Regasiri (18)
Raspunsuri - Pagina 6

dastefa spune:
aka referitor la tusea seaca Daria a avut acum catva timp ,am tratat-o cu indiferenta pt ca un finut de al meu avea de amult timp manifestari de tuse seaca dar fara alte urmari.La Daria insa tusea seaca ,pe care nu o avea de obicei,s-a dovedit a fi inceputul unei raceli zdravene
violeta ce baiat mare!! sa-ti traiascasi.Cum e pana la urma,si-a castigat dreptul de a merge la mare?-sper ca-mi aduc bine aminte si nu fac vreo confuzie
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006

desiree spune:
dastefa, eu stiu cum e sa-i ia sange...daca are de unde..ca la octavian, la 3 luni, nu-i gaseau vena si l-au chinuit de m-au zapacit complet de suflet..si pe el de plans..avea rani in podul palmei cum l-au strans de manutza sa nu se miste...e groaznic..nu vreau sa mai trec prin asa ceva..si sper ca nici voi! sanatate multa dariei!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mirona spune:
salut gagix,
va pup pe toate.
Vio LMA! pentru micul printz. sa-ti traiasca feciorul mami.
dolores noi am facut ror-ul si apoi am facut o forma usoara de rubeola. Am avut puncte mici si rosii pe corp - pe piept s pe maini - atat. Punctele erau ca vf de ac si nu se scarpina - nu cred ca stia ea ce inseamna astape la 1 an si ceva. La o luna dupa vaccin am facut faza asta- febra mare inainte de a aparea bubitele - cam 39.6 - si a tinut 3 zile - apoi au aparut bubitele si au tinut 2 zile. I-am dat cu calamine - solutie mentolatade calmat pielea si sirop Claritine.
pupam Davidutzu sa se faca bine.
marani nu stiu nika de stomatita - dar stiu ca-s importante spalaturile in gurita inainte de mese - sa poata si ea papa ceva - incearca supe de pui semi-calde cu seringa, legumele pasate si lungite mult - tot cu seringa - dar incearca sa-i dai ceva sa pape.
Multa sanatate si voua .
Dastefa Doamne cat ati mai suferit si voi - Doamne Doamne.
Danita cum esti? cum e Paul? pupam si noi pe voi - sa va faceti bine
mai voiam sa zic cate ceva - dar tot uit - a da! - Desiree - felicitari mami pentru lasarea de fumat- io te sustin cu toata inima
si maiceva: Antonia arata super tare cu ochelarii pe nas- mi-e atat de draga .... de mor.
fug la treaba - poate poate mai apar pe seara la toate
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

dolores spune:
mayaione, asa stia si eu, a pot face forme usoare chiar daca fost vaccinati, insa, stupoare, pediatra cica nu poate face daca a fost vaccinat..spune si tu acum daca nu-mi vine sa turbez..pt ce o exista atatea informatii????si de ce da niste raspunsuri eronate"???
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil

dayanara spune:
violeta La Multi Ani lui Mihnea! sa creasca mare si sanatos!
mirona chiar ma intrebam ce mai faci, acu vad ca esti ok, kara ce face?
kokorina ?
ivan si dayanara

Mirona spune:
dayanara -merci de intrebare - sunt ok.
Kara e si ea ok - numai ca s-a cam rasfatat o leaca - de cand e buni aici .... dar asta e singurul dezavantaj.
Stiam eu ca am uitat ceva - Diana pupici grasi pentru blondul tau sa se faca bine. Cum mai e umflatura?
Dolores parca intrebai de gradi - si as opta pentru cresa/gradi - ceea ce o sa si fac din toamna. Oricum va intra in contact cu bolile - acasa sau in colectivitate - acum, ori la anu - daca-l dai - asa ca ... oricum tre sa te intorci la lucru ... asa ca ...
Apucati-va si cautati una numai buna pentru voi/David si din toamna fa si tu pasul cel mare.
Ce sa facem - asta e mersul lucrurilor.
Sa nu va spun ca acum - dupa faza asta de test la aceea firma - am coborat si eu cu picioarele pe pamant ... ooooaaauuuu - lucru, ooooaaauuu firma noua, oooaaauuu - Kara la gradi .... nasol.
Spre lucru -o ora - acolo 8-9-10 ore - inapoi spre casa 1 ora ... deci 12 ore departe de Kara ... ce-mi mai ramane? Un pusi - o baita si sa adorm cu ea in brate?
m-au apucat sensibilitatile, plansul ... etc etc - "e grele, fratilor!"
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

dolores spune:
david are temperatura 39
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil

Dbunny spune:
mai cat ati scriiiiis...azi ii duminica fetelor...ce-i cu voi?
dastefa ...chiar ca ati tras urat...eu tremur in picioare la un simplu vaccin a lui Dani..
marani nu stiu nimic nimic de stomatita, dar mi se pare un cuvant complicat pt o varsta asa frageda
Mihnea La multi ani

violeta69 spune:
multumim de urari.
defasta,da meregem la mare in grecia,ca a terminat cu FB clasa I
dolores cred ca i-ai dat ceva de febra...
si Mihnea a avut stomatita cand era la gradi,avea niste gogloaie albe in gura si i-am dat cu glicerina boraxata....cred ca lua ceva de acolo ca tot isi baga mainile in gura,jucarii si mai stiu eu ce?noroc ca am facut vaccinul contra hpatitei A ca altfel mai facea si hepatita
zilele trecute a facut si el febra,cred ca a fost racit ca nu-l durea decat gatul..
a vrut ins sa se duca la scoala,ca el cica vrea sa invete si acolo i-a fost rau,a vomat,mai tarziu la semi a dormit vreo 3 ore pe canapea si acasa toata noaptea si sambata toata ziua a fost cu febra....a fost si el cuminte...ca nu mai putea din cauza febrei sa topaie
azi e bine...s-a revenit vrea afara si cum e cm urat nu ma inteleg cu el sa stea in casa....
am incercat sa jucam tintar dar se enerveaza ca un bb cand pierde...
va
Dbunny,am cumparat o "tentativa" de tort s avem la ce pune lumnare i canta "la multi ani"....ca anul asta suntem singurei acasa si nu am pregatit nici o petrecere....poate la anul
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!