Fetele din America (112)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ciuf, e atat de frumos acolo, am stat 2 luni cu serviciul.E minunat sa vezi dunele alea imense ce dau in ocean.Valurile sunt micute dar e foarte frumos.Pt valuri mari si spumoase sa mereti neaparat la Biarritz si la Biscarose.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

ce locuri frumoase. uite ciuf cu 2 copii mici reuseste sa faca excursiile astea si eu nici macar la 35 minute pina la San Francisco nu ma urnesc, sa ma dau cu trebuletul ala istoric. si ma pling mereu ca nu merg nicaieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Go Miau, go!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fetelor, voi ati facut amniocenteza? Eu vreau neaparat sa o fac, dar ma costa 2000 de dolari, nefiind acoperita de insurance. Riscul de a pierde sarcina este mic, 1:1600 dar ma da inapoi costul asta imens. M-am programat pe 13 august. Faza este ca daca aleg triplu test+eco costa in jur de 1000 si nici macar nu am un diagnostic clar, ala e doar un statistic test, imi indica probabilitatea de a avea sau nu Down Syndrome.
Voi ati facut-o? Ce ma sfatuiti sa fac?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Am vb cu soacra-mea la telefon si am aflat unele dintre cheltuielile ce le au cumnatii mei si m-am ingrozit....papucei speciali pt corectia picioarelor, $2000/perechea si trebuie schimbati la fiecare 3 luni, 2 MRIs/luna a $12.000 fiecare, caruciorul cu rotile care va trebui schimbat in curand a costat $18.000.Pai in ritmul asta o sa ajunga la fundul sacului foarte repede...
Imi spunea ca singurul mod in care Elena, nepotica mea, poate si insured e ca, cumnata mea sa se separe de sotul ei ca sa beneficieze de Medicare.Cu cat ma gandesc mai mult cu atat imi e mai greata de sistemul asta bolnav....

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miereamara

Fetelor, voi ati facut amniocenteza? Eu vreau neaparat sa o fac, dar ma costa 2000 de dolari, nefiind acoperita de insurance. Riscul de a pierde sarcina este mic, 1:1600 dar ma da inapoi costul asta imens. M-am programat pe 13 august. Faza este ca daca aleg triplu test+eco costa in jur de 1000 si nici macar nu am un diagnostic clar, ala e doar un statistic test, imi indica probabilitatea de a avea sau nu Down Syndrome.
Voi ati facut-o? Ce ma sfatuiti sa fac?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

My baby

Eu stiu ca daca nu ai peste 35 de ani nu trebuie sa faci amnio.Eu nu am facut dar eu am ramas gravida la 22 de ani si am nascut la 23 asa ca nici macar nu am fost intrebata daca vreau sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ciufulici, superbe peisajele (iar Eva m-a omorit cu toaleta ei roz cu palarie, dar si poza cind statea cu batul poate-poate o prinde un peste este superba).

Miau...curaj la calatorii...si noi ne punem traista in bat destul de des, dar eu sint o mare lenesa, spre deosebire de Ciuf, si stau ca o vacuta in hotel. Sotul se roaga de mine cu cortul, dar mai des de o data pe an (cel mult) nu ma pacaleste. Mi se trage de la vacantele din Romania cind plecam cite o luna cu cortul (si mi-era frica la dusuri de painejenii aia imensi cu picioare luuuungi care se aciuiau prin colturi).

Miereamara daca ai sub 35 ani, fara antecendente in familie si un rezultat bun la triplu test, nu are rost sa faci amnio. La primul am facut pentru imi iesise prost rezultatul (de fapt mi se facuse testul in saptamina gresita) dar la al doilea testul a aiesti ok si nu am facut amnio, cu toate ca eram mai inaintata in virsta (oricum tot tinara dupa tabelele lor - 26 de ani)

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ocebine, eu am 30 de ani si am un var cu Down Syndrome, de asta vreau asa de mult sa fac amniocenteza, stiu ce inseamna sa ai in familie un asa caz, e un commitment pe viata si pur si simplu eu nu as fi in stare sa cresc un copil cu DS. Poate suna egoist, dar as renunta la sarcina dc as afla ca ceva e wrong.
Cred ca e mai ieftin sa zbor in romania si sa o fac acolo.

Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Vin si eu cu o rugaminte pt fetele care au terminat ASE-ul in tara si si-au echivalat studiile aici.
Eu mi le-am echivalat acum 4 ani si am primit BA, ceea ce am inteles ca e echivalentul a vreo 3 ani de colegiu. O prietena mi-a spus ca ea crede ca totusi ar fi echivalent cu BS. Voi cum ati reusit sa va echivalati studiile, ce degree ati primit?

Blackpanterro, tinem pumnii sa se rezolve cumva situatia nepoatei tale. Mie mi-e groaza incotro ne indreptam, norocul meu ca lucrez la guvern.

Andrada, tari ati fost cu sexul la porumb!

Astept si eu sfaturi. Multumesc.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Blackpanterro, e incredibil! Putini oameni ar face fata la asemenea cheltuieli.
Miere, eu am fost cam in situatia lui Anamaria - doar ca eram de virsta ta. Asa ca la Alexandru am facut amnio si a fost OK, iar la Ana n-am mai facut - desi aveam 35 de ani. Amnio nu e deloc lipsit de riscuri, eu as face testul. Dar asigurarea nu acopera chestiile astea?
Eu incep yoga in seara asta, asa ca mi-am tras in fata niste potato chips. Jur ca i-am luat de la raionul cu "healthy stuff".
Ca veni vorba de mincare, am facut un steak easy si gustos, daca va intereseaza ma duc la reteta sa scriu cum am facut.
Am emotii cu yoga asta, va spuneam ca-mi creste tensiunea cind imi spune pe vocea aia suava sa ma linistesc.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput