Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ylari, scumpa, nu te panica, poate ca bebeluna vrea doar tandrete si apropiere, se simte in siguranta cand e la tine in brate si de aceea plange cand o pui jos... Multi copii sunt asa, nu trebuie sa le lipseasca neaparat ceva biologic sau sa aiba dureri, ci pur si simplu sunt dornici de contact si sunt mai lipiciosi... Trebuie sa te "sacrifici" (oricum sunt convinsa ca nu e un sacrificiu) si sa stai cu ea in brate, sa te plimbi prin casa, in felul asta se mai linisteste si nu se simte singura...

Felicia 37+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

quote:
Originally posted by alexuta75

Felicitari Gabitza! Sa fiti sanatosi amandoi si sa te bucuri de copilasii tai! Pana la urma a iesit cand a vrut el! Deja are personalitate! Abia astept sa ne pov cum a fost!

Ylary, mie mi-a recomandat dr. Colic Baby 3 ml de 3 ori pe zi, si Calma Baby, 3 ml seara, insa nu le-am gasit si am vb cu o prietena sa mi le aduca abia luni, asa ca nu le-am testat. Am inteles ca sunt bune, sunt pe baza de plante medicinale, chiar Gabitza spunea ca i-a dat primului copil si a fost multumita.

Alexandra, mamica de fetite

Merci, eu le am pe amandoua. Colic Baby mi se pare ok... Ma interesa acum Calma Baby. Asta mica nu doarme de la 6 dimineata, m-a tampit de cap, urla ca din gura de sarpe daca o pui jos. Adoarme, dar daca o pun jos se trezeste si incepe sa urle...................... Nu are colici, ca daca o iei in brate (si te plimbi cu ea, caci nu e de ajuns doar sa o iei in brate) nu mai are nimic, chiar adoarme. Nu stiu ce sa zic, dar nu mi se pare deloc normal sa nu doarma atat. Voi ce ziceti?

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Ylary, asa e si Antonia mea. Eu si acum sunt cu ea in brate. Dr. mea mi-a spus ca e rasfatata, ca am obisnuit-o eu in brate, si e posibil. A mea urla noaptea, azi noapte de ex s-a trezit di ora in ora pana la 3 can a plans pana la 5. NU vroia nimic, doar sa o iau in brate si sa ma plimb cu ea prin casa. Eu sunt rupta de spate. Si capiata de cap. Acum vreau sa dorm o ora, ca vad ca ea doarme ( la mine in brate) si se pregateste de noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Ylari, scumpa, nu te panica, poate ca bebeluna vrea doar tandrete si apropiere, se simte in siguranta cand e la tine in brate si de aceea plange cand o pui jos... Multi copii sunt asa, nu trebuie sa le lipseasca neaparat ceva biologic sau sa aiba dureri, ci pur si simplu sunt dornici de contact si sunt mai lipiciosi... Trebuie sa te "sacrifici" (oricum sunt convinsa ca nu e un sacrificiu) si sa stai cu ea in brate, sa te plimbi prin casa, in felul asta se mai linisteste si nu se simte singura...

Felicia 37+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)

Ai dreptate, Miss, Alexia era la fel si este intr-adevar lipicioasa si iubitoare. Imi spune toata ziua ca ma iubeste si sta numai dupa mine. Asa sunt unii copii, mai lipiciosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:

quote:
Originally posted by YLARI

quote:

Felicitari Gabitza! Sa fiti sanatosi amandoi si sa te bucuri de copilasii tai! Pana la urma a iesit cand a vrut el! Deja are personalitate! Abia astept sa ne pov cum a fost!

Ylary, mie mi-a recomandat dr. Colic Baby 3 ml de 3 ori pe zi, si Calma Baby, 3 ml seara, insa nu le-am gasit si am vb cu o prietena sa mi le aduca abia luni, asa ca nu le-am testat. Am inteles ca sunt bune, sunt pe baza de plante medicinale, chiar Gabitza spunea ca i-a dat primului copil si a fost multumita.

Merci, eu le am pe amandoua. Colic Baby mi se pare ok... Ma interesa acum Calma Baby. Asta mica nu doarme de la 6 dimineata, m-a tampit de cap, urla ca din gura de sarpe daca o pui jos. Adoarme, dar daca o pun jos se trezeste si incepe sa urle...................... Nu are colici, ca daca o iei in brate (si te plimbi cu ea, caci nu e de ajuns doar sa o iei in brate) nu mai are nimic, chiar adoarme. Nu stiu ce sa zic, dar nu mi se pare deloc normal sa nu doarma atat. Voi ce ziceti?

YLARI

Ylary, asa e si Antonia mea. Eu si acum sunt cu ea in brate. Dr. mea mi-a spus ca e rasfatata, ca am obisnuit-o eu in brate, si e posibil. A mea urla noaptea, azi noapte de ex s-a trezit di ora in ora pana la 3 can a plans pana la 5. NU vroia nimic, doar sa o iau in brate si sa ma plimb cu ea prin casa. Eu sunt rupta de spate. Si capiata de cap. Acum vreau sa dorm o ora, ca vad ca ea doarme ( la mine in brate) si se pregateste de noapte.

Of, of, saracutza de tine, ce te mai chinui si tu...

Eu am mai observat insa ceva: de ieri, cand ii dau sa pape, e foarte foarte agitata la inceput, suge de 2-3 ori, incepe sa urle (ii scot biberonul, stam cateva secunde, apoi o luam de la capat). Ma opresc un pic, o ridic pe umar, eructeaza si apoi papa mai linistit (din ce in ce mai linistit).......... Ce greu e cu copilash........... uof, uof.... (nu ca m-as fi asteptat sa fie ca in reclamele la uleiuri ptr copii sau ceva de genul asta, dar pur si simplu ma stresez, ma dispera sa o vad ca plange si nu stiu/nu inteleg de ce...). Acum a adormit (15.13) Va zic cat a dormit mai tarziu (sper)

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ylari, si a mea e la fel. In pat mariie, cariie, pariie. In brate nik. Mai nou, o pun pe pieptul meu, in pozitia Miamutsica, si citesc in pat cu ea. SI adoarme...cand o pun alaturi, sa vin sa va scriu: scandal.
A, daca face caca s i murdareshte si putulica, io o duc la chiuveta, si o spal si cu apa caldutsa, chiar daca nu a apucat sa se incalzeasca bine la robinet. Mi-e frica sa trag si sa curat de fiecare data putulica, iar daca de 2-3 ori pe zi o spal cu apa calduta, si seara o tin 10-15 min la baie in copaie, cu putsa cu totul scufundata, apoi o controlez si e curata, nu tre sa mai insist mult pe acolo.
A, nu am mai cetit de mult timp serios pe forum, voiam sa va zic ca am lapte cacalau, am alaptat pitica, si mi-am muls sanii amandoi, si am deja o rezerva de 150ml in frigider. Si arata destul de gros, conssintent, nu e apos. Doar pitica mea nu mananca suficient la o masa, 50ml -60ml, cat imi iese de obicei, la proba suptului, chiar daca papa des, nu cumuleaza cei 600ml cam cat ar trebui sa ia un bebe de o luna. Dar chiar si asha, nu ma sparii, o sa mai creasca si sper sa fie mai mancacioasa.
Si ma uit acum, din urma, fetelor, sunt mamici de 1 luna, dar avem si mamici de 2 luni!!!
DanaM+DeeaPui, la multi ani la puiutii care au azi o lunitsa... si pe unde sunteti? DanaM, stiu ca ai 2 fete cucuiete..dar mai vino seara pe la noi...
MissParker, dai cu ceaiuri, lichide, unele infectii incipiente renale dau inapoi, fara sa apuce sa se instaleze, doar daca consumi multe lichide. Asta mi-a zis-o un dr generalist, la care am fo in timpul sarcinii, ca lichidele multe fac numai bine!!
Lorich, ai intrebat de indemizatie pe card. Nu stiu ce sa zic, tati a fo cu dosarele cu acte, si a zis asha: ca trusoul si nu mai stiu ce, care se dau o singura data, tre sa merg io sa le ridic (de undeva sub geam la Socrate, cica ), alocatia se poa da pe card, care tre deschis initial, pe numele meu, si dus apoi NU STIM UNDE un extras de cont, ca sa aiba si ei nr contului unde sa livreze...
SI dupa aia, aia 6 mil. pt care tre sa ducem un alt brats de acte, cred ca pot fi primiti tot pe card.
O sa merg la vreo banca in zona,s i sa intreb si va zic exact ce imi zic. Eventual sa caut una cu comisioane 0.

am vazut ca si Reallaura viseaza la Peru. Si tati al nostru, tot. Desi, facusem acu ceva ani un calcul, si ii ziceam ca viseaza cai verzi pe pereti, ca e o himera, ca costa numai avionul cat cashtigam noi intr-un an, atunci, etc. Acum, ori cashtigam mai mult, ori s-a mai eftinit , ca si io incep sa visez la Lima, MachuPichu si titicaca.
Deocamdata m-am ales numai cu caca.

parca alexa75 are pui cu colici. La noi functioneaza f. bine Infacol=SabSimplex. Adicalea il ajuta sa dea partsuri, si nu mai plange& frichine pt fiecare....Si cand nu ii dau, se vede, peste 24 ore incepe chinul (efectul nu e imediat, dureaza cam 1 zi pana incepe sa se linishteasca)

socrate, am luat de la avent nishte borcanashe de stocat. Alea cu pungile nu am priceput cum si de unde, alea le-am gasit rapid in farmacie, 10 borcanashe 66 roni. E scump, de la un muls (de azi dimineatsa, cand contractul cu Icil-ul era overwhelmed) am umplut un borcanash (160ml). Ma mai studiez io cum e si cu pungile, poa is mai eftine.

aldaesme, ne-aei emotionat!!!! Sunt io cu hormonii in cap/inima, dar sunt asha usor de emotionat acum...

fetelor, de aelita mai stiti ceva? ea cu rochitsele alea superbe facute de mana ei piticei...acu cu 2 fete face mai rar, dar ceva mai fenomenal, zic !!

getutsule, ai nishte poze super. Si bebe la mine face mutre, dar nu pot sa i le prind, tu ai o arta anume, ori flacaul tau e mai expresiv!!

Ylari, si io fac tot timpul pauza pt ragaiit. Dar a mea ragaiie usor, si de la basculare orizontal/vertical/orizontal ragiie. Fata lui mama
mihaser, cum te descurci cu 2 pui?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Ah, fetelor, sa stiti ca inca doarme, pasarika lu' mamica!!!!
Miss, cred ca ai dreptate, are fata nevoie de caldura mea, si nu e vorba de sacrificiu dar la un moment dat simti ca o iei razna, ca te prabusesti, eu una sunt si mai firava un pic... Azi oricum, am batut toate recordurile, aproape 4 ore tinut in brate in continuu, cu cantat + batzait + dansul ploii (asa rade Iuby de mine) + diverse alte miscari suspecte... Eh... dar nu sunt suparata pe ea ptr treaba asta catusi de putin, doar sunt ingrijorata sa nu isi faca rau daca nu doarme cum trebuie. Auziti, dar mi-a picat si mie o fisa, este posibil sa nu doarma ptr ca am inceput sa ii dau calciu?????

Cleo, te pup! Si eu as spala-o la chiveta dar aici in blocul nostru minunat:
1 - in timpul zilei nu curge apa calda, ci doar pe seara dupa o anumita ora
2 - acea apa care curge la robinetul de apa calda e oarecum murdara (cu rugina prin ea)

Asa ca trebuie mereu sa incalzesc. Nu-i bai, incalzesc, dar uite ca daca se crede cineva mai desteapta, se baga si face rahatul praf...

Am pus-o si eu ieri pe pieptul meu si tata (au fost ieri pe la mine) chiar a ras de noi, ne-a facut maimutze, ha, ha, ha.......

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ylari, stai linistita ca si al nostru e la fel: greu de pacalit si pus in patutz.
Si eu ii dau calciu, 3 ml oata la 2 zile...nu-i place deloc.
Doloress iti multumesc si eu in numele lui sis si ma bucur pentru ea...

Cleo, , cu asta m-am ales si eu pana acum din planurile de peru...dar ai spus-o mai plastic...

Fetele, eu am fost eu la Medicover la control.
Baiatul meu a luat1 kg in 3 sapt! si a crescut 5 cm.
acum are 4100 gr si 56 cm.
Il iubeste mama. Sunt atat de bucuroasa ca totul e ok.
mi-a indicat sa-i fac program, ceea ce si voiam.
nu-l pun la san decat la interval de min 2 ore si nu ne lungim mai mult de 20 min cu un san!

oof, am atata de calcat si nici curat n-am facut azi.
voiam sa caut ceva de imbracat pt parc, dar nu pot, draga sa probez decat s sau m si alea ma strang si-mi scot suncile...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Felicitari Iulia, sa-ti traiasca gogosica! Sa fiti sanatoase si norocoase! Iti doresc recuperare rapida!!!

Felicitari si pt. Gabitzam, mami de Raducu, sa fiti sanatosi! Recuperare rapida!

La ambele mamici sa le traiasca bebeii, sa creasca mari si cuminti si sa aiba noroc in viata!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Reallaura

Ylari, stai linistita ca si al nostru e la fel: greu de pacalit si pus in patutz.
Si eu ii dau calciu, 3 ml oata la 2 zile...nu-i place deloc.
Doloress iti multumesc si eu in numele lui sis si ma bucur pentru ea...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mie mi-a zis sa ii dau 5 ml / zi timp de 10 zile / luna. Poate e prea mult???

Cleo ai fost bestiala cu titicaca al tau!!!

Fetelor, sa stiti ca eu ma facusem ditamai taurina in ultima saptamana de sarcina ma transformasem intr-o mica bovina, aveam 80 kg, ceea ce te facea sa sari peste mine decat sa ma ocolesti. Raportez ca am ajuns acum la 61-62 si ma simt o silfida....... Ha, ha, ha!!!! Sper sa o tin tit asa... Visul meu ar fi sa ajung din nou la 48-49 cat aveam cand l-am cunoscut pe Iuby (e adevarat, eram muuuuult mai tanara si eu - merita sa incerc) daca nu, macar 55 cat aveam inainte sa raman si tocmai tinusem Dieta Daneza. Ma bate gandul sa tin din nou regimul asta, desi stiu ca nu trebuie tinut mai mult de o data la doi ani.

Fetelor, sunt asa de trista ca nu mai am laptic, asa de mult mi-am dorit sa alaptez fata cat mai mult... Si ma apuca asa o tristete cateodata, sa ii multumesc lu' soacramea, nu? Recunosc ca si eu am fost foarte sensibila si am plans mult... Dupa cezariana am plans doar ca ma gandeam ca uneori am fost rea cu ai mei si i-am facut sa sufere si nu mai pot da timpul ninapoi, raman cu pacatul asta... Auziti la ce ma gandeam eu dupa cezariana... Au fost si durerile de cap care m-au stors de puteri... Mi-am dorit asa de mult sa nasc normal si nu am reusit. Mi-am dorit asa de mult sa alaptez fata mult... si nu am reusit... Si mi-e frica ca asa de mult am dorit copilul asta si o iubesc asa de mult... Vreau sa imi dea Dumnezeu intelepiuce sa stiu sa o fac sa ma iubeasca asa cum o iubesc si eu, sa stiu sa o cresc desteapta si sigura pe ea... E asa o presiune de mare pe umerii unei mame... asa de multe lucruri la care nu m-am gandit inainte de a ramane insarcinata... Hai ca am picat in butoiul cu melancolie, se scoala fi-mea si ma aduce imediat cu picioarele pe pamant... Vedeti, nu e bine sa ma lase sa ma relaxez prea mult... :)

V-am zis ca am dormit si eu pana adineauri langa ea? Lui iuby mai are putzin si ii zbarnaie musca in gura...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by monik16

Felicitari Iulia, sa-ti traiasca gogosica! Sa fiti sanatoase si norocoase! Iti doresc recuperare rapida!!!

Felicitari si pt. Gabitzam, mami de Raducu, sa fiti sanatosi! Recuperare rapida!

La ambele mamici sa le traiasca bebeii, sa creasca mari si cuminti si sa aiba noroc in viata!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

ieee, uite cine a mai ajuns pe la noi!!
acum realizez, fata ta are acelasi nume ca si Sara-maria lui Alina_anto. Si la noi Sara era a2a oiptiune dupa Mara

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput