Fetele din America (112)
Raspunsuri - Pagina 14
honey79 spune:
Va multumesc fetelor pentru idei.
Am notat retete.
Eu ma gandeam sa fac ceva ...romanesc....tiramisu stiu ca fac /au si ei aici.
Mi-am mai aruncat aseara ochii si pe culinar.ro si... m-am imbolnavit.Ce inseamna sa ai talent si sa-ti placa bucataritul.
Sincer, nici nu stiu ce sa fac.
Unu la mana, nu prea am timp de migalit.
Doi la mana, party-ul e in aer liber, undeva langa un lac, din cate am inteles.
Trei la mana... aici sunt 95-100 F.Daca fac ceva cremos sau... siropos... nu se acreste sau scurge all over?
Ce ziceti de niste tavalita/negresa/cuburi ( aceeasi praji dar nume diferite).
Mai facea mama o semiluna tare buna... cu gem de prune... Sau o praji cu ness (dar aici poti da gres, ca poate nu tuturor le place).
Vedem maine, in functie de dispozitie si de timpul liber avut (daca AJ va vrea sa doarma peste zi).
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
sinzi_ana spune:
Ciuf, si eu va invidiez de vacantele pe care le faceti...
Din pacate noi nu prea avem unde sa mergem pe aici (si unde nu am fost)...decat daca plecam cu avionul...uf...
Eva a crescut foarte mult...mai are putin si il ajunge pe Luca din urma!!!!
Eu nu mai fac nici un desert...pt ca ajung sa il mananc tot eu!!!! Mai bine lipsa!!!!
Mai am si eu cateva zile de 28 de ani...si apoi ah....29....Oare ar trebui sa fiu nostalgica?? Pe mine nu ma deranjeaza cand imbatranesc mi se pare ca arat din ce in ce mai bine (haha modestia!!!)
Fug...e sotu acasa, azi iar petrecem o zi in 2!!!! haha...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
honey79 spune:
Vin la voi cu alta problema.La sfarsitul lunii plecam cu masina la bunica din New Jersey.
M-am gandit ca ar fi fain sa...take advantage of it...dat fiind faptul ca trecem prin vreo 5 State... si sa si vizitam cate putin din fiecare stat.
N-am vrea sa ne abatem prea mult din drum, insa...ne-am dori sa vedem cat mai multe.
Cine stie cand vom mai avea o astfel de oportunitate.
So... stiti unde as gasi un route planner bun? Care, in afara directiilor de mers, sa ne spuna si ce am putea vedea/vizita de-a lungul trip-ului?
M-am uitat pe siteul AAA dar, ori nu stiu sa-l folosesc ori...conteaza faptul ca nu-s membru, caci in afara de...directions, n-am putut afla nimic altceva.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
LucasMom spune:
quote:
Originally posted by philip
mama lui lucas, deci coci intai crema dupa care adaugi compozitia pt pain de spain si le mai coci asa pana se face blatul. se mai face blatul daca sta pe crema aia uda? zic si eu ca n-am facut nicioadata dar suna interesant...merci.
Cand crema de zahar ars e cam jumate coapta (cand abia incepe sa se inchege) se pune pandispanul deasupra si se mai lasa la copt impreuna pana cand e copt pandispanul. Pandispanul se coace fara probleme.
Daca vrei reteta in detaliu am sa o scriu aici
liris spune:
multumesc ptr raspunsuri. intrebarea mea era in assumptia ca exsita o viza pe 10 ani. cum anume se calculeaza sederea maxima (de 6 luni) pe an? o sa ma mai interesez pe la fetele astea din zona si dc vreti va spun si voua.
Ramona esti beton cu tensiunea care-ti creste cind ti se spune sa te relaxezi. si bag-ul ala de chip-suri ... am impresia ca ne asemanam al naibii de mult.
noi am avut toti stomach flu de la un copilas care ne-a vizitat. am bolit o zi si n-am dat un gram jos. o sa-mi cumpar un stepper ... poate ma va entuziasma un pic. poate ar trebui sa fac si eu yoga ca doar stau in india, invat de la mama ei ...
vreau si eu reteta asta de crema de zahar ars ...ca tot vorbim de dolofane. suna groaznic de bine. pleeeeaasseee.
am in weekend-ul asta 2 zile de nastere, in aceiasi zi :(. un copil de 3 ani si un barbat, frumos, geniu, prietenu lu barbate-miu .... de 42. aveti niste idei de cadouri? realiste? nu din cele ... din fantezii asa? da?
honey79 spune:
Sanzi...si eu la fel, cateva zile de 28 si apoi 29.
Inca-s ok, psihic...dar mi-e teama de marele 30,de la anul. Sper sa nu ma demoralizeze prea tare.
Mama lui Lucas... da, da...pune reteta. Poate o fac chiar de ziua mea.
Parca era un subiect cu Americancele in Bucatarie??
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
Ramona J spune:
Liris . Sint o pofticioasa!
Un joc fain pentru copii la virsta asta (si mai tirziu) e Wedgits. Pentru barbati geniali nu stiu ce sa recomand, ca nu cunosc niciunul LOL.
Oana, lens din ala mi-ar trebui pentru Ana, ca ea-i cu viteza. Mie imi trebuie un lens mai pe viteza lui Alex.
Miere, eu cred ca testul combinat cu eco iti dau o idee foarte buna daca e cazul sa-ti faci griji in legatura cu DS. Vad ca decizia e luata, e important sa fii linistita asa ca...
Alintaroma, iti pun reteta la sectiunea de bucatarie, OK? Imi place sa le avem acolo, mai arunc un ochi cind nu sint inspirata.
Ciuf, poti sa trimiti incoace Tiramisu flescait.
OK, imi facurati pofta cu crema aia de zahar ars. Mama facea una tare gustoasa, era ceva de genul 5 cani lapte, 5 de zahar si 5 oua... Cred ca-i trimit un e-mail sa ma lumineze.
Sinzi, la multi ani. Be happy , esti FOARTE tinara.
Sorry ca nu v-am scris numele in culori, ma grabesc.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miau-miau spune:
quote:
Originally posted by liris
multumesc ptr raspunsuri. intrebarea mea era in assumptia ca exsita o viza pe 10 ani. cum anume se calculeaza sederea maxima (de 6 luni) pe an? o sa ma mai interesez pe la fetele astea din zona si dc vreti va spun si voua.
parintii mei au avut viza dpe 10 ani, acum au trecut 10 ani si le-a dat inca una pe 10 ani.
in cazul asta, mergi la aeroport , te urci in avion si cind aterizezi aici nenea de la control iti pune o stampila de 6 luni. deci de cind ajunge in America, 6 luni. daca vrei, poti prelungi pina la 12 luni, completezi niste hirtii si trimiti la INS cerere.
adriana_m spune:
Honey eu cand am fost la petrecere afara am facut ca si dulce: salam de biscuiti (care a placut la toata lumea) si prajitura Raffaello (din aia cu nuca de cocos). Eu pe aici nu am vazut asa ceva asa ca le-a placut la toata lumea. Mai ales ca sunt dulci amandoua si usor de facut.