Bucurii de sept-oct 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

xandrutza mi-am adus aminte pasword-ul
Aici am pus cateva poze de la absolvire si de la bal. Sper sa nu va plicitsiti, am incercat sa selectez cat mai putine

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

VA pup fetelor

Iata ca am revenit in Capitala ptr 2 saptamani,asa ca pana pe data de 15 suntem acasa cu papa.
Copilul s-a simtit minunat la Roman asa ca ma bate din ce in ce mai des gandul de a ne muta acolo,la casa,la curte,la afacere,dar ramane sa vedem.Vorbeste tot,repeta tot,face propozitii si fraze,e un miracol,ma uit la el si nu-mi vine sa cred,cat e de scump,mare,intelegator si de sugubat.S-a schimbat foarte mult in bine,chiar nu ma asteptam.

Am vazut pozici cu Sebicu-tunsicu si cu Tasia care s-a dezmatat rau.

Alpiticot daca vrei mama se intoarce din Italia pe 15 iunie si pot sa-i spun sa-ti ia de acolo,e in jur de 10 euri cutia cu 10 fiole,asta daca mai esti interesata,se cheama Adisterolo (i-am dat si lui Gety)

Deci io pana am scris mesajul asta m-au apucat spumele,din cauza reclamei de la Pampers.Ma secat!Oare nu face nimeni nimik!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Tasia, foarte faine pozele, se vede ca v-ati distrat. Iar tu si colegele tale sunteti toate tare frumusele!
Sephora, wellcome back! Felicitari lui Matti pentru progrese! Cat despre reclama, wellcome to the club , e suparatoare... Sandra nu a putut edita listuta din cauza ei... Eu folosesc Opera si imi apare mai rar reclama.

Alexandrina 23+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!

Sephora - welcome back!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Cristina, saru`mana pentru cafea.

Alexandrina 23+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Buna dimineata
Va doresc un weekend frumos si plin de soare. Eu ma apuc oficial de invatat pentru licenta, deci voi lipsi iar de pe forum. Voi intra insa cateodata sa va citesc si sa vad pozici noi ca tare dragi imi sunteti

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neata!

Sephora, chiar bine ai revenit! Imi lipseau mesajele tale.

De reclama aia nu scapam, ca doar au platit sa apara acolo. Asa ca, rabdare!

Eu plec sa jumulesc un pui de pene.

Mai vorbim.

PS. Da, Sephora, si n-am apucat sa-i fac decat o singura injectie. Ti-am scris de ce. Nu stiu daca scria ca expira in aprilie, daca ii mai pot face acum vreuna.

Pupici.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

VA pup fetelor

Multumesc de primire.

Gety mai bine nu-i faci din alea,o sa-i zic mamei sa mai aduca,ca sa fii mai sigura,oricum pe perioada de vara nu se mai fac,incei la toamna iara.Alipiticot tie nu ti-a spus ca pe perioada verii nu se fac?

Mergi la inceput

Fetelor am mai deschis undeva acest subiect,m-am gandit sa va intreb si pe voi. Daca vrea cineva cip contraceptiv sau stie pe cineva care-si doreste o metoda buna de contraceptie. Eu am unul, in brat, de un an si 2 luni. Durata lui este de3 ani. Sunt supermultumita. I-am luat si prietenei mele din Rep. Moldova si mi l-a trimis inapoi pentru ca acolo nu stie nimeni sa il introduca. Eu nu pot sa-l dau inapoi in Franta in framacie de unde l-am luat. In Romania nu se gaseste. Pretul este pe cutie -124 Euro.Merci

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sephora, multumesc mult de tot. Acum am trimis-o a doua oara azi la plimbare cu tat'su. Sa stea cat mai mult la soare.
Tot la casa e mai bine sa stai, asa e. Mai ales cand ai si un cpoil si are unde alerga.
Ti-e dor de "acasa"?

Mexxa, l-am vazut pe Sebicu, chiar voiam sa scriu sa pui niste pozici cu el. Tu ai citit ce scrie pe tricoul albastru?

Tasia, chiar "dezmat". Dupa poze, s-a simtit toata lumea bine si ati mai repeta figura oadata.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput