Puiuti de Randunici 2008!! (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ariel, tu stii mai bine, ai mai alaptat... la mine e invers, copilul ia in greutate, LAPTE E!! dar stau eu cu frica in san...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

In sfarsit am reusit sa citesc si eu capitolul de azi.V-am zis ca ziua nu pot sa fac vreo miscare dina cauza buburuzei.In schimb nopatea doarme de la 10 si ceva pana la 5 si ceva.Azi dimineata s-a trezit la 5,30 a mancat si a dormit pana la 8.30 iar papica si somn pana la 10(timp in care si eu am bagat somnic)si dupa aia toata ziua dupa fuduletul ei.Curios este faptul ca azi dimineta nu a avut colici cum avea ea de obicei in jur de ora 8.Se poate sa fie si asa???adica sa fie zile in care s anu aiba colici???/
Am stat in parc trei ore timp in care a mancat o singura data-EVENIMENT, dar am pacalit-o cu suzi, desi nici eu nu sunt de acord cu ea....nu am ce face.

Naty si pe mine m-ai lesinat de-a dreptul cu hribii tai.Eu sunt moarta dupa ciuperci de care or fi si dupa peste.
Multumesc ca te-ai gandit la noi.....m-ati facut sa rad la faza cu cuplatul Antoniei mele cu Eric al lui Blankar...eu sunt de acord, sa vad ce zice fi-mea???
Sau poate ii place de blondinul Mihai de Zozelina

Delphinas
pupici multi din partea noastra

Bubule scuze ca nu am mai ajuns...era cat pe ce dar n-am mai ajuns.Maine daca nu ploua as vrea sa vin in CArol...sper sa reusesc....ma urnesc asa de greu....ca trbeuie sa strang carutul sa-l bag in portbagaj...etc.
Sper ca ramane valabila intalnire ade pe 10 din Tineretului....ca de abia astept sa va vad si sa vorbim ca pe forum nu am timp s ascriu ce as vrea si sa citesc tot.

Zoze ma bucur mult ca ai revenit .....am vazut poze superbe cu un blondin superb.Chiar asa vroiam sa fac si eu coronita la Cristelnita dar cu materialul ala alb nu m-am gandit...si-mi palce ideea am sa o imprumut si eu.
Mi-a placut mult si aranjametul de la botezul lui Mufa...numai ca am inteles ca cei de la biserica l-au facut....offf.

Mai vroiam sa scriu ceva dar nu am notata si am uitat.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

am reusit sa pun cateva poze noi

Gata, ma duc la culcare

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

salutare!

La multi luni si ani lui ginerica al meu! sa fie sanatos si norocos in viata! oare cum o fi pe avion?

mai iar ati ciripit de numa'.. cand sa va citeasca si omul... raportam o zi linistita pana acum...

ia sa incerc cateva raspunsuri:
Vio eu iau numai prenatalele zilnic.. tot nu ma potrivesc cu programul randunoiului sa ajung sa imi iau si pastile pt sustinerea lactatiei.
Naty si Andra doarme ziua in reprize de cate o ora maxim.. in total cred ca se fac vreo 5 ore... si nu ca acum cand vad ca inca are chef de vorba..
mimo esti haioasa rau!
Luny Doamne ce poveste! muream si eu pe loc!
Giani esti mortala cu patzaniile tale!
Delphin tot frumosi sunt baietii tai!
Ela blondutzul botezat!
Alice ce tare cu purcica!
Cristina am si eu o curiozitate: cum reusesti sa scoti suzeta la 3-4 luni? ca parca nu i-as lasa-o pana la 1an aproape 2..
Lyvy imi pare rau pt bunica ta!
Bubu frumosi baietii!

mai si noi am inaugurat cada mare (acum vreo 2 sapt), ca facuse kk in caditza si ce era sa fac, si tot singura i-am facut... si am inaugurat si piscina de aici din complex...a scancit ea un pic la inceput dar am luat-o usor si gata.. oricum ii place si ei in apa..

gata nu mai pot scrie ca s-a trezit si vrea bagata in seama.
Am pus si eu cateva poze si doua tentative de filmulete aici
v-am pupat!

Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
V-am facut
Mihutza, ce scumpica si expresiva e Andra!
Plec, PA!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata,

Tuchi, imediat trec si la cafeluta, deocamdata beau o cana cu ceai de chimion si anason. Deh, pentru lapticul fetii!

Bubu, am vazut pozele, frumosi toti baietii tai! Si pui de Roxana ce-a crescut? Ce mai face Roxana, nu mai are timp deloc?

Nicoleta, vai ce dulci sunt baieteii tai. Si mi se pare ca seamana foarte bine.

Mihutza, ce printesica finuta ai tu acolo! Si incepe si ea cu cantatul. Stai sa vezi, ca din zi in zi canta mai mult pana cand nu-i mai tace gurita!

Mimo, ati gasit pantofi ieri? Ce peripetii ati mai avut?

Gudinde, am pupacit-o pe Rebecutza pentru tine!

Eu raportez prima noapte in care s-a trezit o singura data pentru papica la 3.40 si apoi la 7 dimineata. Ea s-a mai culcat, dar eu am iesit din dormitor si am receiver-ul cu mine, la primul semn fug la ea. Oricum am apucat sa iau si micul dejun, acum imi beau ceiutul si apoi fug la cafeluta.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bitza, e superba Antonia! Sa-ti traiasca! Ce pampersi aveti voi acolo, cu Winnie the Pooh?!

O aud pe mandra in receiver cum se foieste, trebuie sa fiu pe faza...

Pup toate randunicile si va astept la cafeluta.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza, saru'mana de Tuchita O zi faina la servici

Mihutza - la 4 luni pur si simplu nu i-o mai dai (suzeta). Se zice ca e varsta optima pentru renuntatul la suzeta din mai multe motive - reflexul suptului scade in intensitate, bebelusul are memorie foarte scurta la varsta asta si in scurt timp isi va gasi alte activitati de calmare, inca nu au inceput sai iasa dintisorii (teoretic) si nu se obisnuieste sa-si calmeze durerile de dinti cu suzeta, se termina si colicii, tot teoretic , iar suzeta le calmeaza si pe acestea. Desigur ca va protesta bebelusul, trebuie luat in brate, distrat, ca sa uite de suzi, dar macar va protesta putin timp, si e spre binele copilului. Eu una sunt de acord cu suzeta pana la 4 luni (again sub iectul cu pricina), mai ales la copiii alimentati cu formula, care nu au posibilitatea sa molfaie sanul din dorinta de a suge.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Vazut si eu poze cu fratiorii de Nicoleta, Antonia de Bitza si Andra de Mihutza

La multe luni Jasmine

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

salut si eu repede repede, ca am framintat sa fac paine

LA multi ani ! bbeilorcare azi fac o luna, doua, trei ]

Am citit doar cap asta un pic adica pe diagonala

Ariel multumesc pt ca esti dagutza si mi-ai dat liber la gafe!!!! , daca vrei bureti si vii marti la intalneala , itit aduc eu , ca am in congelator. sunt bune nu nebuni ca am mincat cit am fost insarcinata , dar cred ca prea multi ca n-as mai minca. si sa-mi spui.

si retul de fete ( adica mamicile) cu tot cu atasamentele din dotare!

am paine de copt si a sunat TIMER_U'

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput