Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 21
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Cleo bine ca ai scris lucrurile alea despre primlele zile - nu le-am mai vazut nicaieri asa scurt si la obiect. Oricat de scary ar parea, sunt lucruri foarte bune de stiut.
Lori40+
asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
si cel mai important: trec repede!!! si dupa aia e mult mai usor si mai frumos!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra povestea nashterii
Magnetism79 spune:
Ma fetelor cele care trebuia sa nasteti ce faceti? Cred ca o sa o iau inaintea voastra, am o senzatie asa de ciudata in ult ore , doct mi-a spus ca bebe e o.k si sapt viitoarte imi face ceza, deci GATA , RAMANE SA NE VEDEM MARTI sa stabilim ziua cand va fi.
Oricum vorba lui MISS deja mi-am pierdut rabdarea si in plus daca as fi nascut natural si mai depaseam si termenul cred ca ceream cezariana , nu mai aveam asa de multa rabdare.
LORI, acu nu vreau sa te sperii dar am auzit ca la inducere durerile ar fi mult mai mari si in plus si travaliul dureaza mai mult, oricum iti tin pumnii sa fii bine si tu si bebe, poate scapi repede.
A propos de alti copilasi, noi ne propuseseram sa facem vreo 3 dar acum cand vad ca sunt de-abia la primul si imi e destul de greu cand inca nu am nascut( si credeti-ma eu am ajutoare serioase: soacra, soramea , nasa varamea, matusamea), ma gandesc daca sa-l fac si pe al doilea, dar oricum asta va fi mult mai tarziu( peste 3,4,5 ani)
Pupici,
Va umaresc si mai bag un castron de capsuni
Lavi+37 cu Bogdanici Pogonici
ancaurn spune:
quote:
Originally posted by Magnetism79
Ma fetelor cele care trebuia sa nasteti ce faceti? Cred ca o sa o iau inaintea voastra, am o senzatie asa de ciudata in ult ore , doct mi-a spus ca bebe e o.k si sapt viitoarte imi face ceza, deci GATA , RAMANE SA NE VEDEM MARTI sa stabilim ziua cand va fi.
Oricum vorba lui MISS deja mi-am pierdut rabdarea si in plus daca as fi nascut natural si mai depaseam si termenul cred ca ceream cezariana , nu mai aveam asa de multa rabdare.
LORI, acu nu vreau sa te sperii dar am auzit ca la inducere durerile ar fi mult mai mari si in plus si travaliul dureaza mai mult, oricum iti tin pumnii sa fii bine si tu si bebe, poate scapi repede.
A propos de alti copilasi, noi ne propuseseram sa facem vreo 3 dar acum cand vad ca sunt de-abia la primul si imi e destul de greu cand inca nu am nascut( si credeti-ma eu am ajutoare serioase: soacra, soramea , nasa varamea, matusamea), ma gandesc daca sa-l fac si pe al doilea, dar oricum asta va fi mult mai tarziu( peste 3,4,5 ani)
Pupici,
Va umaresc si mai bag un castron de capsuni
Lavi+37 cu Bogdanici Pogonici
Tinem pumnii marti. Eu am nascut prima data cu indusa si am avut un travaliu de 6 ore in total, din care doarmaxim o ora au fost dureri mari, dar si alea suportabile. Citisem si eu ca la indusa durerile sunt mai mari, dar travaliul e mai scurt. mie mi s-a parut chiar usor fata de ce am auzit pe la alte mamici. Cred ca pana la urma...cum iti e norocul. Uite, acum am incercat inducerea de doua ori si nu a fost sa fie. Asa ca va fi totul absolut natural, fara nici o interventie. Sper pe la noapte sau pe maine.
Poze
40+ 3 zile cu
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)
puturos si de 2 x capos