Fetele din America (112)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Subtire explicatia...ar trebui un boot camp cu thongs pentru "offenders".

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Exact ce spuneam, fizic e ceva wrong cu ei.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

Exact ce spuneam, fizic e ceva wrong cu ei.
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Acuma ca tot sint la capitoul "bitchy"...si ai perfecta dreptate cu fizicu'...ce ii determina pe unii (nu toti) barbati sa stea cracanati la 90 de grade aproape in metrou pe bancheta????

Adica io tre sa mai inghesui sa stai dumneata in semishpagat????

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

De ce...pai pentru ca de mici ne fac viata amara Tocmai ieri seara... aranjata, fardata etc... mi-a tras fii-miu un jet de pisu pe nas...Ca si el tot in semi-spagat pe oala

Daca veniti la noi la tara... in mai toate profesiile... aveti vedere la peluza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

managerul meu scuipa cind vorbim afara. dar nu scuipatura din aceea scurta si intr-o parte, ci isi pine barbia in piept si scuipa lung si lent, una dupa alta, o lasa sa se prelinga practic. e om tinar, phd, din liban.o fi traditional.

Mergi la inceput

ai mai ca mincam
A

Mergi la inceput

Unde fusesi fardata si machiata, Ghiocico???

Eu am shower-ul cu pricina miine...daca nu "break out in hives" pina miine o consider o victorie personala de importanta

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by Andrada

ai mai ca mincam
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Tot e bine ca nu mesteca tutun pe care sa il scuipe apoi intr-o sticla de plastic taiata pe jumatate....aveam eu un redneck la scoala care facea asta! Am crezut ca treaba cu tutunul e un mit, pana l-am vazut pe asta si era tanar..22 de ani, undergraduate.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

stai linistita ca m-am intors la mincare, erau "nuts" asa ca le crunch si mai tare,
A

PS Mie in gura mi-a dat odata baiatu jet complet cind il schimbam (cascam gura la cit de destept e baiatu mamei), nu gusta asa teribil

Mergi la inceput