Fetele din America (112)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Niet...nu-s nici finante nici IT...sint Corporate - Risk Management

Nu poci schimba departamentul...aia e. Se pare ca sefu' mi-a gasit un loc cu vedere la Statuie - Yay!!!

Edit sa adaug ca tre' sa ma "bat" cu avocatu' de etica pentru acest coltisor...ma duc sa vad cum il fac sa calce pe bec
Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

ca sa vezi, al motiv sa-mi rod unghiile. oce' are vedere ba la ocean, ba la statuie iar eu de cind ma stiu am primit doar cub in mijlocul cladirii. e unul in fundul culoarului care are cub la geam si pe care il invidiam ca dimineata cind vine isi ridica transperantele, sa-l mingiie soarele diminetii. acum insa au venit facility sa i le inchida ca nu mai face fata aerul conditional.

Mergi la inceput

Miaule nu ma invidia...n-am avut vedere la ocean...numa la riu (e fain cind e Fleet Week)...
In rest vreau la geam ca se mai inclazeste nitel...astia la mine sint absolut obsedati cu aerul conditionat...vara abia sint fro 63 de grade (dirdii cu puloveru' pe mine iar afara sint 90 de grade) - am reusit si incredibila performanta sa fiu singura lucratoare cu heater sub desk Astia cred ca-s nebuna...

Acuma ma duc sa ricii pe lawyeru' nesuferitu'...nu cred ca v-am spus...nenea asta iese din baie si in drumul de iesire (deci a "clearuit" baia) isi trage fermoarul...clar nu se spala pe miini. M-am fofilat de fiecare data sa dau mina cu el...

Anamaria

Mergi la inceput

bafta oce'!
asta nu voi intelege niciodata la barbati. cum de isi umbla de fata cu altii cu mina la schlitz? N-am vazut niciodata o femeie sa faca asta.
avem si noi o indianca care din wc o tuleste pe usa afara, fara macar sa arunce o privire inspre robinetele cu apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

risk management, adica legal sau mai mult pe partea de insurance? si eu cand am inceput aici se chema risk management da' de cand am sef avocat se numeste legal. eu ma ocup de product liability, IP (patents and trademarks) si cam atat. sefu' baga mare pe pareta de contracte (norocu' lui c-a fost la scoala, hehehe) si ma supervizeaza pe mine. hahaha, m-am scos. slava Domnului ca-i plecat de miercuri, tare bine a mai fost, ba chiar azi mi-am facut si curat in birou. yuhuhu!

philip&andreea

Mergi la inceput

Philip, pe amindoua: legal (contract negotiation, contract language) si insurance (P&P bonds, bid bonds, "good guy" letters).

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Nici eu nu inteleg de ce e ok la barbati sa faca pipi unul linga altul ca in bushes in Etiopia. Ca noi nu ne aratam la baie cite o tzitza in semn de salut,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

doar cind alaptam, asta apropos de subiectul cu alaptatul de fata cu sotul prietenei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

Nici eu nu inteleg de ce e ok la barbati sa faca pipi unul linga altul ca in bushes in Etiopia. Ca noi nu ne aratam la baie cite o tzitza in semn de salut,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Hai ca pot trece peste asta...dar de ce unii (nu toti) trebuie sa "handle" giuvaierele cind vorbesc cu mine...adica sint io oarba, nu vad ca te scarpini in locuri private...mie cum mi-ar sta sa-mi bag minusitele pe "undeva"???

Anamaria

Mergi la inceput

quote:

Hai ca pot trece peste asta...dar de ce unii (nu toti) trebuie sa "handle" giuvaierele cind vorbesc cu mine...adica sint io oarba, nu vad ca te scarpini in locuri private...mie cum mi-ar sta sa-mi bag minusitele pe "undeva"???

Anamaria

eu am primit explicatia ca din cind in cind trebuie repozitionate, ca se prind in elasticul de la chiloti. asta ar fi similar cu a ne aranja bossomul in sutien mai bine cind vorbim cu ei.

Mergi la inceput