Bucurii de sept-oct 2006 (129)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/princess/princess.jpg)
princess spune:
Neatza!
Cristina, dar nu ai incercat sa gasesti pe cineva care sa te ajute macar cateva ore pe zi? Vecina mea care tocmai a nascut un baietel are o persoana de incredere care vine dimineata si se ocupa putin de celalalt baietel pe care il are, adica ii da sa pape, il scoate afara, il aduce inapoi, iar ii da papa si il culca, iar in timpul asta se ocupe si de bb si de treburile casei. Ma gandesc ca este buna ideea cu cresa, dar partea proasta este cu microbii pe care ti-i poate aduce in casa!
Gety, sanatate multa si tie si Mariei! Multumesc pentru info referitoare la Univ. din Iasi! Am mai citit si eu cate ceva pe net aseara care mi-au inspirat incredere; la drept cred ca va fi concurenta mare, sunt 198 de locuri la zi fara taxa si 200 cu taxa; anul trecut media minima de intrare a fost 9.41. Sper ca verisoara mea sa aiba bafta pentru ca este o fata de nota 10... Intr-adevar la meteo am auzit ca vor fi 30 grade la Iasi astazi, asa ca distractie placuta la curte in aer liber!
Va pup! O zi reusita!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
CristinaGoji spune:
M-am gandit si eu, Princess, la virozele pe care le-ar aduce acasa...dar ma gandesc ca acum, vara, nu sunt atatea viroze respiratorii, iar pe cineva de incredere nu am si nici nu am avut ocazia sa cunosc. Zona in care stau eu nu e o zona cu multi copii si de aia e greu sa gasesc pe cineva cu recomandari. O sa vorbesc cu educatoarele sa ma anunte in prima faza daca apare vreun copil racit la cresa sa nu-l duc atunci la cresa. Nu stiu, chiar nu stiu cum sa fac sa fie bine.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Crisnemes spune:
Buna dimineata !
Xandrutza- multumesc mult , nu am mai apucat sa-ti multumesc si era ceea ce cautam.
Cristina - parerea mea e ca chiar daca o sa planga la cresa da-l la program scurt si lasa-l acolo nu sta cu el. E mai bine asa pt amandoi. La ce cresa l-ai inscris?
Ramo- cred ca ai inteles cand am spus de protectia copilului ca am spus-o asa - ca is idioti cand afirma asa ceva.
Victor a inceput sa manance doar ca acum ii merge un pic burtica, s-ar putea sa fie si de la caninii aia idioti care ies tare greu.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
CristinaGoji spune:
Cristina - inca nu l-am inscris, doar am mers sa vad cresa, sa vorbesc cu educatoarele. La Heidi vreau sa-l duc. Bine ca-si revine puiul. Nasoala tare treaba cu caninii. Si noi mai asteptam 2.
Vladic
Daria
Crisnemes spune:
Scuze trebuie sa fac o corectare - Sephorei i-am spus de protectia copilului.
Poze
Crisnemes spune:
Cristina multa bafta si pe Victor il duc din septembrie. O sa fie cam jale ca el nu sta fara mine nici 5 minute.
Poze
CristinaGoji spune:
Pe Victor unde-l duci? Eu sper sa n u fie chiar jale la noi, ca Vladut e foarte sociab il si independent. Cand merge in mall sau polus la locurile de joaca, nici nu se uita dupa noi.
Vladic
Daria
ramomar spune:
Salutareee,
Alina, foarte frumosi mirii, voi, dar mi-a placut in mod special Adelina cea cocheta Sa-ti traiasca fratele si cumnata fericiti si impliniti pana la adanci batraneti!
Am tras cu ochiul si la pozele de la Pestera Ursilor, frumoasa trupa! Vazand stalactitele si stalacmitele mi-am adus aminte cum le-a asociat Patry cu piticii, peste tot erau: "p-tii mama"
Crisnemes m-am speriat un pic citin mejalul tau, nu-mi dadeam seama ce oi fi zis, apoi mi-am amintit!
Cristina acomodare rapida si fara suparari lui Vlad smecherasul
Gety o zi frumoasa la aer curat va doresc
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Wow, Sephora prin ce-ati trecut, ieri am fost pe fuga si am citit printre randuri, dar azi cand am citit pe indelete, m-am speriat. Si Maria e foarte atrasa de monezi, noi in general ascundem obiectele de genul asta pe unde stim ca nu ajunge ea pentru ca ii trec niste chestii prin cap de ramai paf.
Foarte frumoase pozele cu miresica!
Alina, casa de piatra fratelui si cumnatei, mi-au placut foarte mult pozele voastre, Dragos a fost un adevarat cavaler iar de Adelina ce sa mai spun, e adorabila!!!
Xandrutza, nici aici nu-s ieftine cablurile astea si nu sunt dispusa sa dau iar bani si sa nu mearga, mai bine pun bani deoparte sa-mi iau alt aparat foto mai repede de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Crisnemes spune:
Romo, scuze ca ti-am creat emotii! Nu am vrut dar in graba am incurcat "borcanele". Dar asta e adevarul ca Doamne fereste se intampla ceva - eu sunt tot timpul cu frica in san si-l verific pe copil si ma uit la el , iar el intr-o clipa face ceva si vin aia si spun ca e din vina parintilor, am auzit foarte multe cazuri din pacate.
Poze