Bucurii de sept-oct 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by Crisnemes

Romo, scuze ca ti-am creat emotii! Nu am vrut dar in graba am incurcat "borcanele". Dar asta e adevarul ca Doamne fereste se intampla ceva - eu sunt tot timpul cu frica in san si-l verific pe copil si ma uit la el , iar el intr-o clipa face ceva si vin aia si spun ca e din vina parintilor, am auzit foarte multe cazuri din pacate.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

nici o problema Cris , important e ca doar s-au incurcat borcanele si nu s-au spart
Asa e cum zici tu. Din pacate atunci cand ar trebui sa intervina in unele cazuri unde chiar e nevoie, nu fac nimic!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ramo, ti-m vazut si eu pozele de la Praga si Amsterdam, frumoase locuri si tu arati tare bine. Multumim pentru aprecieri si urari fratelui meu!
De obicei vizionez toate pozele anuntate aici, dar o fac seara dupa ce culc copiii si mi lene sa mai scriu.

Gety, Lexi,Xandrutza, multumim si voua!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Crisnemes, ma bucur ca ti-am putut fi de folos.
Lexi, va doresc sa intrati cat mai repede in posesia unui nou aparat foto.

Eu maine plec din localitate; vorbim duminica seara, cred.

Alexandrina 24+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Noi ne-am intalnit cu Lili, va transmite salutari! Ei sunt bine, dar programul lor e la fel de aglomerat.

Poze cu Mathi si Narci, la un loc de joaca.
Si o poza cu mine.

Alexandrina 24+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna ziua
vreau sa urez in primul rand insanatosire grabnica bucuriilor bolnavioare
mexxa sper sa rezolvati cat mai repede cu urechiusa lui sebicu
sephora ce spaima ....
tasia frumoase poze stu tare dragutica
spor la invatat s multa bafta la licenta
fetele am vazut toate pozele cu bucurii s sunt niste scumpi
sper sa pot ntra mai des
am citit s din urma
dar acum ma grabesc sa plec din nou la lucru
va pup sa aveti o zi placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Vazut poze super frumoase cu cretolina Narci (deja i se vad buclisoarele bine) si Mathias campionul si o burtica suuuupeeer! Xandrutza, arati minunat!
Eu ma plang ca momentan nu-mi permit aparat foto nou dar pe de alta parte nu m-am putut abtine sa nu-i comand fiica-mii tricicleta www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97694&Do=97702&pId=376263&pNummer=631272&pWerbetraeger=741" target="_blank">asta . Efectiv mi-a ramas la suflet de cand am vazut-o prima data.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna ziua la toata lumea. Eu am disparut din peisaj dar chiar nu am avut timp. Cred ca e pentru prima oara in ultimele doua saptamani cand reusesc sa deschid calculatorul acasa.

Am reusit sa citesc cate ceva azi de la serviciu, dar pe diagonala.

Pupam toate bucuriile bolnavioare, sa se faca bine cat mai repede.

Roxana multumim pentru telefonul de ieri. Azi suntem in parc dupa ora 18, daca reusesti sa ajungi suntem acolo.

Noi suntem bine. Nici nu stiu ce sa povestesc ca a mai facut. Mai nou sta doar in picioarele mele...orice face mami vrea si ea. Ma gandesc ca poate ii este dor de mine ca nu mai stau cu ea la fel de mult ca inainte. Intr-o seara de exemplu nu vroia nici sa o spele tati, doar mami;seara vrea sa faca nani langa mami si sa-i spun povesti. Poate o fi o faza trecatoare. Alte noutati: ieri a cerut pt prima oara sa faca kk la olita , nu ca pana acum nu facea dar nu cerea, o mai las si in chilotei dar se mai scapa.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare!

wow, xandrutza, ce bine arati!
am fazut toate pozele,Narci cu Mathy, Ramo la Amsterdam si Praga, miresica lui Sephora!
abia astept sa treaca 26 iunie ca imi iau liber o spatamana si o sa stau acaas sa fac ce vrea muschiul meu ca nu mai pot! ziua la faculta scris la lucrare, venit acasa, eric, invatat dupa ora 21 pana imi pica capul de somn si a doua zi luat de la capat!
va pup pe toate si abia astept sa trec de perioada asta!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Am intrat sa va spun ca inimioara lui M e absolut ok fara probleme,a fost foarte cuminte si nu a trebuit adormit asa ca am stat si ne-am uitat la monitor cum batea,ce colorata era si am si ascultat-o,am facut poze multe.Ma asigurat doamna dr Conferentiar Ilies ca e absolut normal totul.
Multumec ca ati fost alaturi de noi.
Poate revin ceva mai tarziu.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Xandrutza, ce burtica frumoasa esti! Si foarte supla! Bravo! Am vazut-o pe Narci in poze si pe Mathias bineinteles! Sunt tare scumpi si dragalasi!... Drum bun maine!

Sephora, slava Domnului ca este bine baiatul tau cu inimioara! Ti-ai luat o piatra de pe suflet!

Beatrix, iti doresc sa te odihnesti in acea saptamana pe care o astepti! Si eu mai glumesc cu sotul meu si ii spun uneori ca vreau sa imi iau concediu de la treburile casnice si cele ce tin de copilasul nostru pentru ca sunt obosita, dar asta e asa mai mult de rasfat!

Monique, in mod sigur Cosminutei ii este dor de tine din moment ce cauta tot mai mult sa fie in preajma ta! Felicitari pentru olita! Noi momentan doar la pipi ne descurcam cu olita.

Lexi, ce lucrusoare frumoase am vazut pe site-ul dat de tine! Si tricicleta este foarte faina!

Al meu baietel, azi in parc, luase de mana o fata de liceu si vroia sa plece cu ea! Mie imi facea "pa pa, mami"! Daca de acum incepe cu fetele ce ma fac cu el cand o fi mai mare?

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput