Bucurii de sept-oct 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna ziua,eu tot la net sunt din pacate am ff putin timp sa stau.
Multumesc din suflet fetelor care mi au raspuns,am rezolvat oarecum.
In privinta vit d3,trebuie sa i fac deoerece i s-a strambat un picior,am facut radiografie de pumn si a iesit rehitism,nu f accentuat,dar trebuie facut tratament,deoarece daca nu se indreapta piciorul atunci treaba nu mai e asa usoara e mult,mult mai grav.
am o schema pt 3 luni de tratament.
In rest nai suntem binisor,nu au mai racit asa tare primavara aceasta,am fost la tratament la salina in mai,sper sa si faca efectul,vom merge si la mare in august,poate la iarna nu ne vom mai chinui asa.Eu banuiesc si din cauza racelilor repetate si a cortizonului dat s-a creeat aceasta deficienta de CA.E e nasol e ca nu am vazut in analize,facusem maxim o luna in urma analize si Ca si cel total si cel ionic era normal.
Dar speram sa trecem cu bine peste.

Cosmin in rest e un ghidus,e mereu vesel,e alta fire decat Raisa,mereu rade,sare ,alearga.E destul de ascultator,cat poate fi un copil de 2 ani aproape.

Va multumesc inca o data si sper sa am si eu net curand sa mai putem vb.
o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

VA pup fetelor

Multumesc de aprecieri si incurajari,sper din tot sufletul sa fie doar o alarma falsa.
Si acum sa va povestesc ce am mai patit cu el,ieri toata ziua nu mi-a facut caca,am vazut ca se scremea dar nu reusea,sarcu zic s-a constipat,bag repede sa fac un compot si eram la cina,el a mancat si-l vad ca se da jos se screme,vine danfu si zic gata a facut,(ma gandeam inainte ca dupa masa o sa- ajut cu un supozitor eventual un termometru) zic ura am scapat,el se tavaleste pe jos,plange,se ridica Ste si il schimba el,ma cheam saracu copil avea caca la curulet,care nu reusea sa iasa,in fine am reusit sa rup bucatica aia,dar mai avea o gramada iar anusului era super marit si- nu-l lasa sa intre nici sa iasa,l-am bagat cu fundul in apa calda apoi l-am pus cu burta pe picioarele mele si am incercat cu termometru,am reusit pana la urma,era saracu tot inflamat (spalat apa cu bicarbonat cremuit)azi de dimineata facut caca normal.De la febra de ieri noapte i s-a format acest dop care nu-l lasa sa faca normal.Groaznic oricum cand il vedeam cum se chinuie.Scuzati descrierile dar in caz de patiti asa macr aveti o idee cum sa procedati.

A doua traznaie ,azi dupa ce a facut caca,fericire mare,il schimbam si eram fericiti amandoi,insa el gasise o moneda de 1 leu pe care o bagase in gura fara ca eu sa vad si il vad ca se inroseste tot si incearca sa tuseasca,il iau bat pe spate,il intorc cu capu in jos tinandu-l de un picior ai iese moneda din adincuri din gat.Sa inebunesc,el super speriat ce are asta de da in mine si ma mai intoarce si cu cracii in sus,io tremurand toata.

Asa ca ne distram fetelor de nu mai putem.

A si inca una care nu e a noastra.La concursul Libertatea castigat de Matteo trebuia sa primim niste hainute de la Z,care nu au aparut deci din luna martie deci azi am sunat si am intrebat si mi s-a spus ca la ea in calculator apar hainutele deja repartizate si o sa ma sune in 10 min sa vada daca nu sunt prin depozit,a trecut o ora telefonul nu l-am primit deci,hainutele au disparut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Sephora Doamne ce de peripetii ai avut.
Eu am patit ce a patit micutul tau si a fost groaznic. Am reusit doar cu clizma cu apa calduta. Ai incercat? e mai eficienta decat supozitorul care da doar senzatia ca ii vine sa faca dar nu inmoaie mai nimic si dopul ramane.
Cu moneda si eu am gasit niste monezi in gura Teodorei dar de obicei nu inghite obiectele pe care le baga in gura sta cu ele asa si le mesteca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor.
Aparatul nostru a ajuns la cosul de gunoi. A incercat Cristi aseara sa-l repare dar nu s-a mai putut face nimic. Asta e, probabil abia in iarna vom putea lua unul nou.
Xandrutza, nu avem telefon cu bluetooth iar cablul l-am lasat in Ro ca nu facea 2 bani. Am dat o caruta de bani pe cablul ala si nu a fost bun de nimic, tot n-am reusit sa descarcam nicio poza.
Am vazut poze foarte frumoase cu Praga si Amsterdam si cu Matteo.
Sephora, eu zic sa nu-ti faci griji cu suflul sistolic, de obicei trece. Eu am si acum suflu sistolic si sunt bine mersi. Cat despre concursul din Libertatea, ce sa mai spun?
Lakioana, adaptare usoara in noua patrie. Mai da-ne vesti despre voi cand ai timp.
Ramo, daca vrei sa-ti strici aparatul foto trimite-i-l Mariei, deja a capatat experienta in domeniu.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare!

Ramo sunt aici!

