Fetele din America (112)
Raspunsuri - Pagina 20
sinzi_ana spune:
Care vrea sa slabeasca 7kg in 14 ore???
Nimic mai simplu....
Inoti de-a lungul British Channel!!!!! Ma bate si pe mine gandul sa incerc
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf
Oana_B spune:
Miau, cam nasolica faza, imi imaginez scene d-alea de la show-ul "the haunting".
Lex, n-ar fi rau, daca ai o masina diesel merge cu fried oil pe care il arunca restaurantele. Baietii de la myth busters facura un episod pe tema asta.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
ocebine spune:
Miaule, tie ti-e frica sa dormi singura...eu tinjesc dupa o noapte in care sa ma lafai singura in pat (doar o noapte)...fara coate, fara batai pe fata "Ma duc la baie", fara "Mi-e sete" fara o sforaiala mica/mare fara musafiri pe la 4 dimineata care dorm de-a latu', nu de-a lungu...De ciine ti-l imprumut p'al meu (Are 100 de lb si o latratura de iti cad geamurile).
Sinzi Pofta buna! Si noi ne distram cu Wii Fit...eu am venerabila virsta de 47 de ani conform programului iar mama are 35
Asta cu reclama e de-a dreptul enervanta...Aceeasi problema o am si eu cu cititul presei...numa busturi goale ai sansa sa gasesti indiferent de topicul articolului.
Azi are Nick ultimul final (Social Studies)...a avut unul in fiecare zi. Teste de 3 ore
Abia astept sa de termine anul asta ca m-a stors pe mine de nervi si oboseala (invatatoare schimbate, reguli schimbate, suplinitoare de-a dreptul incompetente). Am fost atentionati ca tranzitita de la scoala mica la scoala mare o sa fie "rocky" dar a fost brutala.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
'Neata. Sint si eu la cafea. Ma doare gitul ingrozitor, nu stiu ce s-o fi lipit de mine.
Eu tot asa, ce n-as da pentru un pic de singuratate! Daca ma sperii tot nu pot sa aplic metoda, ca n-avem casa cu etaj. In general e prea cald noaptea ca sa dorm cu ferestrele deschise, dar cind e temperatura buna si le mai deschid zau ca nu mi-e totuna. Mi-ar prinde bine rifle a' lui Honey.
Ce bucurii le faceti la tati in weekendul asta? Eu sint total nepregatita, nu stiu ce astept. Sa-mi treaca lenea!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Ati vazut la stiri despre hikers romani, cum i-a prins zapada pe Mt. Rainier?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ciuf spune:
Anamaria, fugi o noapte la vreun hotel sau cere-te in delegatie. Sotul cand simte ca nu mai face fata in birou sau acasa se cere imediat in deplasare. Si cand il sun seara si imi spune ca vede un film sau e in jacuzzi, eu imi rod unghiile de ciuda cu copiii pe langa mine .
Bafta lui Nick. Lung rau testul asta: 3 ore???
Aveti planuri de vacanta anul asta?
Azi-noapte m-a trezit Mimozel pe motiv de poponeata rosie. Vezi de ce e buna reclama?! Si statui cu Eva o ora jumate ca sa catadicseasca sa adoarma iar acum parca sunt lovita cu parul.
Ramona, si eu ma gandeam ce cadou sa ii ofer sotului. Parca l-as fi lasat o zi singurel fara codite. Sa faca ce vrea el. Sunt convinsa ca s-ar duce de nebun in creierii muntilor sa faca biking . Iar eu as sta cu ochii pe geam sa il vad daca vine intreg. Ca toti prietenii lui au cate un surub pe ici pe colo.
Oana B, sotul are clienti cu motoare diesel care folosesc ulei vegetal in loc de motorina. Performantele nu sunt la fel, insa uleiul e la jumate de pret fata de motorina si merita.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ocebine spune:
Ramona, am citit stirea trista despre hikeri...Gestul lui a fost impresionant.
Ciufulici, la mine e mai greu cu deplasarea...inseamna ca ramine mama mai mult cu greul si nu prea pot (sentimente de vinovatie cu kg)...sotul vine mai tirzior acasa (in jur de 7).
Azi la servici am lupte mari...se redecoreza/reorganizeaza intregul etaj si am nemultumri mari cu privire la spatiul unde vor sa ma amplaseze...imi schimb vederea (de la apa la un bloc) si e mai mult trafic. Mie imi place linistea unde sint acum...facui complain la sef...luni vad rezultatul. In orice caz, sansele sint mici ca oricum absolut toata lumea va avea spatiu nou si mai mic (relocheaza departamentul de finante si IT din Dallas aici si n-au fizic unde sa-i bage)...Adio vedere la Hudson River
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
philip spune:
anamaria, si tu in care esti? finante sau it? schimba departamentu' si-asa nu mai ai probleme :)
philip&andreea
miau-miau spune:
quote:
Originally posted by philip
anamaria, si tu in care esti? finante sau it? schimba departamentu' si-asa nu mai ai probleme :)
philip&andreea
eu cred ca e IT