Regasiri (18)
Raspunsuri - Pagina 7

dayanara spune:
dbunny - ieri am fost sa caut crocsi dar aproape de casa si nu am gasit de copii, cei de oameni mari erau pe la 30-40 euro si da scrie made in china si pe ei, deci aia de.i vazusi la 29 erau originali au un crocodil pe catarama, cum erau in pozele puse de kokorina eu ii iau lui ivan din aia asa stil saboti de crocs
aici ai niste modele http://www.crocs.eu/shop/step1/index.php?shopcategory=kids&lang=EN&m=1&s=2
nu stiu de bubitele lui dani dar in parc am auzit mai multe mamici care descriau la fel, imi suna a virus
sanatate lui dani si distractie placuta
ivan si dayanara

Dbunny spune:
www.flickr.com/photos/dbunny/2560754173/" target="_blank">asa arata acum piciorusulnostru...
Si ca sa nu va plictisiti...www.dropshots.com/dbunny_28#date/2008-06-08/16:40:36" target="_blank">cantati cu noi
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mirona spune:
Dbunny - nu, inca nu am nici un raspuns de la acea firma. eu inca sper. ma gandeam/scriam doar in perspectiva.
imi pare tare rau de puiul tau - tare rau arata piciorusul. filmul inca se incarca. mai asteptam.
auziti fetelor - imi spuneti voi ca am innebunit sau sa-mi dau singura cu capu de pereti?
am socrela la noi - pentru ca am nevoie de ajutor cu fata pentru ca am de mers la interviuri. E de luni aici.
azi nu a mai rezistat si a plecat la fii-sa - cica vrea si ea o iesire - prin magazine ceva sa colinde - sa mai plece si ea. oki -n-am zis nika.
mai am maine un interviu si gata - poa sa plece (pana data viitoare).
deci numa o saptamana a rezistat? si eu ce dreq sa zic atunci?
eu de cand nu am mai beneficiat de o iesire prin magazine?
si mi-am mai auzit si ieri o faza - dar asta de la fiu-su - ea nu cred ca gandeste asa - dar el DA - cica o exploatez - ca profit de faptul ca e aici si o las prea mult pe Kara cu ea.
eu am facut curat, papa, interviuri - etc si cand mai puteam mergeam si cu ele in parc.
Azi am trimis-o si la biserica - sa mai aiba iesiri.
Zau asa ... o singura dupa-amiaza nu am avut chef de iesit afara (ieri seara)- si am trimis-o pe ea - si gata - o exploatez.
azi am imbracat-o pe Kara in pelerina de ploaie, cu cizmele de guma in picioare si am trimis-o afara cu ta-su. Cand au iesit pe usa ... ploaie mare, deasa si puternica.
Cica la el - ne-ai scos afara ca pe caini.
bai frate ... am innebunit eu?
acum am pe foc supa si la cuptor 2 yena cu papa Karei - care le pregatisem cat era el pe afara cu fata.
si mai am un pitic ... azi m-am simtit razbunata.
va mai amintiti de tipa din parc cu care m-am certat anu trecut? pe simplu motiv ca m-am luat de moatele fetei ei? ei bine - azi am vazut-o tunsa. Asa de bine m-am simtit .... m-am simtit razbunata. Si mai ales imi parea asa de bine pentru fetita ....
Deci anu trecut biata fata nu putea sa spuna ca o doare pielea capului de la moate - anu asta fiind mai maricica i-a spus mamei - si in consecinta a tunso. un bravo mare la amandoua .... noi insa ramanem certate - ca deh ... avem gura mare amandoua.
fug si eu o tura afara prin balti cu fata ... il las pe el sa aiba grija de papa de la cuptor.
of ca o sa mor o luna cu campionatu asta de fotbal. poate uita de papa si o arde.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

roxana c. spune:
N-am mai putut intra de ceva timp, am tot cautat destinatii de vacanta, m-am hotarat cu greu si acum sper sa am timp mai mult. Am trimis copiii in parc sa pot calca , dar "calc" pe calculator.
De citit ....am citit putin cand povesteati de vremurile cu burtica, am citit putin si vreau sa citesc tot, cred ca maine la servici.
Mirona, bafta la interviuri !
Dbunny, am vazut ca lui Dani i s-a infectat vaccinul, uite un ,sa-i treaca repede.
Violeta, LA MULTI ANI ptr Mihnea!
Dolores, imi pare rau ptr Davidut, n-am inteles prea bine , e de la vaccin? Si Calin a avut eruptie dupa vreo luna si ceva de la ROR, eram in spital cu el , a facut si febra, si fiind dupa operatie, m-a bagat putin in sperieti, pana a aparut eruptia, iar cand i-am spus dr. de familie a zis ca n-are cum, numai ca nu mi-a zis ca-s nebuna ( si citisem ca i se intamplase si Karinei)
Kokorina, nu te-am vazut in ultimele mesaje, cand ajungi iar in Bacau? Noi ne vom duce peste 2 saptamani, la parastasul de 7 ani al soacrei mele, voi cand va mai duceti?
Desiree, Dayanara, Dodo, Dastefa, Angi, Mayaione....sper ca n-am uitat pe nimeni,
Gata, fug la calcat.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

dolores spune:
nu roxana, nu e de la vaccin..nici eu nu stiu ce e..
intrebare..poate fi intoxicatie alimentara sau alergie..ma intereseaza dupa cat timp poate aparea o reactie la un aliment?
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil

roxana c. spune:
Cred ca o zi, maxim 2. Si nu stiu daca la intoxicatie sau alergie face si febra asa mare.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dayanara
dbunny - ieri am fost sa caut crocsi dar aproape de casa si nu am gasit de copii, cei de oameni mari erau pe la 30-40 euro si da scrie made in china si pe ei, deci aia de.i vazusi la 29 erau originali au un crocodil pe catarama, cum erau in pozele puse de kokorina eu ii iau lui ivan din aia asa stil saboti de crocs
aici ai niste modele http://www.crocs.eu/shop/step1/index.php?shopcategory=kids&lang=EN&m=1&s=2
nu stiu de bubitele lui dani dar in parc am auzit mai multe mamici care descriau la fel, imi suna a virus
sanatate lui dani si distractie placuta
Multumim de urari...fain site-ul cu crocs-ii, am avazut ca in orasel al mine sunt 2 magazine care vand crocsi...saptamana iitoare caut..
Da, cred ca e viric faza cu bubitele aviz Dolores... am vazut si la 3 din cele 4 verisoare al lui Dani...dar noi febra n-am facut, in schimb n-a mancat prea stralucit la pranz si peste cina a sarit...direct la bibe cu lapte...i-am dat Ambroxol ca nis iar muciosi

Miro draga...asa suntem noi mamele...cerem prea mult; sotilor, soacrelor, mamelor, fiecare cui ii pica ...mie sotul mai tot timpul imi zice ca-s cicalitoare ca-i cer prea multe...ca de ce nu-s multumita ca duce copilul in parc 20 minute!!! auza ma!!! 20 minute intregi! nu 19!! nu nu! 20!!!

Noapte buna, va pup ca-s rupta...
Dbunny cu

www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

kikineata spune:
Dbunny, Dolores...roseola debuteaza cu febra intre 3 -7 zile, apoi apare eruptia. Bubitele dc le apesi raman albe iar unele sunt rosii in interior iar exteriorul e ca un cerc albicios. Eruptia apare pe picioare, maini, fata, gat. Nu se da antibiotic pt. ca e viral.
Marani, la stomatita, inainte dar si dupa masa badijonari intai cu bicarbonat, apoi glicerina cu stamicin, insistat in mode special dimi si seara. Apoi pe gura de 2 ori pe zi un sfert pastila nistatin pisata si pusa cu suc/ceai/apa in lingurita. Cum descrii are si afte dar si o ciuperca asa ca e f bine sa eviti laptele/lactate o perioada sau ii dai doar cand n-ai ce altceva. 7 zile ar tb nistatin si pan la 10 zile continui cu badijonari.
Sanatate multa puilor!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Dodo-pui spune:
Buna dragi regasite, toti puiutzii bolnaviori si insanatosire grabnica!
Mamicile la poftesc la cafa si o gustarica
.
intregul

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan

Dumnezeu imposibilul!

roana spune:
Buna fetelor,
Nu am scris de ceva vreme. nu am net acasa defel. sun azi si ma cert cu aia. io nu pricep frate cum merge 1 saptamana din 4.
In alta ordine de idei am fost la TIFF am avut invitatie si am vazut multe filme. unele faine altele naspa. dar de...asa e la festival de film. A fost frumos ca mi-am incarcat bateriile oleaca si m-am relaxat.
In primul rand " la multi ani" MIHNEA. ce mare e mai VIO, 8 ani. sa fie sanatos in primul rand si cuminte ca frumos si destept e deja.
Sa il pupi tare tare.
Dbunny, Marani si Dolores imi pare rau de puiuti. ma gandesc la voi sa le treaca odata.
Desiree, felicitari pentru Octavianm ca face la olita. ALex nu da semne. si io incerc sa il pun ba pe olita ba pe wc (cu reductor) dar nu prea vrea. mai astept.
Miro va pup si pe voi si tin pumnii pentru noul job.
Angi, cum e cistita? sper ca a trecut.
Dayanara, Mephala,Aka va pup mult de tot si pe voi.
Dodo, cum e Bogdan? sper ca mai bine.
Noi suntem bine, am avut un weekend foarte plin. sambata am fost la Mitsubishi Adventure Day si Alex s-a jucat pe acolo ca un baiat mare. era personal specializat pentru copii. s-a jucat fotbal, oina si domino cu piese mari. super misto si ca de obicei noi nu am avut deloc aparat foto. data viitoare.
E tot mai matur, stie tot si mi-e drag de mor. ne iubim intruna si mie mi-e dor de el non stop. parca dolores zicea ca e dependenta de copil. si eu ma declar la fel.
Va las ca m-am intins de numa. scriu rar dar si cand prind calcu...nu mai scapati de mine.
Kokorina, tu ce mai faci? Bambo cum e caprita cu ochelarii?
Alex, la voi cum mai e? Dianarus? veniti de mai ziceti de voi fetelor.
Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Pupici multi