Ieri Victor a fost tare bolnavior. A avut o indigestie si nu a mancat nimic si nu a baut nimic. Tot ce bea dadea saracutu afara.Azi e mult mai bine a mancat o banana si i-am dat si putin lapte si nu a mai vomat deloc.Nu-mi dau seama de ce a fost asa pt ca nu a mancat nimic ce sa-i provoace indigestia.

Eu sunt in febra mutarii , strang lucruri si haine si ma mut! Mai las la soacra-mea doar cele necesare pana venim din concediu si apoi la mine acasuta. Abia astept. Voi separa si copii de noi - gata - fiecare cu patul lui.

Lexi - cred ca esti furioasa pt aparat si eu am patit la fel cu el chiar inainte de craciun. Abia saptamana trecuta am reusit sa achizitionam unul .O sa vin cu poze noi.

Sephora - doamne ce nasol - bine ca ati scapat cu bine eu cred ca fugeam la medic . Bine ca nu a inghitit moneda. Doamne fereste se intampla si vin aia de la protectia copilului si spun ca copilul e nesupravegheat.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Ramo - am vazut pozele voastre. Ramo unde ti-a placut mai mult la Praga sau la Amsterdam? Am auzit ca Praga e foarte frumoasa.
Sephora Matti e tare frumos si sta la pozat ce sa mai zic. Ai mei nu stiu cum sa fuga de aparat si sa se strambe mai urat.
Pe linga asta vesnic ii schimb si in 5 minute sunt murdari

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Lyana io stiam ca nu se face clizma la copii mici,plus ca nici nu aveam cum ptr ca nu aveam pe unde sa-i bag canula,caca era oprit exact la mijloc.In privinta monedei,el nu prea baga in gura foarte rar baga obiecte in gura,dar nu stiu ce l-a apucat si eu chiar nu vazusem ca o bagase si stand pe spate s-a dus direct pe gat ca eu il pusesem in pozitia de schimbat.
Crisnemes,aia de la protectia copiilor ar trebui sa vada si sa rezolve intai de alte cazuri mult mai grave nu de copii care sunt iubiti pana la disperare si ingrijiti la maxim.Da lui M ai place foarte mult sa stea la poze,chiar al rog sa-mi faca fazuci scumpe si el imi face.

Andra e plecata la mare cu gargarita,s-au dus sa se bronzeze gagicile!

off topic:Am sa va pun niste pozici cu o miresica scumpa care si-a facut rochia si aceesoriile la noi Aici ptr cine vrea sa se delecteze putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Cris ma bucur ca ai aparut si astept nerabdatoare pozele cu noul aparat Mie mi-a placut ff mult Praga, desi am avut ff putin timp pt plimbari si vizitat. Mai aveam multe multe ...locuri frumoase, dar am zis ca o sa le vizitez cat de curand (sper) cu sotul si Patry.
Si Amsterdamul e frumos, dar totusi Praga ramane pe primul loc. Eu am ramas foarte dezamagita si socata de restaurantele mizerabile (dar preturi ff piperate la mancare) din centrul Amsterdamului si nu am intrat doar in unul. La noi nu cred ca mai exista asa ceva, cel putin pe aici pe la noi eu nu am mai vazut si erau in centrul capitalei.

Sephora cand ai descris prin ce ai trecut ieri seara cu Matti mi-am amintit prin ce am trecut si eu cu puiuta mea cateva luni bune. Nici nu vreau sa descriu cum plangeam si eu si ea cand trebuia sa faca kk.
Bine ca ati rezolvat si cu moneda, sunt tare neastamparati acum si nici nu stii ce le mai trece prin capsoarele lor mici.

alipiticot tinem pumnii sa-si faca efectul vit. si sa scapati de probleme.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Bonjour! Noi am fost plecati la cumparaturi; cand ne-am intors am deschis calculatorul, dar mai intai am papat niste cirese si dupa aia m-am asezat la PC.
Princess, pozat burtica! Mai trebuie sa descarc poza si s-o postez. Ceva mai tarziu.
Ramo, tort cu crema de zahar ars e ala, e bun si usor de facut Ma bucur ca ai strigat catalogul.
Alina, asteptam pozele
Alipiticot, sanatate lui Cosmin, tinem pumnii sa fie totul ok.
Sephora, il pupacim pe Matti, ce mila mi-a fost cand am citit ce a patit. Sper sa apara si hainutele alea.
Pupici si cuscrei, care se zbenguie la mare.
Lexi, imi pare rau pentru aparatul vostru. Pe acolo nu ati gasit un cablu bun si ieftin? Nu mai tin minte, problemuta aceea de la banca ati rezolvat-o? Ma gandeam la voi si mi-am amintit...
Gety, dar voi? Ati recuperat cardul? Nu mai tin minte daca ai raspuns...
Crisnemes, spor la impachetat. Ai gasit PM-ul de la mine?
Lyana, nazdravana Teodora; bine ca nu inghite monezile.

Lili, sper sa pot ajunge in oras saptamana viitoare, sa ne vedem putin; in week-end plec la ai mei.

Alexandrina 24+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Sephora, am vazut miresuca, foarte faina rochia dar si pozele, interesante!

Alexandrina 24+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput