Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

gabitzam

Felicitari din inima, o recuperare rapida si toate cele bune alaturi de micul print!

Bine-ai venit pe lume, ambitiosule Radu Alexandru, sa fii norocos si sa ai parte doar de clipe fericite si bucurii nenumarate!!

Getutza, vai, ce m-a impresionat floricica de la ursuletul tau scump si bucalat. Ce zambete tragea in filmulet si ce ochisori frumosi si expresivi are, exact ca mamica lui Iar tu sa ai grija mare de tine si sa te faci bine repede!!

DanaH, las’ ca-i trece repede lui Federer cand va castiga la Wimbledon, ca acolo e in elementul lui... Nu stiu de ce ma enerveaza asa baiatul asta, mi se pare rece, cumva imbatranit inainte de vreme, inert pe dinauntru, fara sare si piper, nici nu stiu cum sa-l descriu... Nadal imi place ca e „Hitzkopf“ din ala pasional, nebun, zbanghiu, care da totul pe teren si te face sa te implici ca sa tii cu el... Niciodata nu mi-au placut jucatorii cerebrali si fara emotii... Ma refer la barbati, ca de exemplu pe Steffi Graf am iubit-o... Oricum, nu mai sunt nici eu asa nebuna cu tenisul de cand s-au retras marii mei favoriti (Boris, Agassi, Steffi), parca nu se mai joaca asa frumos... sau poate doar imbatranesc eu Chiar aseara ma gandeam sa nu cumva sa-mi faca bebicul vreo figura si sa nu ma lase sa vad maine finala Federer-Nadal... si ce idee crezi ca mi-a venit? Vizavi de spital a deschis un mic restaurant turcesc care are televizor si e pus permanent pe Eurosport. Ei, eu ma si vad – printre contractii – ca-l trimit pe Bogdan la aia sa vada cat e scorul Este ca nu mai sunt sanatoasa la cap? Hai ca m-ai innebunit cu pozele noi, i-ati facut Teodorei tort de o luna? Adorabil, cu pantofiorii aia roz Dar si tortul lui Alex a fost bestial, pariez ca l-ati dat gata! Si m-a frapat ce seamana intre ei, se vede la cada si in poza unde Alex o tine in brate...

Fetelor care alaptati sau ii dati lui bebe sa pape noaptea (presupun ca toate faceti asta), voi ii schimbati pe bebici de pampersi la fiecare alaptare? Chiar si noaptea?

Ylari, mi-e mai bine, mersi de intrebare, ii dau tare cu ceaiurile alea speciale pentru vezica si rinichi, beau apa in prostie, sa se curete tot nitritul care era acolo... si vad ca m-au lasat complet si durerile... Pana la urma am renuntat la sosete, ca mi se umflasera iar niste butuci de ma dureau si talpile... acum stau numai cu pantalonii de pijama si sper sa fie ok, ca de cald e cald... Ai grija mare cu stersul la pasa pentru aia mica, intotdeauna din fata spre spate si nu o mai lasa pe dobitoaca de socrella sa se bage ea, cu cunostintele ei de acum 60 de ani... Mai, nu mai vorbiti de , ca Bogdan saracul nu mai poate, abia asteapta si el unda verde si mi-e groaza cand ma gandesc cat mai avem de asteptat...

In rest, am dormit binisor azi-noapte, desi am avut cateva vise ciudate... dar nimic care sa ma sperie... Acum ascult Vangelis in timp ce va scriu, imi incalzeste inima... Apropo de muzica, la spital au CD player si ni s-a spus ca putem veni cu muzica noastra, ca s-o ascultam in timp ce asteptam sa ne dilatam... Ei, eu ezit intre Vangelis (muzica instrumentala, relaxanta) si chestii gen "Snap - I got the power" care sa ma ambitioneze spre sfarsit... Cred ca-mi fac mai multe CD-uri, sa le pun in functie de cum am nevoie... Voi ati avut muzica la nastere?

