Puiuti de Randunici 2008!! (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Clau ,, Ginerele tau se face un bandit din ce in ce mai mare , si asta nu ca ia in greutate.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fete! merci de cafea! sunt zombi, again!am dormit, insumat 3 ore si juma!!nu a plans,dar s-a frichinit si a comentat toata noaptea...plus faze "vreau papa, nu mai vreau!"...

butucel, multam de oferta, dar mai am si eu prin congelator:)

ia uitati ceva, ce pe mine a reusit sa ma sperie rau!

http://www.youtube.com/watch?v=V94shlqPlSI&feature=related

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cuscra, hai ca se potrivesc copiii astia ca si Rebecca e smecheroasa rau! Seara cand iesim afara este si tati cu noi si mandra se plictiseste repede in carucior si nu tace pana n-o ia tacso in brate. Dar asta numai la plimbarea de seara, cand e cu mine sta cumintica la ea acolo! Si cum pune mana tacso in carucior sa o ridice , tace instant. Asa ne amuzam de treaba asta!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alice - am ramas datoare cu o replica, ca ma provoci, cuscro, nu gluma!!! Eu cred ca or ajunge ei la un compromis, ca al meu baiat e fierbinte, si o s-o incalzeasca bine pe nora scumpa sa nu inghetee langa el. Dar mai stiu ca femeile destepte ii joaca pe degete pe barbatii buni, ca si eu, cand eram friguroasa reusisem sa-mi conving barbatul ca e mai bine sa sufere el de cald decat eu de frig, asa ca un grad-doua, hai ca mai merge, se ajunge la 21 de grade in casa, nu-i chiar asa rau. Hai, cuscra, sa ajungem de pe-acum la intelegere, mai scade temperatura in casa, de dragul viitorului copiilor nostri

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata si de la noi

Clau si Cristina multumesc de aprecieri

Clau si Rebecutza ta este delicioasa

Clau dupa ce am incercat Happy care mi s epar grosi si Pampers din care iesea mereu kk, eram cu bitu' la cumparaturi si el a zis sa luam Huggies ca a vazut el reclama cu bebe care rade(eu nu o vazusem)si sunt foarte multumita de ei.sus au marginea cu elastic si nu iese caca deloc, chiar si banda adeziva este pe elastic.Sunt mai scupmi decat paampers dar merita.
Eu ma pregatesc sa ma duc in parcul Carol

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eu folosesc Libero la amandoi si-s multumita de calitate. De Pampers n-am fost niciodata multumita, nici la Vladic, nici la Daria.

Bitza - am vazut si ce fain isi ridica ea capul tinandu-se in brate! Fortoasa bine Antonia!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

am reusit sa coc painea far sa o ard, am facut si ceai am fiert si biberoon, toate sunt la locul lor

Ariel ai reusit sa ma ingrozesti si pe mine, ce ti-e si cu tehnologa asta???

fug sa mai rasfoiesc

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

Si eu la cafelutza, ca am impachetat sotzul pentru serviciu si copilul isi face somnul de dimineata!

Vazut poze de ochiosi de Nicoleta, de Antonie de Irina, de pui de Delphin, de manechin de Mihutza si de sufletzel de Zoze! Care mai de care mai frumos si mai expresiv!!! Hai, care mai baga pozici? Alice!?!?

Am vazut si supararea Ursuleatzei, care ar fi bine sa lase necajeala si sa treaca imediat pe crengutza, daca nu vrea trosneala . Tocmai asta mi se pare mie cheia mamicelii perfecte atunci cand esti bombardat de informatii de pe forumuri, carti, reviste, babe: sa alegi ce crezi tu ca e mai bine pentru copilul tau. Te informezi si alegi in cunostinta de cauza! Disputele legate de alaptare, de imbracatul copilului, de suzeta, de diversificare sunt pe forumul asta de cand il citesc eu cu asiduitate ( adica de vreo cinci ani ) si in fiecare an sunt parca mai proaspete, se spun aceleasi lucruri, numai ca personajele sunt altele. La ce iti foloseste supararea?

Naty, multam de raspuns! Eu ma gandeam ca la anul sa il concep pe bebe doi...vedem ce zice si Monica...

Zoze, sa va fie de bine botezul si sa va traiasca crestinul mic! Zici ca ne vedem la urmatoarea odisee ?

Adriutza, drum bun ( cu toate ca am senzatia ca ai plecat deja )! Sa ne auzim cu bine!

Livi, imi pare rau pentru suferinta bunicii tale! Si unchiul meu trece prin acelasi lucru acum...stiu ce simti...curaj!! Si nu uita ca Iris are nevoie de mamica ei, da?

Gudinde, !

Fetelor, ce e cu Ali-bia? Ca nu am mai vazut-o de ceva timp pe aici...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Giani, ma emotionezi, zau !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

da Cristina,daca te uiti la una din pozele de mai jos ai sa vezi ca d ela 3 saptaamni si-a ridicat capul in timp ce-i faceam masaj
Pupi ci multi
daca mai vine cineva in Carol naty si bubu au nr meu de tel

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput