Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 19

sim_stoian spune:
Ma duc la bucatarie, trebuie sa fac ceva de mancare pt ca vine sotul din delegatie si e rupt de foame. Asa ca prestez o pizza capriciosa ca se face repejor. Revin mai pe seara.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

danielle02 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Dani, 10 pastile de Ca se pun la un litru de lapte, dar iese multa rau. Stefan serveste branzica facuta din 250 ml lapte si iaurt, asa cum zice si Nana. Ii mai pun fructe in ea si amestec bine.
Sim, mami deStefan (25.08.2007)
multumesc sim

tocmai vroiam sa tip dupa tine :D ca am nevoie de ajutorul tau,zi si mie te rog frumos si daca ai timp reteta de la tortul diplomat,stiu ca tu le ai cu de astea de asta am apelat

am dat cautare pe google de reteta dar am gasit atatea de m-au ametit de cap,imi saliveaza gura dupa un tort diplomat,nu vreau cu,cacao,doar cu ananas,kiwi si capsuni,poate stii tu vreo reteta usoara
multumesc frumos

_
pozici

Ebonee(02/10/2007)

Happiness_4_us spune:
Maria . Ce spirit de observatie ai!
Bravo,mami!
MA gandeam ca o sa ajungem acasa si toata lumea va fi "calare" pe Andrei si ca important pentru el este sa ma stie in preajma. De aici inspiratia.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

sim_stoian spune:
Sorry, Dani, mi se pare prea complicat de facut diplomatul si nu am nici o reteta. Vara-mea are reteta si face destul de des, sa vad daca o prind pe mess sa o rog sa mi-o scrie. E o bucatareasa excelenta, asa ca sigur e super reteta.
Eu sunt fan retete rapide, cum e tiramisu care e gata in 20 min

ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by danielle02
tocmai vroiam sa tip dupa tine :D ca am nevoie de ajutorul tau,zi si mie te rog frumos si daca ai timp reteta de la tortul diplomat,stiu ca tu le ai cu de astea de asta am apelat
Io stiu una www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/6841/Reteta-mea-de-tort-diplomat/" target="_blank">aici.
Am testat-o si rastestat-o, si daca faci EXACT cum scrie acolo, iesr super (ultima data am dizolvat gelatina i napa rece, si nu a fost bine, dar tot s-a inchegat). Poate pun si poze in curand

papanasha

ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Vizitatorii ei sunt rusii unora, stopul altora... In fine... Emotiile se declanseaza, de regula, atunci cand acesti vizitatori nu mai vin. Exceptie face cazul cand doresti sa vina barza, care e la cutite cu vizitatorii...
[:))] o explicatie mai buna de-atat nu gaseam nici eu! Super explicatia, cu toate ca eu n-am fost niciodata in situatia bolduita.

papanasha

Sabina spune:
Mariana, da au venit? ca si eu tot azi ii asteptam....si nika!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

sim_stoian spune:
Mariana, multumesc si io de reteta, pare simpla. Vara-mea are una cu branza si siguuuuur e complicata.
Pfiii, mi-a aruncat Stefan tot ce aveam intr-un sertar, ma duc sa strang.

danielle02 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Sorry, Dani, mi se pare prea complicat de facut diplomatul si nu am nici o reteta. Vara-mea are reteta si face destul de des, sa vad daca o prind pe mess sa o rog sa mi-o scrie. E o bucatareasa excelenta, asa ca sigur e super reteta.
Eu sunt fan retete rapide, cum e tiramisu care e gata in 20 min
Sim, mami deStefan (25.08.2007)
nu-i nimic dragutza,multumesc oricum

si mie imi place sa gatesc ceva rapid dar acu m-a apucat asa o pofta de diplomat :D am mancat la cununie cand am fost si era super buuuun,
_
pozici

Ebonee(02/10/2007)

danielle02 spune:
quote:
Originally posted by ramonaianiquote:
Originally posted by danielle02
Io stiu una www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/6841/Reteta-mea-de-tort-diplomat/" target="_blank">aici.
Am testat-o si rastestat-o, si daca faci EXACT cum scrie acolo, iesr super (ultima data am dizolvat gelatina i napa rece, si nu a fost bine, dar tot s-a inchegat). Poate pun si poze in curand
papanashaEliza (06.09.07)
multumesc mult de tot ramona

eu am gasit-o pe asta:
http://www.reteta.ro/reteta/Tort+diplomat.58.html
mi se pare super simpla,
_
pozici

Ebonee(02/10/2007)