Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (153)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Papanash, multumim frumos pentru aprecieri. Ne-ai umplut inima de bucurie.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, ai dreptate, nu am fost incantata de doctorita pana acum, insa la faza cu otita mi-a placut mult. In plus voiam sa vad rezultatele la analizele pe care mi le-a dat ea. Oros imi placuse, o sa mergem si la ea de test.

Dantje, Hannah este o scumpa, ce haios i-ai prins moatele.

Ali, daca e frumos acolo merita si preturile.

SabinaY, ce intamplare cu olita si continutul ei. Va avea noroc fata cu siguranta!

Alina.clau, nici gand sa ii scot polipii, am mai trecut o data prin asta si fata nu avea polipi. Stiu un ORList foarte buna la Budimex.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, Rodica Nanu este una dintre cele mai bune doctorite din romania....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sim, unde ai gasit cresa privata?

Prisi, si eu ma duc mereu stresata pe la policlinica si de aceea refuz sa merg la spital, ca pleci cu mai multe decat ai ajuns acolo.

Carpatina, au mai trecut nervii si pentru glumele tale sunt mereu in the mood. Insa nu stiu cum sa solutionez problema. Ideea este ca a cerut carte de munca, ceea ce i s-a facut sau urma sa se faca, recunosc cu 3 luni intarziere. Numai ca acum nu mai vrea carte de munca, enervata fiind ca pe aceea voiam sa trecem salariul minim pe economie, cand ea voia sa trecem 8-9 mil cat avea inainte ca sa ii mearga pentru pensie. Asa ca s-a gandit sa ii dau eu in mana contributiile aferente ca si le plateasca singura, ceea ce ar fi vreo 3-4 mil in plus. Si pe deasupra imi zice cu tupeu ca sunt madame in autobuz care primesc 3 mil pe luna ptr transport si 19 mil pentru program de 8 ore. Motiv pentru care am tipat si m-am isterizat - nu cred ca m-a vazut vreodata asa - si i-am zis ca nu are decat sa se duca la cei care platesc asa. Nu ma intereseaza povesti din autobuz si nici cat primesc altii, ca sunt sigura ca si pe job ul meu unii iau mai mult. Noi am convenit ceva si atata primeste si basta, nu ii convine sa isi caute cu mai mult. Ba pe deasupra i-am spus ca asta e motivul pentru care am dat-o afara si pe bona Alexandrei si ca nu am de gand sa mai tolerez asemenea discutii. Este culmea nesimtirii. Si ca sa intelegi tot tabloul, pana la urma al meu i-a dat cei 40 mil cu imprumut cum a cerut si mai are tupeu sa faca si scandal. Este incredibila!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Miaunici, au flacau scump si super vesel.

Annisia, vreme frumoasa si distractie placuta. Eu prestez mare weekendul viitor.

Sabina, stiu, dar e cam in varsta pentru gusturile mele. Nu as vrea sa dau de cineva inflexibil.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Papanash, l-am luat din Real, e GioStyle. Aveau diferite modele si marimi, am optat pentru unul care incape 'la picioarele' scaunului auto al lui Stefan ca sa economisim loc. O sa ii facem proba in we, iti spun ce si cum. De papa - cam greu cu legumele, nu mai vrea piure sub nici o forma, asa ca i-am facut mazare cu carnita si marar, paste cu pui si ciupercute, piept de pui cu iaurt si putina smantana, supa cu galuste. Vreau sa mai pregatesc si feluri noi, dar stau prost cu imaginatia. Seara ii mai dau branzica cu smantana si mamaliga, branzica si fructe si putin iaurt daca e cazul (daca nu e suficient de cremoasa chestia). De cele mai multe ori la pranz sunt in impas, dar mai caut retete pe site-ul Mami si pe aici.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

vaaai, pai Rodica Nanu e din asta care zice sa alpatezi copilu la 10 minute daca vrea el si sa-l scoti afar de la 3 zile:)))) si in general zice sa-l lasi in pace:)))
daca Tomasa ar binevoie sa ne dea binete ti-ar zice mai multe de ea:)
Sau bazaie cu telefon la dansa:)

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Roxana...sunt inmarmurita...
femeia asta e de toata jena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ghighi catre Cristi :
Ma bucur ca-mi dai detalii despre cum te mai distrezi. Vad ca fetele nu ma baga-n seama. S-or fi speriat de indemanarea mea de a incurca firele alea de pe masa cu alea de sub ea. Mare chestie ! Io nu am cum sa experimentez chestia aia misto cu apa, ca io nu prea am parchet, mami a mochetat tot in casa. Auzi, da' frunze de-alealea verzi ai incercat ? Sunt naspa la gust da' mie-mi place ca se enerveaza mami cand ma vede....
Si bunica mea aniverseaza maine niste primaveri, da' nu stiu daca au de gand sa ma duca s-o pupicesc, ca azi tati a facut asa o chestie ciudata....i-a trimis un mail lu mama care a plans un pic cand l-a citit ( eram in brate la ea ). Cica o mai cere o data-n casatorie....ca bla-bla-bla, niste dulcegarii, n-am inteles io prea multe, da' mami era tare emotionata.... asa ca nu stiu ce au de gand in weekendul asta.
Auzi, iti zic o smecherie, piureul de bostan cu legume e tare, frate, de-abia astept sa-mi mai dea mami o portie....
hai salut, sa-mi zici ce smecherii mai faci pe-acolo .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by miaunici

Papanash, multumim frumos pentru aprecieri. Ne-ai umplut inima de bucurie.

Pupici

te asteptam mai des pe-aici, cu povestiri despre voi si neaparat poze.Eu nu stiu ce-o sa fac cand o sa reincep serviciul, nu am internet acolo, e doar intranet. Asa ca profit acum din plin.

Pupici

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput