Bucurii de sept-oct 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza, un ceai verde, o , un bounty?

Itzy, Lilina, faine de tot pozele, mi-au placut in mod deosebit cele in apa, picioare in picioare, .

Alina, cu placere.

multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebarea cu indemnizatia.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

tot io va dau buna seara, .
moamaaaa, ce vorbarete ati fost astazi,

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Vad ca azi, in afara de mephala, n-a prea dat nimeni pe-aici. Probabil ca a fost vremea buna si au iesit mamicile cu piticii la plimbare.
Itzy, lilina, v-am admirat pozele, se vede ca ati avut un concediu de vis!
Eu inca astept sa adoarma Maria ca sa ma pot culca si eu, pana atunci ma delectez cu ciocolata si cu bere cu cirese .
Ieri ne-a sosit tricicleta si Maria e atat de incantata de ea, incat si cand merge la somn, vrea s-o aiba aproape. Inca nu ajunge foarte bine la pedale dar cred ca foarte curand va incepe sa pedaleze.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu sunt rupta de somn, Vlad a facut un show de zile mari
are cateva afte in gura si i-au aparut si bubite pe corp, in special pe fund !!!
ii dau tratament, pediatra mi-a spus sa ii dau si antibiotic insa eu stiam ca nu se da la afectiunile virale asa ceva. nu stiu ce sa-i mai fac, se tezeste la jumatate de ora si plange de mama focului, desi toata ziua a fost relativ ok
ea mi-a spus sa evit laptele de vaca, atat, in rest pot sa-i dau orice, insa am citit ca sunt de evitat toate preparatele din lapte (branza, cascaval, iaurt etc), citricele, condimentele
astept opinii de la voi si sper sa nu ajung la spital cu el

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

neatza! ?

Lilina - imi pare rau ca sufera Vlad Dar nu stiu ce sa-ti spun sa faci...

Am fost vineri la cresa sa-l inscriem, dar nu am facut-o ca lipsea directoare, asa ca mergem luni. Insa am mers cu Vladic in grupa sa vedem cum interactioneaza...atat pot sa spun - a plans cand l-am luat de-acolo!!! A dansat cu copiii, ii indesa unui copil biberonul cu ceai in gura, i-am spus ca plecam si am si iesit chiar afara, nu a avut nici o treaba, si-a vazut de joaca si nu a reactionat cand ne-am intors. Cred ca am un copil independent, ca sa nu spun ca nu-i pasa

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Cristina multumim de cafeluta.

Lilina ...am inteles ca ar fi o epidemie de stomatita aftoasa. Acum nu stiu daca asta are Vladone dar ma gandeam sa sti. Copii vecinei mele au si fetita unui coleg de serviciu. Iti spun ce au spus ei.Am inteles ca nu au dat antibiotic pt ca nu e cazul, sunt plini in gurita de afte si fac febra. Si cica ....sa astepi sa treaca. Doar glicerina boraxata cam atat si antitermice. Sa speram ca Vladut nu are asa ceva. Poti sa dai o fuga pina la Victor Babes eventual. Sti ca eu am fost multumita. Pupam sa se faca bine repede.
Am vazut pozele cu gasca mare, ff frumoase. Mi-au placut mult unele de pe plaja cu Vladut si Mirunica.Dar si restul sunt dragute.

Roxana sa nu fugi maiine la spital, fara sa ne spui daca nasti. Sa incepem galeria pt Victoras

Cristina ma bucur ca i-a placut lui Vladut la cresa, inseamna ca nu o sa aveti probleme cu plinsete dupa mami. Rezolvi tu si cu inscrierea .

mephala am vazut si micul ajutor de bucatar delicios ca si prajiturica.Am salvat si reteta cu bounty, o voi testa.

Gety sa sti ca am pregatit tarta, care a iesit yami yami. Inca o data merci pt reteta.

Gata pauza, ma apuc de treaba. Va doresc o duminica placuta

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

[teal]Hello lume lume!!!

Am intrat repede repede sa-i scriu Lilinei: 2 afte a avut si Luca in gatut acu ceva vreme in urma, a facut tratament 1 sapt si nu a dat nici un semn sa treaca, dupa care am facut raze in gat si tratament cu antibiotic in continuare, si abia dupa o saptamana si ceva i-a trecut. Cu laptele de vaca asa ne-a spus si noua dr ca nu are voie. Restul branzeturilor a manacat. Noi am fost la un pediatru privat care e dotat cu de toate, si sa stii ca i-a ajutat foarte mult acele raze pentru ca de atunci n-a mai facut nici rosu in gat si au trecut cam 4 luni de atunci. Multa sanatate si sa-i treaca repede lui Vladone

Acum am figit ca tre sa mergem la biserica la impartasit, intru mai pe seara si va spun de noi, avem noutati [teal]

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Vad ca azi, in afara de mephala, n-a prea dat nimeni pe-aici. Probabil ca a fost vremea buna si au iesit mamicile cu piticii la plimbare.

pariu c-ai dat si tu pe-aici, dar n-ai postat, ca m-ai vazut numai pe mine, .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

130

Mergi la inceput