Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata de la inca o burtica.

Permiteti-mi mai intai sa felicit proaspetele mamici

Inais, Daniela_sb, Iulia si surpriza Gabitzam. pt voi si sa aveti parte de bebei sanatosi, papaciosi si necoliciosi. Iar voi sa va refaceti repede, repede.

Va multumesc pentru majorete si interesul acordat. Eu sunt impresionata de gestul vostru, dar se pare ca bebe al meu nu. Desi colul meu e moale si dl dr a incercat inducerea atat miercuri, cat si vineri, nimic. Nici dilatatie, nici dureri. Singurul lucru pe care l-am obtinut, a fost faptul ca bebe cred ca a mai coborat putin, pt ca nu mai apasa pe vezica atunci cand merg ci pe col. Si daca mi-ati vedea mainile de la calciu si perfuzie... Dar se pare ca am un baietel tare capos. Am trecut la semnatura de 2x capos, ca au fost 2 induceri, dar ar fi trebuit sa trec de 4x capos, ca de fiecare data a fost si mai si decat mine cu dr la un loc. Acum sunt acasa de aseara, ca n-avea rost sa stau la spital degeaba. Mai merg luni la control si vedem ce facem. Cred ca pana la urma bebe Dragos va veni cand va vrea el.

Acum ma duc sa mananc ceva si revin mai tarziu.
toate fetele

Poze
40+ 2 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
puturos si de 2 x capos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Am uitat sa multumesc in mod special lui Cleo si Laurei pentru SMS.

Poze
40+ 2 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
puturos si de 2 x capos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Bravo GABITZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA-TI TRAIASCA RADUCU SA TE BUCURI DE EL SA FITI SANATOSI AMANDOI!!!
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LAVI+37 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabi felicitari, recuperare rapida, laptic bun si mult iar tu bebe Raducu bine ai venit pe lume scumpule!!!

Lori 40+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Gabi felicitari, sa te recuperezi repede, sa ai laptic si bebe sa fie cumintel, frum usel si grqasunel !!!
Ylari, da doamne sa scapi de socra poama acra, urat din partea ei ca se baga la ce nu stie, sau dc face o treab sa o faca calumea, uite ce era sa patesti din cauza ei !!! Macar iai aratat ce a facut ?? sai pice obrazul... si ea mai zice de tine...Melly, asa e cum zici, nare cum sa se ofileasca floricica de la puiutul meu scump !!
Plec, vam pupat, azi mergem in oras sami caut rochita, papa....

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Ma duc si eu pana la piata sa iau 2 kg d cirese , parca am innebunit mananc cirese pana dau pe-afara, am luat-o razna ce sa mai......
Va pup si sper sa mai gasesc ceva bebei pana diseara..........
Lavi+37 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Getuta vad ca te-a lasat puiul la calculator... ma bucur mult, pup si bebe grasunel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

GABITZAM, FELICITARI DIN TOATA INIMA, SA FITI SANATOSI, SA VA BUCURATI UNUL DE ALTUL (SI UNII DE ALTII) SA VA DEA DUMNEZEU FERICIRE!!!

Getutza, iti dai seama ca i-am facut capul varza!!!! Si tot ea cu tupeu, auzi, ca nu e bine sa insisti prea tare la pasarica! Si i-am zis "Nu, mai bine o lasi cu kk acolo! Pai daca nu trebuia sa insistam, de ce ne-a mai pus aia sa o spalam calumea?"

Whatever! Astept cu nerabdare sa plece. Ca acum ma stresez asa de tare daca incepe fata sa planga, doar gandindu-ma ca vine si ea ca miezul peste noi. Ca azi dimineata. Cat tupeu fantastic are ia o pauzarea asta! Nu o mai suport, clar...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Am vrut sa zic ce tupeu are femeia asta (era un sinonim), m-am prins, nu te lasa sa scrii anumite cuvinte, eu n-am scris nimic obscen... in fine...

Mergi la inceput

Oare ce face doamna noastra Andora ? Dupa mine, as zice ca ar trebui sa fie cu bebicul de acum, dar cine stie? Asteptam cu nerabdare mesaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

GABITZA FELICITARI!!!!! Te pup, iti doresc sanatate tie si lui Raducu si multe bucurii de la cei doi baietei!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput