Regasiri (18)
Raspunsuri - Pagina 17
desiree spune:
carla, eu imi aduc aminte de tine, desi ai scris mai rar in ultimul timp! bine ai venit in clubul pasarilor de noapte!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
desiree spune:
quote:
Originally posted by angi_m
Acum merge filmuletul. Oare cat l-o tine?
picotind de somn pe langa calc..nu ma dau dusa pana cand nu iti fac o propunere de schimb de experienta....sau de copii..eu ti-o pun pe oala in 2 saptamani pe iulia si tu mi-l inveti literele pe octavian, asa ca sa imi mai calc din principii..ca tot vad ca e la moda alfabetul!

acu chiar va pup de somn usor
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
kokorina spune:
gagici,aici sant....nu ma cautati pana nu se termina campionatul mondial.noi iesim in oras,e o atmosfera de necrezut,toata lumea sarbatoreste,e super fain.ieri cand au jucat romanii,am iesit cu copchii.au fost atata de cuminti,si culmea e ca au vrut sa stea numai in brate.eu m-am bucurat,chiar daca l-am tinut pe pascal si este greu...pt ca prin aglomeratie numai dupa el m-as fi uitat,asa l-am avut in bratele mele si ne-am uitat si noi la meci.noi ne-am pus fulare la gat(eu,sormea si andi),cu culorile romaniei,ne-am desenat pe fata si pe copchii i-am desenat.apoi a venit nasul copchiilor si el si l-am desenat si pe el.eram singurii romani veniti sa facem galerie,sau marog,singurii care tineau cu romania...apoi am mai vazut cativa rataciti dar nu stiu daca erau romani.nu conteaza strigau si suedezii,turcii si cativa englezi pt romania....a fost o atmosfera super.au facut poze la copchii cei de la televiziunea nationala.si poza sophiei care era la tacsu in brate a pus-o pe homepage...avea culorile romaniei desenate pe fata...dragut.
asa ca vineri abia astept sa strig pt romania iar....
CARLA.....eu te tin minte si bine ai venit la noi!
va pup si jur ca nu v-am uitat pe nici una,dar nu mai stiu cum sa ma impart intre copchii,iesit afara,gatit,partide de meci,galerie si .....o sa invatam sa stam la olita dupa campionat.
dolores spune:
![]()

quote:
Originally posted by Mirona
P.S. de juma de ora vizionam doar filmuletu cu David dansatorulsi tot il cere si iar il cere ...
ori ii place baiatu ... ori cum danseaza ... inca nu m-am prins ... cert e ca-i place - il punem la boomark - poate papa si maine la fel de bine privindu-l.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
dolores si
David Cristian -22.11.2006-Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil
Dodo-pui spune:
Buna dimineata regasitelor,
O zi frumoasa va doresc.
Poftiti la o cafa
si o gustarica
.
intregul
.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
mayaione spune:
Dodo multam pentru cafea, acum o beau.
Dolores cum se mai simte David? Ca in filmulet pare mai mult decat ok
.
Dbunny si Ana a ramas cu ceva in gat si uneori e ragusita, uneori haraie, dar nu-i dau antibiotic. Daca haraie rau se da Ventolin doua zile, noua asa ne da mereu neonatologul care o monitorizeaza, ca pediatra sigur ne baga pe antibiotic daca o ducem la cabinet.
Angi am vazut noua coafura, ce sa mai zic, e mortala si sa stii ca tot invidioase suntem pe pletele ei
.
Carla bine ai revenit
!
dolores spune:
buna dimineatza, filmuletzul a fost facut inainte de a fi bolnavior
oricum e ceva mai bine, raspunde bine la tratamentul cu aciclovir
quote:
Originally posted by mayaione
Dodo multam pentru cafea, acum o beau.
Dolores cum se mai simte David? Ca in filmulet pare mai mult decat ok.
Dbunny si Ana a ramas cu ceva in gat si uneori e ragusita, uneori haraie, dar nu-i dau antibiotic. Daca haraie rau se da Ventolin doua zile, noua asa ne da mereu neonatologul care o monitorizeaza, ca pediatra sigur ne baga pe antibiotic daca o ducem la cabinet.
Angi am vazut noua coafura, ce sa mai zic, e mortala si sa stii ca tot invidioase suntem pe pletele ei.
Carla bine ai revenit!
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana
dolores si
David Cristian -22.11.2006-Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil
miki04 spune:
Sa va spun ca azi este prima zi de cresa pt. cristi.El n-a plans a ramas acolo cuminte la copii, dar eu am iesit afara si m-am jelit si eram si cu adi si a inceput si el sa planga si asa m-am calmat ca altfel pana la servici asa o tineam.
Nici acum nu sunt in stare sa fac nimic, sper sa nu planga si sa fie bine.
Va pup pe toate
roana spune:
Miki nu fii trista. stiu cum e sa il lasi acolo si tu sa pleci cu toate ca eu il las la mama nu la cresa. tin pumnii sa fie bine.
Koko ceva poze cu voi vopsiti? Bravo mami patrioata ce esti
...
Miro Kara e mortala. cate stie la fel si iulia lui Angi. fetele astea ne complecseaza. Bravo octa pentru statul fara pampers. cred ca noi si la 18 ani vom fi cu pampers si tzitzi.
Fetelor tb sa incep sa il intarc si el parca vrea tot mai mult. cum naiba sa fac? ca nu as pleca fara sa fie intarcat deja. ma trage de tricou. sunt disperata
. idei....
Dolores, pupici la dansator. si alex cvum aude putina muzica cum incepe sa se bataie.
Va pup pe toate toate.
sper sa pot reveni mai incolo.
Dbunny spune:
mayaione...pt noi ventolinul e mai rau ca antibioticul
, contine cortizon...si cortizonul ne agita la maxim, avem inclusiv terori nocturne...
miki...toate trecem prin asta...si eu am plans cand l-am lasat pe Dani...pup
Revin
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu