Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 4

bernix spune:
Ana, multa sanatate tatalui tau! Tare greu trebuie sa-ti fie, draga de tine!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

bernix spune:
Prisilica, nu se mai termina oadata si la voi. Biata fetita mica, ce mai sufera si ea! Te pomenesti c-o fi si la voi tot roseola asta nesuferita.
Nu vreau sa-ti infig un ghimpe, imi cer iertare de pe acuma, dar io cred ca o parte din suferinta Mirunei e legata si de faptul ca nu mai esti tot timpul cu ea de cand ai inceput serviciul. Ma gandesc si la noi cum o sa fie, mai ales ca Degetzica e dependenta de prezenta mea. Se intampla exact cum povestesti tu: daca lipsesc cateva ore sta tot timpul agatata de mine.
Sanatate multa si tie putere la maixim, turbodiesel!

sim_stoian spune:
Aoleu, Marta! Tocmai azi dimi ma intrebase dr Oros ce stiu de voi pt ca nu ai mai sunat-o si spera ca nu mai are febra.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

bernix spune:
Am mai citit ca si morosanu' frumuselu e bolnavior. Sanatate multa si voua Rodica!

bernix spune:
Bobo zice ca-s cam truli-luli: io am inceput sa ma interesez de crese/gradinite. Mi se pare ca acu' trece timpul si vine si vrermea lor, mai ales ca io am de gand s-o duc in colectivitate de mititica, poate pana in 2 ani.

Sabina spune:
quote:
Originally posted by prisiquote:
Originally posted by Sabina
prisi, cum sunt ganglionii de la spate?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
usor inflamati
poze
Marta siMiruna (06.09.2007)
rubeola, nu rujeola. ati scapat ieftin :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,

sim_stoian spune:
Bernix, zi-i lui Bobo ca eu am si vizitat cresa/gradi particulara .
sarbatoritilor zilei
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

bernix spune:
Despre Degetzica, ce sa va zic, de aproape o saptamana face greva foamei. Nu vrea sa mai manance aproape nimic cu lingurita, cu exceptia iaurtului, si ala in cantitati infime, max 150g pe zi. Sta atarnata de tzitzi si molfaie biscuiti sau coji de paine, in rest nu vrea nimic, plange cum ma apropii cu lingurita de ea.
Ieri am dus-o la urgenta, speriata fiind de nemancara ei inexpicabila, mai ales ca fusese apatica toata dimineata, dormise aproape continuu. Am ajuns la Medicover cu un copil in super forma, care a gangurit tot timpul, a smuls stetoscopul de la gatul medicului si s-a jucat cu tot ce prindea in mana, de-mi venea si mie sa rad de cat e de bolnava.
Concluzia examenului: copil sanatos, repetam a enshpemia oara urocultura si mai facem si o hemograma, sa vedem cum sta cu fierul.
Maine, ca azi n-am avut chef de pungute la pasa...

bernix spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Bernix, zi-i lui Bobo ca eu am si vizitat cresa/gradi particulara.
sarbatoritilor zilei
Sim, mami deStefan (25.08.2007)
Mai ceva ca mine si tu!

Roxana_G spune:
Buna seara. Cam tarziu la apel dar am avut o zi super plina. Am reusit sa trimit pe mail lucrarea de disertatie, adica vestea buna este ca am terminat-o.
Fost si cu copiii la doctor la control. La Raluca Bogdan. Nu m-a dat pe spate. M-a trimis cu Alex la ORL, la o doctorita ORL pediatric. Ne-a primit printre programari, cam iritata. Cica nu stie ce are Alex, sa ii facem exudatul nazal si mai vedem. Ca probabil are polipi si trebuie operati. Siguuuuur ca da, am mai auzit eu chestii din astea si era sa operez fata degeaba. In plus cica daca iese ceva la exudat ii da si antibiotic local si pe cale orala, desi ORl-istul la care am fost cu Andrei si pediatra au insistat sa nu ii dau degeaba antibiotic daca nu are nici o simptoma ca nu fac decat sa cresc rezistenta bacteriei. Asa ca o sa ii fac analizele fetei si o sa cer programare la dr Lungu de care am fost foarte multumita.
Nu am fost super incantata nici de controlul lui Andrei. Noroc ca nu aveam nici o problema. Revizia zice: 10 kg in cap, 78 de cm inaltime si 47 cm circumferinta capului. Ma rog, copil de un an si alta nu. Cam ciudata cresterea brusca in inaltime, 8 cm in 2 luni, cred ca data trecuta a fost o problema la masurare ca e practic imposibil. In rest cica sa nu stresez copilul nici cu mancarea gatita si nici cu bucatelele daca inca nu e pregatit. Sa il iau mai usor si sa ii amestec eventual in mancarea lui favorita. Nu e nici o problema nici ca nu se omoara cu mestecatul inca.
Partea interesanta este ca am vazut rezultatele de la Phadiatop si IgE. Si exact cum ma asteptam nici gand de teren alergic la Andrei, desi facusem analizele il plina criza de asa zisa atopica. Nimeni nu pare sa stie ce a fost si daca va mai aparea.
Cam asta de la noi. Aaa, sa nu uit. Azi a fost Ziua Mediului. Am primit de la gradi desene ale copiilor si le-am expus la birou, asa ca azi am avut un mini-vernisaj la birou.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/