Felicia 37+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Gabitza felicitari sa iti traiasca bb Raducu, sa ve mearga bine si usor, sa ai laptic sa pape bb si sa nu aveti colici.

Noi am avut cele 2 treziri peste noapte dar de la 5 jumate nu a mai vrut sa doarma si asa nu am putut nici noi sa dormim. Asta e, poate la pranz.

In fine a mai papat si a adormit de la 9 inca doarme dar va tb sa il trezesc ca sa mancam si noi dupa ce papa el si sa mergem la plimbare. Ne-a luat tati o gentuta smechera pentru lucruri de bb.

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata fetele...
Sunt bucuroasa si vreau sa ma laud, : mi-a facut Doloress o superinvitatie. Acuma nici nu ma mai gindesc sa le trimit pe mail, am sa procur repede hirtie lucioasa si le printez undeva color. Barbati-miu a fost si el superincintat de ea.Sunt asa de fericita de parca eu m-as fi muncit la ea, dar chiar sunt intr-o stare de euforie...

Gabitzam, felicitari!!!!!Sa-ti traiasca baietelul nr 2, sa va bucure si tie iti doresc refacere rapida...

Getutza, e o papusica Bogdanel, sa-ti traiasca!!!

Andora...cred ca-ti smotocesti baietelul deja, nu-i asa mami?

Lorich, tu cum mai esti?Hai Lori!!!

Ancaurn, punem majoretele in functiune nu trebuie sa ai cine stie ce semne prevestitoare...asa ca poti sa te astepti oricind si fara contractii si fara dopuri&co...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Doloress mama, m-ai facut tare invidioasa pe invitatia pe care i-ai facut-o Simonei... Da-mi si mie te rog in cateva cuvinte indicatii despre cum se poate modifica poza aia, ca si eu ma pricep cu Powerpoint si Adobe Photoshop si chestii din astea, vreau sa-mi fac si eu... Te rog mult si saru'mana anticipat!

MissParker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simona eu sunt bine, am facut o mazare sote, m-am trezit dimineata cu gandul "inca o noapte in care nu mi s-a rupt apa' Eu mi-as dori mult sa nasc luni, ca sa am sanse la epidurala, dar daca voinicul vrea azi-maine.... eu... il astept cu mare drag.

Lori 40+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by socrate

Gabitza felicitari sa iti traiasca bb Raducu, sa ve mearga bine si usor, sa ai laptic sa pape bb si sa nu aveti colici.

Noi am avut cele 2 treziri peste noapte dar de la 5 jumate nu a mai vrut sa doarma si asa nu am putut nici noi sa dormim. Asta e, poate la pranz.

In fine a mai papat si a adormit de la 9 inca doarme dar va tb sa il trezesc ca sa mancam si noi dupa ce papa el si sa mergem la plimbare. Ne-a luat tati o gentuta smechera pentru lucruri de bb.

Noemi, mami de Edvin Sebastian

Dragutza, parca tie iti recomandase doctoressa CalmaBaby?? I-ai dat puiutzului? Scuze daca nu am retinut corect...
Nu imi spune, ca si Mitzi asta a mea nu mai doarme de la 6. De la 9 fac ture cu ea in brate, acum am cedat nervos si am pus-o jos.................... Noroc ca au plecat socrii la padure (v-am zis ca socramiu e de treaba, i-a zis Iuby ca soacramea ma face cu nervii si uitati, azi a scos-o din casa) Mai devreme ma bufnea rasul, se imbraca Iuby sa plece la cumparaturi, si la un moment dat era in putza goala - Doamne, tare mi-am dorit sa intre soacramea atunci in camera, cred ca as fi murit de ras!!! Ma tavalesc si acum doar amintindu-mi si imaginandu-mi! Aoleu........... Fetelor, daca vine soacramea cu forte proaspete de la padure si se ofera sa stea toata dupa amiaza in camera????????? Voua cam cum va dorm puiutzii fetelor? Eu stiu ca nu trebuie sa doarma chiar ca inainte, dar azi de cand s-a trezit nu mi-a dormit deloc si nu mi se pare normal... O sa se culce pe dupa amiaza, isi face somnul si la noapte ma tzine pe pereti................. My God! Nici nu vreau sa ma gandesc...

Miss Parker, incearca totusi sa tii niste papuci macar in picioare... Te mai protejeaza. E bine ca bei lichide multe, previne si umflatul picioarelor, stiu eu! Merci ptr "tips", stiam si eu ca imi eplicasera alea de la Medicover.

Va pupez!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Simonacip merci de majorete. Se pare ca bebe va veni totusi zilele astea, ca am pierdut o bucata mare de dop chiar acum vre-o ora. Deocamdata nu era cu sange, deci nu e tot, dar totusi e un semn. Dr zicea ca probabil la noapte, maine, sau cel tarziu luni. Acum, cum o vrea bunul Dumnezeu si Dragos cel Capos. Profit ca ma simt excelent, nu ma mai doare nici spatele, nici bebe nu mai apasa pe vezica si spal, calc, fac curat si mancare, sa stau apoi linistita. Poate toate astea o sa-mi rupa si apele.

Doloress super invitatia. Chiar, te rog, da-ne si noua cateva explicatii referitor la cum se face! Please!

Poze
40+ 2 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
puturos si de 2 x capos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Felicitari Gabitza! Sa fiti sanatosi amandoi si sa te bucuri de copilasii tai! Pana la urma a iesit cand a vrut el! Deja are personalitate! Abia astept sa ne pov cum a fost!

Ylary, mie mi-a recomandat dr. Colic Baby 3 ml de 3 ori pe zi, si Calma Baby, 3 ml seara, insa nu le-am gasit si am vb cu o prietena sa mi le aduca abia luni, asa ca nu le-am testat. Am inteles ca sunt bune, sunt pe baza de plante medicinale, chiar Gabitza spunea ca i-a dat primului copil si a fost multumita.

Alexandra, mamica de fetite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Simona eu sunt bine, am facut o mazare sote, m-am trezit dimineata cu gandul "inca o noapte in care nu mi s-a rupt apa' Eu mi-as dori mult sa nasc luni, ca sa am sanse la epidurala, dar daca voinicul vrea azi-maine.... eu... il astept cu mare drag.

Lori 40+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???

Mananca mazare si tot ce-ti doreste inimioara, ca maine- poimaine treci pe fripturi si lactate :) Tinem pumnii sa nasti cand iti doresti si cu epidurala, care sincer, e mana cereasca! Iti spun din experienta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by alexuta75

Felicitari Gabitza! Sa fiti sanatosi amandoi si sa te bucuri de copilasii tai! Pana la urma a iesit cand a vrut el! Deja are personalitate! Abia astept sa ne pov cum a fost!

Ylary, mie mi-a recomandat dr. Colic Baby 3 ml de 3 ori pe zi, si Calma Baby, 3 ml seara, insa nu le-am gasit si am vb cu o prietena sa mi le aduca abia luni, asa ca nu le-am testat. Am inteles ca sunt bune, sunt pe baza de plante medicinale, chiar Gabitza spunea ca i-a dat primului copil si a fost multumita.

Merci, eu le am pe amandoua. Colic Baby mi se pare ok... Ma interesa acum Calma Baby. Asta mica nu doarme de la 6 dimineata, m-a tampit de cap, urla ca din gura de sarpe daca o pui jos. Adoarme, dar daca o pun jos se trezeste si incepe sa urle...................... Nu are colici, ca daca o iei in brate (si te plimbi cu ea, caci nu e de ajuns doar sa o iei in brate) nu mai are nimic, chiar adoarme. Nu stiu ce sa zic, dar nu mi se pare deloc normal sa nu doarma atat. Voi ce ziceti?

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput