge la balet si la inot. Incep si programele de vara la biblioteca. Pentru Anuta Story Time e o data pe saptamina. Pentru Alexandru au activitati in fiecare marti: am vazut ca sint puppet shows, alta data vine cineva cu nu stiu ce lighioane, careva ii invata miscari de dans de acum 50 de ani pina la hip-hop etc. Vinerea au computer games, inclusiv Wii. El pe asta il asteapta!
Este un cinematograf in apropiere de noi care are filme pentru copii toata vara. De luni pina joi la 11 dimineata si in fiecare saptamina schimba filmul. Cel mai mult imi place pretul: $2 pentru adult si $1 pentru fiecare copil. Cred ca incerc s-o duc si pe Anuta, la banii astia imi permit sa ies la mijlocul filmului.
Peste o saptamina incepe summer camp pentru Alexandru. Patru ore pe zi (matematica si ceva ce se numeste inventor's club).
Ne tinem ocupati, ca altfel copiii se plictisesc si se iau la paruiala. Deocamdata sint bucurosi ca petrec mai mult timp impreuna. In prima dimineata de vacanta Alexandru a invatat-o pe Ana sa joace un joc simplu pe computer (ceva cu Elmo). Erau atit de draguti si el ii explica rabdator, imi venea sa-i maninc de scumpi!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
adriana spune:
Ramona si Ciuf, am ajuns la concluzia ca traiti in paradis... Auzi, cinema cu 1 $?... si activitati cu puppet... sunt invidioasa Iar Ciuf are parte de niste peisaje senzationale, as vrea macar sa trec pe acolo, nu sa traiesc
Zic asta dintr-un NY oribil de cald si de umed
Ramona J spune:
Adriana, este alt cinematograf la care asta e pretul in permanenta. Ba daca mergi martea e numai 50 de centi.
NY e NY, daca as fi milionara (OK, multi...) acolo as trai.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ruxij spune:
Io daca as fi milionara la California as trai. NY e frumos, da' as alege California ca frigu' nu imi place si nici nebunia din orasele astea imense nu imi place. Io mai catinel.