Bucurii de sept-oct 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Roxana, m-am uitat la meci, tare as fi vrut sa castigam... Sa vedem ce va fi mai departe. Daca Victoras e maricel s-ar putea sa se tina doctorul de tine sa faci cezariana... Mai ai putin si iti tii puiul in brate!
Mephala, m-ai terminat cu felia ta de tort! Nu-mi dai si reteta? M-am uitat si la poze, am vazut capsunile dar si fratiorii, sunt tare scumpi. Vin si eu la o plimbare cu trotineta
Sephora, multa sanatate lui Matti si succes la cardio! Eu cred ca nu-i nimic grav. Am vazut si pozicile cu Matti cel motorizat. Ce frumos dormea in cort!
Roxana Lullabay, sanatate multa, ma bucur ca te simti mai bine. Daca o sa am drum in Iasi poate ne intalnim sa-ti fac un tort Spor la invatat!

Alexandrina 24+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Tasia, bafta la licenta!!

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ce fac Bucuriiile? Dar mamicile lor? Sper ca toata lumea e ok. Noi suntem bine, avem acelasi program incarcat, nu stiu cand voi reusi sa tin iar pasul cu voi. Oricum, ma gandesc la fiecare in parte si-mi imaginez ce-au mai facut Bucuriile voastre.

Roxana, fiindca se apropie intalnirea cu Victorasul, iti doresc sa ai nastere usoara!

Sper ca ceilalti bebedoi si bebetrei sunt cuminti si cresc frumos.

Mi-am amintit azi de Lakioana, parca zilele astea trebuia sa plece in Canada! Adaptare usoara si viata frumoasa dincolo de ocean!

In rest ce sa va mai zic, "toate-s vechi si noua toate", vorba poetului...

Nu in ultimul rand, hai !

Va pup si-mi lipsiti mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ramo, Gety, Xandrutza,multumesc pentru urarile adresate fratelui meu.

Lullabay, imi pare rau pentru sarcina pierduta.

Tasia, super pozele si tu la fel . Spor la invatat pentru licenta!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Buna dimi!

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Xandrutza, n-am "papat" nimic la "Buna dimi".

Sa raspund repede, pana nu uit: Lullabay, pe Maria am inscris-o la cresa de langa Liceul Racovita.

Matti sigur o sa fie (si) fotomodel la viata lui, ca prea smecher si frumos e imbracat si mai sta si la pozat.

Ramomar, mi-am incantat ochii cu pozele tale.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna dimineata si de la mine!

In primul rand, am admirat printzul Matty in pozici! Este foarte foarte frumusel! Sephora, sanatate multa puiului! Am vizionat si locurile vizitate de Ramo!

Mexxa, multa sanatate si baietelului tau! Sa scapati o data de toate problemele astea! Bafta!

Roxana, iti doresc putere sa treci peste aceasta intamplare nefericita! Asta este viata, uneori lucrurile nu stau asa cum ne dorim noi! Sigur Dumnezeu te va ajuta sa mai ai un BB!

Tasia, esti de admirat cu facultatea! Eu sincera sa fiu daca nu as fi facut facultate la 20 ani acum nu as mai fi avut rabdare! Bafta multa la licenta!

Pup Burticile! Xandrutza, ai promis poze cu burtica cu fotbalist, dar eu n-am vazut nimic! Mi-a scapat cumva? Roxana, mai este atat de putin si iti vei vedea baietelul! Cred ca esti foarte emotionata! Alexutza, felicitari pentru fetita! Vad ca pana acum s-a pastrat regula de perechi fetita-baietel si invers!

Cristina, sa va traiasca micuta crestina! Astept poze de la botez!

Mamilili, esti uimitoare cum iti amintesti tu de toate fetele! Ai o memorie..... Ce mai face micul blond?

Lakioana, drum bun si un inceput reusit in noua voastra tara! Pupici lui Reby!

Fetele din Iasi,Gety, Roxana,Mexxa va rog mult daca puteti sa imi spuneti cate ceva despre Facultatea de Drept din Iasi! Am o verisoara care vrea sa dea acolo si as fi vrut cateva cuvinte despre aceasta facultate! Si ar mai fi tentata si de Facultatea de Litere! Multumesc anticipat!

Va pup pe toate!
O zi frumoasa!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

xandrutza si mephala am "savurat" si eu cate o felie de tort de la voi. Xandrutza tot din acela facela face si subsemnata Eu ii zic tort cu crema de zahar ars; si la voi tot asa? Nu sunt mare consumatoare de torturi si prajituri, dar cand am timp imi place sa le fac pt cei papaciosi de acasa
Carmen sa ne dai si noua reteta tortului tau, ca arata ff bine si ma gandesc ca e si foarte delicios Am vazut si pozicile cu baietii tai frumosi

Sephora tinem pumnii sa nu fie nimic grav. Si eu zic sa nu te panichezi! Ai sa vezi ca totul e o alarma falsa. Pupam micul tau fotomodel cu plete!

lullabay multa putere si sanatate sa treci peste cat mai repede! Ma bucur sa aud ca te simti mai bine si ca nu a fost nevoie de acea interventie urata.

tasia mult spor la invatat! si felicitari mamico pt ambitie si curaj Eu una nu as mai avea nervi sa trec prin alte examene si stres!

mamilili si tu ne lipsesti noua, mult de tot!

Roxana, pfuu ce a trecut timpul, mai ai asa putin si il tii pe Victoras in brate. Indifernt cum vei alege sa nasti, eu iti tin pumnii sa fie o nastere usoara.

oare ce or face lilina cu itzy? sigur se balacesc in mare.....

Monica, tu unde ai disparut?

beatrix cum stai cu teza?

(S)andra????
festina???
Mira???
Crisnemes???
eloise??
si toate mamicile la raport cu voi!

Alina nu ne arati poze de la nunta? si zi-le si celorlate aradence ca ne e dor de ele !

scumpik cum a fost la examen? hai da-ne vesti nu ne mai tine in suspans?

lexi, ti-a trecut supararea?

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Salutare fetelor

Tasia dragute pozele, robele imi amintesc de anul trecut cand am avut si eu absolventa (sunt identice, probabil inchiriate de la aceeasi firma). Ma bucur ca inca mai sunt mamici tinere care imbina facultatea cu maternitatea, e greu dar nu imposibil. Anul acesta am si eu licenta la cea de-a doua facultate si apoi cred ca am opresc....

Am descoperit un site dragut www.cmall.ro cu tot felul de produse ingenioase. Eu mi-am cumparat un aparat de vibro masaj si sunt foarte multumita. Functioneaza si in cazul durerilor de cap, daca imi fac masaj mai ales la talpa imi trece in cateva minute durerea si nu mai trebuie sa ma indop cu algocalmine.

Stie cineva de unde pot sa cumpar cu carucioar umbrela care sa fie f usor dar in acelasi timp stabil si nici sa nu coste o avere? Cel pe care il avem s-a stricat si trebuie sa iau altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ramo, am uitat sa-ti raspund, nunta s-a tinut la restaurant Cristal garden (Cihei).
O sa pun link-ul cu poze, dar acum nu-mi merge webshot-ul.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput