unde gasesc camasi braiconf ?
unde gasesc aceste camasi? erau odata in carrefour dar nu mai aduc.
si cele da la starconfex imi plac dar nici pe ele nu le mai gasesc.
am cumparat "de firma" si m-au dezamagit : abia ce le-am calcat sunt gata sifonate. doar unele de la cavaliere se comporta bine..in rest....iar cele de la bigotti....execrabile
sau poate imi mai dati voi idei de camasi ce se calca bine si sa fie din bumbac 100%
pupici!
gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)
poze noi
Raspunsuri
unboticutz spune:
massini ai incercat? au la unirea. si cele de la cavaliere mi se par ok. braiconf avea magazin pe mosilor si gaseai si in bucur obor la parter; n-am mai fost demult prin zona insa. oricum in bucur erau mai ieftine decat in magazinul de pe mosilor.
Emma are nevoie de noi!
sim_stoian spune:
La Obor au un magazin cei de la Braiconf. In rest, sotul are camasi Cavaliere, Steilmann si unele Bigotti (am gasit si o serie care se calca bine). Bine, am mai gasit in Austria unele faine.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
valentinag spune:
Pe Calea Victoriei,aproape de mag Muzica parca,era un magazin Brainconf!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
M&M spune:
Mai se gasesc si-n magazinul " Adam", vis-a-vis de Sala Palatului.
Cristina 29+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Ubi spune:
In Unirea, aripa Calarasi, e un magazinas care se numeste Comandor. Am luat eu acum 3 zile de acolo.
gogosel spune:
multumesc tuturor pentru raspunsuri !
am notat locatiile si o sa mergem.
da, cavaliere sunt ok(la fel si costumele) desi la inceput se calcau asa de greu incat ma dureau mainile de apasat pe fierul de calcat.
massini nu ma incercat, o sa testam insa...sunt satula sa tot testez pe banii mei.
cum am mai spus bigotti este o mare vrajeala. in afara de croiala buna , nu au nimic special desi te astepti la mult cand dai si 100 de euro pe o camasa.
am mai incercat senfo, marca de care sunt pline unirea si victoria, si iar o mare teapa..100%sintetic,transpiri numai cand te uiti la ele.
multumesc de raspunsuri!
pupici!
gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)
poze noi
asi spune:
Si noi am testat o gramada de feluri de camasi.Cele de la massini sunt in topul preferintelor.Braiconful face camasi cambrate si la grasuti nu merge.Cavaliere sunt bune dar cele care au 80-90% bumbac cele din bumbac 100% se decoloreaza.
Daca vrei camasi mai sport ,sunt unele faine de tot si ieftine la aboriginal.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
puisorul spune:
Si camasile Olymp sunt foarte bune. Sunt din bumbac si se calca super.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ancka spune:
In Baneasa Shopping Center am vazut pe site ca au magazin Braiconf. Uite link:
http://www.baneasashoppingcity.ro/store.php?name=BRAICONF
Anca